Wednesday, August 10, 2011

aku x sombong lah!! grrrr


Assalamualaikum dan hai hai korang..sape yg x poser hari ni?haha!..kembali serius..*muka berkerut..aku nk story sikit lah kat korang..aku tak sombong pun kat sape-sape..mengadu kat awek siap haha..

awek aku : "hoi!..awak watpe?"

aku          : "nak terjun bangunan ar..nape?"

awek aku : "haaa..asal lak?..nape x terus terjun je.."

aku          : "balas mcj awak kejap..pas ni terjun lah..huh"

awek aku : "jgn terjun dulu ea..cite ar dulu"

aku          : "ade org ckp sy sombong lahh kat blog..uwaaa" *nangis merengek

awek aku : "lahhh..tu je..terjun jelahhhh!!...haha"

aku          : "yelaa..pesan kat ibu sy, yang sy sayang kat dy..huh"

awek aku : "haha!..ngok ngek lah budak ni!"

x ley manje sgt..bab ade budak-budak bawah umor bace..kene sopan sikit lah kn..haha!klo ak tulis aku pun nyampah!huh aku x kesah pun kau newbie ke..haneydew ke..aku tak kesah pun..aku akan tetap pi blog korang macam biasa..pastu aku ni x lah 24rejam depan lappy..maaf lahh kalau aku terlepas pandang entry korang..aku bukan robot cume badjet hero je..aku seda diri aku sape..haha!k see yaa..

93 comments:

syrupmasin said...

haha..asal doe?? ade org maki kau ke??

sharifahzakiah said...

hahaha terjun je lahhhh !! aku bilangkan haaa :D

Popoi said...

hee~~ ^^ nice entry,,

NurZalwani said...

heroin dh dtg...! terharu tak? hahahaha..betol laa tu sombonggg gileerrrr ko!!! ahahahahaha

Fieka Shafika said...

entri ni nak ckp ko sweet n romentik ehh??

cucu umie said...

heheh..mane ad smbng bro..relax ah fham2 shje..incya-Allah tidak ad apa2 yg berlaku..okay..

Eva DaNiaL said...

haha ... senget dak far8 nih .. ^__^

budakijaupendek said...

ni fans drama korea ke ape? hihik!

Miz Novexx said...

aku rasa dia cakap
kau sombong sebab
dia nak ngorat kau,
tapi kau tak layan
alaa, buat dunno sudah
(^__^)V

bukankosong said...

demo kecik ati la plak...hu..hu..

xkan sempat suma blog nak singgah kah?

at least ko dtg blog aku.Ha..ha..

lilypelangi said...

haha . aku pon salu terlepas pndang entri orang lain . lek arr .


aku taw ko hero yang baek . tarak sombong2 punya~ :D

Nurnajwa said...

Agagaga, hero kne sombong XD

Bidadari Syurga said...

sombong ke? uhuhuhuhu beca dia nie combong2 nie

Asyila Zainuddin said...

haha.. biase la tu.. mulut org kn.. buat taktau sudah.. ngee..

RaraTan said...

meroyan di pagi hari ka ? ahaks ;P

bunbun said...

hakhak. hero pon manusia biasa jugak hekhekhek

Mira said...

hahah. :D
kesian je kena sombong.

Mr.Thinker@Ali said...

terlepas pandang tu normal. aku pun terlepas pandang gak kadang2. easy go, easy come lar. :)

nona hidayah said...

hek eleh...itu pon nak kecik hati..x kental langsung la ko nie..cmne nak jadi hero kalo cegini..herghhhh...grrrr..hahahaha

ir yien 9897 said...

haha yien buka bawah umur.. cepat terus kan dialog jiwang tu..nak tiru ayat jiwang ..

haah sombong lah.. dah g terjun..
sebelum tu bg password blog kat yien dulu...hahaha

fiq. said...

jambu nye kau,,,,itu pon nak terjun,,hahaha

far8 cutey (mcm lam citer tolong awek aku pontianak!)\\haha

Cik Azizah said...

ni pasal ape emo sgt ni..biasalah tu terlps pndg..kita ni bukan on9 24jam depan lappy..ayakk!

::cikjuju::◕‿◕ said...

kahkahkahkahk.....terjun la lepas berbuka t k...ehehe

stuck said...

alah...baru ckap smbong nak terjun bangunan dah...pe lar lu...
ppooddaahhcciittt...hahhahahaha~
*ok ok...aq gurau gurau ja*

deeya said...

hero pun lom tentu leh jadi SUPERBAPAK kan .. sape yg cakap adik akak nie sombong haaa ? nie yg nak marah nie . nie yg rase cam akak plak yg nak terjun bangunan .. wakakakah3 !!

