Friday, November 18, 2011

bermulanye kisah hero x hiiiiingat..haha ^^ episod 1

gaya posing ade macam artis tak??agaga

Assalamualaikum dan hai korang..gile kaku jari ni macam first time je berblog..lama dah berdiam diri..sebab belajar nye pasal..bukan pelajar cemerlang pun..tapi punya impian yg tinggi..berpalsapah x aku skrg..haha

aku pi gak blog korang...gile lahhh makin gempak..

harap harap korang ingat ar sikit kat aku ni..alone gile! haha..sekarang dah ade tenet..jadi boleh lahh nak berblog..

rasa macam cakap sorang-sorang je..lantak ahh..dah mak ayah jauh..awek lari kemane entah..kat sini jelah tempat mengadu..

kalau pempuan yg kelaka..kalau dah sedih gile..pastu xde orang dy nak luah..bantal peluk lak  jadi mangsa.. cakap sorang-sorang ngan bantal tu..macam bantal tu paham..haha

waaaa!gile rindu kat korang..baru disedari..siput je yang rindu aku..hampeh betol ar..plisss ah rindu aku..haha

siap ar korang..wa datang blog korang mmg akan cari pasal je..cam biasa ar..ha ha ha ha (gelak jahat) k see yaa..



58 comments:

.diannorhayati. said...

hahaha. kelaka la bace.

eh siput mane yg rindu tu? hihi

hazirahahmadrazi said...

kau yang rindu kitaorg kot..haha haha gambar nak bajet artis ja kannnnnnnnn........ ya lah update laju2 npk nya kau

saya cello191 said...

weh...welcome back.

giler lama senyap..rindu dowh..haha

fathiahRAIHANA said...

eh kami pom rindu inchek superhero jugakk paa ^^





tapi zaman skrg pom org pompuan dah tak luah kat bantai peluk sbb kami pom ada blog nahh . hee
Selamat Kembali! :D

Marcella said...

ok..fine!!

farid aku rindu ko..rindu gila (separa ikhlas)


hahaha...


p/s:tu posing majalah pe??? :)

Cik Asma BLuppy said...

pergh.. senyum bngga la tu? haha

J.Syazwana said...

ha taw pon nak update.
wa ringu gila siput babi kat kau weh.
kah kah kah !!

jadi sila terharu.

okbai.

Lea Isnawi said...

wah wah! selamat kembali.
xyah belajar sgt la.

Liyana Aziz said...

kita saing la, yana pun baru je mula berblogging balik, sibuk bekerjaya! muahahhahahaha

amboihhh, sakan berposing naaa

YOUsoF said...

Selamat kembali!!!!! (banyak tanda seruan menandakan lamanya kau menyepi). Semakin berfalsafah kau kan.. Hero macam ni la gadis suka..

Ceh, takde internet, tapi aku tengok aktif je kau ber-FB.. ;D


Aku terperasan macam muka kau dalam iklan TM untuk team sukan Malaysia tu. Betul kah? haha

Fara E's said...

saya rindu

#muntah , haha

Ct Aja said...

selamat kembali hero malaya...hiihihih

♥ MRS ZACKS ♥ said...

alamakkkk ! hero dh kembali. hbeslah hbeslahhh. hahahaha

tieykah said...

ketiak tu dik.

cover sket.

HAHA

Puteri Iqa Izyan said...

membebel ape ni haaaa??

jgn risau. akak kawen, aku jemput kau. haha

mykhalis said...

perghh..berbulan2 tak update

Cik TeN10 said...

gelak jahat ehh ? aku dengar macam katak puru gelak je.. wakakaka.. aku tak rindu pun ko wehh ?? cemana ?? hahahaha :D

dayu_myself said...

farid,
rindu dekat ko..
rindu dekat entry2 ko..
rindu dekat adik2 ko..(tetiba)
wink2...
terharu tak?terharu tak?
erk..
gila gedik aq..
(sila jangan muntah)wawawa

Lieyly ︱ Alia said...

keja nk cari pasai ngn org betoi ah ang neyh abg...ahaha !

June Lantern said...

ala jangan la sedih . kalau awek lari , cari lah awek lain :)

m!3yr4h_LolLy said...

yeah ! welcome back hero kacak ! muahahahahaha.

ingatkan dah lupa ingatan dekat blog ;)

Cik TeN10 said...

mmg mak gua dh bg lampu hijau.. tp gua punya lampu masih merah lg.. haha

zaty luvlianncezzz said...

tipuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!

ramai kot owg rindu. bpe kali masuk blog nie x berupdate =)

Jum hayati di sini (^o^)
bila izrail datang memanggil

nelly said...

amboi . pramugari tu yang jadi utama ke bang oi !
hahaha

Jue said...

