Sunday, April 17, 2011

duduk renggang renggang,jgn pegang pegang!!hihi..



p/s: pic adik..nak curi pengantin..makcik kitaorg..cun kn..marah laki dy..uncle wan..=p



ASSALMUALAIKUM..hai..tajuk tu dari lagu kalau berpacarann..
aku nak nyannyi..tp takut tak sedap je..
kang katak pun pengsan..
k k..berKAWAN ke atau berCOUPLE??
soalan perah otak ehh??
bg aku arrr..mula mula KAWAN pas tu KAWEN..
hahaha
dasyat takk ayat ni...org tua tua ckp mcm tu ar...
kalau dah JODOH kene syg menyangilahh annn..TAPI
kalau dah SAYANG bau kentut pun wangi..
cewahhhhhh..
aku RISAU satu ni jeee..aku x kesahh pun nak COUPLE ke tak???
aku pun sendiri gatai..hahaha..nk wat mcm ner..lumrah lelaki mesti suka kat pepuan..
pepuan pulak suka kat laki..(budak budak pun tahu) haha
satu je PENYAKIT..kalau berCOUPLE x payah lahh pegang pegang...
buat buat benda tak baik..paham kan
p/s..yg tulis blog ni pun jahat gakk..ngeng!!
tapi tu arr..kita kawal k..kalau syg sgt kat dy..pimpin lahh dy..
lumrah pepuan perlu kan lelaki tauu..lelaki pun
CONTOH..pasangan hot kat U farid belajar..
pasangan ni sweet gile..pastu x laa suka berpoya poya..
dyorg COUPLE sampai berjaya dapat IJAZAH..
pas tu bejaya gakk sampai je jinjang PELAMIN..cayalahh..
mcm ni ar yg kita nak..berlajar sama sama sekali..bab..
SEMANGAT nak BELAJAR tu lebih sikit kalau ngan awek..
betul takk??
cuba lahh ehhh..mesti best..berCOUPLE dgn cara yg baik..
no PEGANG PEGANG eh..x manis nnti org nmpk..
kalau boleh degar ar lagu tuu HAHA =p
TAPI selalu LELAKI ni yg suka pegang2..
p/s..aku pun ahahahah
tapi sebagai PEPUAN sepatutnye CEPUK je BF kau tu..
org selalu ckp..marah tanda syg..ape lagi..
betul kan sikit BF kau tuu..ngahaa..eh eh
korang pun cite lahh sikit..ceee citerr cee citerr!!ahaha
hantu kak limah betol..ok..kalau terslh ckp maafkn ehh..
p/s sori lahh kalau aku tulis ni mcm x betol je..sbb bab bab nak explain ni fail sikit..hihi.see yaaa





45 comments:

Nurul Syazana Noorhijas said...

fail ! hahaha . ^^

Far8 budak baik said...

kurengg..hahaha

eRza farEeha said...

comey la pengntin tu..hihi

Far8 budak baik said...

tahu takpe..tgk ar anak buah dy ngahaa

Nurul Syazana Noorhijas said...

perasan . =,=

Far8 budak baik said...

ye ye pasan sidikit hehe

SyAE SyEa said...

kn lah pdi2 jge dri an...
tke cre n love ourself :)

josrevalution said...

salam pg... ammm ad btl jg lau nk brpacarn pn jgn pegang2 huhu.. yg da kwin tu pk jgn lg nk mgtl lg yer..heheh.. jgn mrh.. cz ne org brcte kta komen knn..hehe visit back ye..

Cik Su Life Cycle said...

hehe.. memang cun

Far8 budak baik said...

syea..cayalahhh



josrevalution..x mara pn..belum kawin lg..haha



sue..tahu takpe hehe

ïêmå å¢klê§ said...

kalau kita tau batas kita insyaAllah segala urusan dipermudahkan...

LiyaNa NaNa :) said...

xleh nk drop kat chatbox .. huhe .. lawak gilaa la entry kamo .. santai je .. haha . polow suddey ..