InaAchik said...

aku dtg tp x sempat tinggal komen terus cabut sebab blog ko ade momok (rujuk header). aku penakut orgnya... <- bleh diterima x alasan ni? heheheeee

Isteri Encek Bard said...

alo-alo syomelnyer dier nanes

eyrah said...

ye ke tak sombong? irah ase sombong . haha . :p . kalau sudi gi la kat blog irah yang cetek tu . hee

PinKy MoMMa said...

sape yg cakap kamu sombong tu dik hukhukhuk..tak sesuai ;p

nak terjun? rugiiiii tak dpt beraya lalala..

[sutera kasih] said...

ehh faridbudakbaik pun reti merajuk ke?hehe

tieykah said...

HAHAHAHA.

cun dan hehsem la

aanie said...

huhu..ada org mengadu hero sombong ke?? haiyyaa....

mr.syazwan said...

ceeehhh ayat mcm artis

haha

sombong tu ko idak la cume

kekwat je

=_=

MamaEma said...

memang sombong pun..hehehe..gurau saja,,

ala..tak bestlah..nak juga tahu ayat2 romantika tu...huhuhu

farah hanim said...

hahaa
amboi..lawak jela die nie
dulikkn jela orng yg mengta tu
kasi penmpo stu
hehe :P

sifu im said...

haha..sape cakap sombong weiii?? geli betul klu de org cakap ko smbong..haha

Diary oF Mine said...

cheh.. shweet nye mereka... hehehe.... mmg xsombong pun la...

ZaNa aDieyZa said...

NF x sombong la.. selalu jer NF komen kat blog akk.. siap komen kat fb akk lagi.. sape yg kata NF sombong ni?? meh akk gie tarik telinga org tu.. hahahaha

nuruhuda_329 said...

sombong ke? cam terlebeh peramah je wawawwawawa:P

.::: Princess MOMOY :::. said...

rajin betul farid nak cari citer2 korea nih

Edy Fee said...

hha sempat agy nak bunuh dri reply msj.kakkakaa

toblerone said...

peduli hape org nk ckp ap pon. jnj kite tau kite bkn cmtu..
awek lu sempoi derr.. haha

dayu_myself said...

orang tu nak dpt perhatian je kot..
ko ok je,x pnah sombong pon....
hahahhahaha

kalu org ckp ko 'trlbih pramah' ke,
tu aku x leh nak argue la...
muahahahhahahha

i am S!L4H.. said...

motip newbie haneydew?????
hahahha

atyn nayn said...

haha.terjun2. bln pose ni mati.hehe

tiefazatie said...

haha...lucu2..sape ckp ko sombong weh?nda plak ak rasa nie..haha..adui la.cian ko kan..rilek ja ah..ak ok je ngan ko..hihi

aiEz said...

err,terjun lah..hehe..

*sape ckp tu dier senget,hee..:)

buDAK keCIK said...

mmg ko sombong pun. haa, skrg prgi la bunuh diri. nk effect lg baik, trjun dari bngunan kb mall. wakaka

Aemy Shamy said...

wuiii..x baik la terjun2 time puasa ni..hehhee...ohh ni mesti ada ayat baby2, cayang2, kan..? haha...
btw mana da u sombong, u frenly what... :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

relax..jgn emo2 bln pose nie..hehehe..

sy follow..

Green Apple said...

sabar ye far8... salam ramadahan untuk awak..

Finaz Jaafar said...

HUAHUAHUAHUA..
SAPE LA KATA KO SOMBONG EK..adehhh
aku gelak2 sorg2 baca entry ko nih

hana sudradjat said...

Ada orang kata kamu sombong kah?

o.o

HAHAHAHA

nurul diana said...

hahaha ! sombong ke ? aku rasa x ! hahaha

Arief Arf said...

kat blog pun boleh jadi sombong ke?
hahaha

Lea IsNaw! said...

sapa yg ckp Hero sombong ni?
ce fire die sikit
hehehe

czueka zulaikha said...

untunglahh ade awek haha ^-^
ehh kau mmg sombong laah! haha.

Umie Artoqiemie said...

humble sungguh hero malaya kite ni.. wkakaka

klo kau dah terjun, ko bagi blog ni kat aku k.

babai~~

Cik Asma BLuppy said...

sebelum ko terjun, bagi aku duit raya!
hahaha

teha said...

hahhaa ! nk terjun bagunan pulak.. ish2

L said...

ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

zati embong said...

2la hero,pasni kena jd mesra alam ye.hahaha.