Oit!!hahahaha giler lama ko mhilang kan. Kmain lg. Skali post entry trus ltk pix posing kmain kan hahaha
ingat jugak ko kat blog kitaorg hohoho

~SaL IjOu~ said...

whahah..wecom back dik!..rindu rindu..hehe~ ^^

fany wany said...

giler lama kau senyap tup2 buat comeback. haha

Zana Adieyza said...

welcome back! akk rindu NF dtg komen kat blog akk.. rindu kat entry2 NF.. sila rajin2 update ok!!

Ezad Skytech said...

selamat kembali...haha..

dua bulan lebih menghilangkan diri dari dunia blog..baru sekarang timbul..gambar bajet artis la tu...heee~

Mira said...

alahai comelnya baju

Yatie Awang said...

aaaa...itulah lama sangat bercuti, akak pun rindu jugak....

syafiqakarim said...

bajet k-pop
hahaha

Cik Azizah said...

sempoi gile ayat! rindu entry sempoi hero kacak ni! welcome back!!!

Wanie said...

eh ehhhhhh gosok2 mata macam tak caye je budak ni muncul balik..hahaha..aku pun rindu ko (saje nak amik ati) hahaha

welcome back ya =)

~tyra ~ said...

yela , aku rindu hero . amacam ? haha

adwafarahin said...

perhhh da lama bru nmpk ko seyh!

budak kecik said...

sape ckp siput je yg rindu ko. dak kecik ni pun rindu sama ko yg sengal ni haa. haha


mmg sgt lama ko menyepi!!
enjoy ur world of blogging ^,^

kiwi said...

haha....memg cri psl.lme betol menghilanghihi.cun r..siap pkai bju domo lagi tuuuu ^^ XD

Syahirah Suhaili said...

woit2..adiela rindu la kat superfarid tau..slalu gak dtg cnie jenguk kalau2 farid ada hapdet..haha..sdeh gile mcm adiela tercari2 je..haha

IMANSHAH said...

belajar pandai2, esok2 jadi KM sabah

L said...

hahha. ak engat r bro...haha

jom datang membaca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

eyida said...

jadilah pelajar yang cemerlang :)

Cik Eliza said...

hahaha...

ayat pujangga!

Aemy Shamy said...

hoiii! ingatkan ko yg lupa sama sy...hahahah :p hope u're fine now...glad to hear back from you..hehhee....update la blog slalu k ^^

cahayakehidupan said...

apa yang hang bebel sesorang tu..bingit tahu..haha =P

ciK LyndaWawa said...

wah,ramainya peminat..

Sarah Mohd Saleh said...

hhahahha...mcm plekkk jek ko nih ck sensorgggg..aku bjet ko dah kaut dah segala mcm anugerah yg uiam tawarkannnnn.

bighagenjo said...

lucah shialll gamba ko..

ok, aku cuba untuk rindu kau. muahaha...

kalau aku sedih aku buli orang je,, wat pe ngadu2 kat bantak lak ni.. haha

qlah said...

mana boleh tak rundi dengan abang hero pink kite ni.. hihi .

welcome back.. ^^,

Eera Shera said...

yeah..hero is back..huhu

محمد رازيق said...

hehe.. nice entry.. jangan sepi2 der.. blog kan ada.. hehe. salam kenl.

Mya said...

wiwit sikittt =p

nurkaloi said...

hidup lagi upenye hahah

Finaz Jaafar said...

perlu ke gambo cemtu..naseb gambo, kalau tak??boleh kelaur bau keti tu tau dak??hahaha

weyh, welcome back !! **gaya Faizal tahir

onie said...

kesian noh kat ang,hahaha...aku rindu ang gak weiiii...tak penah lupa aihh

stuck said...

hahahhaa..rndu nak komeng komeng kt blog ko gak doohhh!!
lama jugak ko menyepikan diri...
betul betul study ko nih...hahhaha~

Hanie_Dew said...

tak dtg blog kitorang pown. majuk ah!

Princess Nusy said...

bgusla fokuuus study..ngeh2~dah lame xjenguk sini.. =P