Far8 budak baik said...

iema..amin..=)



liyana..x pyh ar puji sgt hehe

iszieylyanziy said...

nak kawennn nak kawenn,,,ngee :P

Far8 budak baik said...

miang nmpk haha =p

HonEyBuNNy said...

suka lagu lagu kalau berpacaran tu...terbaik lah..hehe

Far8 budak baik said...

nyanyi sikit!!..hahaha

misluvcoklat said...

yeke klu sayang bau kentut pun wangy ?
hahaha XD

Cik Ezy said...

kawen! kawen!
abes cite..

Far8 budak baik said...

mislu..hahaha..=)



ezay..nmpk sgt gatai naa..haha

LiyaNa NaNa :) said...

asal nak follow xleh ea .. da follow n nak letak kat bloglist xleh .. hauuhauu :D

Far8 budak baik said...

tak boley??tu ar..kene iklas sikit HAHA =p..ak x pndai sgt ar blog ni haha seyes

Suhami Ahmad said...

Dulu atok naik komuter, si pompuan ni gatal p raba perut jantan tu...kot ada six packs takpe lagi...ni melidi je atok tgk

Far8 budak baik said...

hahaha..dy duka gebu gebu kot..kau jeles eh =p

~$AKURA M!AKA~ said...

pengantin comey..selalu je cepuk tgn bf tpi makin galak die try nk pegang adela.. ^^V

Far8 budak baik said...

haha miang lebih nmpk =p

Eda said...

nice entry...blaja betul2 sampai ke jinjang pelamin..eh, betul ke ni?..huhu**Gurau**


neway, sama2 la beringat benda yang baik..hindarilah benda yang tak baik tu..=)

Far8 budak baik said...

betol lahh..xkn tipu pulakk..
muka suci je ni hahaha
tq =)

Nulia said...

nasib baiklah incik farid sedar semasa menaip entri ni ...hihihihi.. ^_^ haii~~~

maaf , baru skrg balas kunjungan ...huhuhu

Far8 budak baik said...

haha hai hai..takpe =)

cik ayin said...

terpulang pada org..huahahaha

cHan said...

yeahhhh aku sokong ko!
patutlah nama far8 bdk baik!
bdk baik rupanya ko ne.hihi

nik farina aishah.... :) said...

tapi kan nik tengk pompuan yg sekarang ni agak gatai sikit , bukn nk condem pompuan tapi kenyataan ,.. hehehe ..... tapi pengntin tu , alahai comelnye.. haha

Far8 budak baik said...

ayin..haha =)




shin-chan..haha..puji lebih nmpk =p



farina..pepuan gatai lebih ek haha..mesti ar..makcik sape hehe

amny said...

sweetlaa pix tu..^^

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 bw sini..:)
Free2 jalan2 blog saya eh^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

DaK CoMoT said...

hoiiiitttt far8!nasehat ke hape neyh??ko ngaku terang2..bgos2..hahahaha

cikk EME :] said...

Salam...
betul lahh apa yang bro cakap.
SETUJU :)

btw, salam sahabat :

emeliena.

tasekM said...

salam.

berapa ramai ank dara dh ko pegang nih...?

he he.








z = 43.



.

bila blog bercerita said...

weeee.....wat mse niyh lom pnah pgg tgn agy ngan pkwe....
die pon xpenah cbe tok pgg....

tp pnah gak sentoh2 kulit mse brebot popcorn....dose gak kan...??weeee~~~

Far8 budak baik said...

amni..thnks..=)



orait2..ak pi nye



comot..haha..



emiliena..slm sahabat juga =)



tong sampah..haha..byk je kah3..43??ciss..nape tak 1 haha




haha x pyh la berebut pop corn sgt haha

Inspirationalefeks said...

apa nama ceta yoon eun hye kat ats tu ?

MDHAFiZ.NET said...

meriahnya.. :)

burnkelana said...

lama2 pandailah tu.. susah skarang cari isteri yang ready made dah pandai masak..

mizzCloudy said...

hai cantik blog... :)