ILA HonEyBuNNy said...

haha..

hero mana boleh terjun bangunan..huuh

tau xpa..bukan 25 jam ja kita online...ada gak masa nak berahat-rehat kan..heeh

tiefazatie said...

bro..ko ok sdh ka?jgn la bha mmbunuh diri..hihi...

btw..tenet ak slow..so komen je la eh..xde jejak2 kasih nie..haha

akiN aMar said...

alolorh...sadis nya.
rilex la...
kte manusia biasa kdng2 xterpuaskan hati semua org kan. ;)

Liyana Zahim said...

Yo yo an je msg awek cmtu.. Tah2..

Abam jgn tjun t ayang nk tawen ngan cape sian ayg neh taww. Jnji2 ayg syg abg smpai ikan mlompat di atas highway, cina dan rusia bertemu dan pokok2 bunge bcakap.. Auwww... Ahaksss...

farah hanim said...

aah..sehari aq updte ikut suke aq
der segmnt ,ga aq join.haha.hahaaa
ko xpe...da popular.so aq nak tmbh follwer.bce entry kurg menrik aq..
wahh aq tgk ramai cmnt ko nie cewek2 blaka..hahaa

Syahirah Suhaili said...

"aku bukan robot cume badjet hero je"..hikhik..ayat tu menarik perhatian..hehe..sape cakap ko sombong? babap mulut dia kang..haha

farid,aku da siapkan doodle untuk ko.. ^^

http://adielasyahirah.blogspot.com/2011/08/doodle-superfarid.html

zEri sAfEerA said...

hahaha :)) bajet hero plak

cahayakehidupan said...

ada ke patut dia kata adik saya ni sombunk ?? mana ada...budak NF ni banyak cakap la....(ase nak tutup je mulut je)...hohoho =P wek nf sombong...keh3...

Sarah Mohd Saleh said...

wahahahaha.tah sae2 tah kate ko nih sombong.masuk air agknya.

annfrendly said...

err..kalau org cakap kau sombong.. kau cakap je balik kat dia, yang dia lagi sombong tahap gaban :D

Syazwan Che Deraman said...

kau tak sombong la..
banyak aku tengok kau komen kat entry orang,heheh.

weh..dah nak raya nie.
jangan terjun bangunan ok!.

terjun sungai tak apa..

meaw said...

sape budak bawah umur tu?gagagagagaga :P



p/s: kenapa eh setiap entri ko ada pic orang korea? ko suka korea eh? korea ke japan?tah,haha!

nelly said...

cuba jadik peramah gila2 cm nelly ,..
hahaaa

bajet jerk kan ?
:p

Shamsuddin Amin said...

tebaek punye awek...
terjun je la... hahaha

yad'z said...

hahaha.. ni nak terjun ape ni.. kalau setakat terjun divider highway, tak yahhh.. hahahaha.. btw, ade prob ke? sape cakap kamu sombong.. sape? sape.. meh nak luku kepale beliau.. hehe

ïêmå å¢klê§ said...

sape la cakap hero sorang ni sombong..
meh2 tunjuk kat aku..
uhuhu

Miscellaneous Smiles said...

ehh tipu kau 24 jam on9 ak nmpk...

eaa nk tipu bln pose plak eaa

A'IM said...

sabo jer lah.... dunia

J.Syazwana said...

ko memang gedik.
kah kah :P

Lieyly ︱ Alia said...

HAHAH , abg manja !! baru kena ckp smbong dh nk terjun...mmg bgos awex abg soh terjon pon..adik skong !

biar ja lah , besa lah tuh abg..mcm2 jenis org ada..jgn sedih2 noh..satg dik pon sedih , kehh3 !

yatie Awang said...

sombong? dari segi mana tu...akak rasa ok je...

satu lagi kalau nak terjun, terjun je, tak payah pikir panjang hahaha

bighagenjo said...

:) hee, jgn sombong2 dgn aku eh.

Puteri said...

bangunan mana yg menjadi pilihan?? ^_^

Izzaty Ishak said...

Aku bukan robot, cuma bajet hero je.

Kah kah kah. Salute la! :D

SoLy SoLicious said...

sebelum trjun, jgn lupa mngucap eh..heeee

SoLy SoLicious said...

sebelum trjun, jgn lupa mngucap eh..heeee

Wanie said...

hahaha..kate superman, xkan leh terlepas entry kot..:P

kalau nak terjun pun, terjun katil dah la ye..haha

= d = said...

jadi terjun x nie??
:p

Tasha said...

keh3,sabo jelah...

baek2 siket,kdg2 org yg rase kite sombong tu kan terus unfollow...haha

**::CIKNUURUL::** said...

alolololo,ayt last tacing ahbes,..dek,hero pon nk tido mkn buang air jgk kn?,.ehe,.peace!,.

Cik TeN10 said...

kau hero MANJA !! betul tak ?? haha :p