Saturday, November 27, 2010

CaRa nak tahu JANTINA laptop kitaaaa hihi


HAHA berjumpa lagi kita knnn ASSALAMUALAIKUM semua=)
baca ikhlas ar sikitt!!! penat kot membebel ni kah3 okeh okeh
kembali seriusssss huh

KORANG tahu takk???tak tahu knnn?? nk cite ar ni..laptop kita yg hari hari kita terjahhhh tu
pun ada JANTINA tauuu...haaaaaa...AJAIB takkk??percayalahhh takkn nak tipu pulakk..
muka suci je..hihi..
soooo kalau nak tahu BETINA ke atau JANTAN laptop kita tuuu..cubeee ikut step step ini..
pastikn ikut step by step okeyy..X ley Langkah kangkah..ketuk pale kauu nntiii!!ngahaa
p/s okehh niat dihati mesti betol tau baru jadiii

1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject(“SAPI.SpVoice”).Speak”I love YOU”
2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang      
    nak cari/buka nanti).
    Save as =  love u.vbs
3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara “i love u.”
  Cuba dengar btul2 suara “I love YOU” tu….suara lelaki ke perempuan?
  Kalau SUARA lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya….
  tapi kalau bunyi tak laki tak pepuan..bahayeee tuuuu..tak lain tak bukan mesti PONDAN...
  kah3  ^^ cpt cpt tukar LAPTOP ehhhh haha
  kalau tak kluar BUNYI sila on kn speaker anda lahhhh!!sengal!!! hahaha 
  Enjoy knn! blh wt korg gelakkk tauu….nnti kita jumpe lagiii..AJAIB kn???sila kagummmm hihi


  bestttttt knnnnn tq=)




33 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

LM tak mau tau lah,klu lelaki nanti LM jatuh hati lak,dah la sekarang ni tak blh berenggang ngan lappy,klu tau dia lelaki ensem..hahaha..anda tau apa akibatnya kan ?20 entri sehari pas ni .

Far8 budak baik said...

try lahhhh!!kalau lelaki buang je laptop tu dlm laut haha kah3 terukk betol..hihi=)

balkieys said...

haha... laptop kau xgtau plak laki ke pompuan?
hah, pmpuan ar tu, that's y kau hepy, ahha

Far8 budak baik said...

balkiss ni yg tgh resah ni lain je bunyi dy...
mcm pondan lakkk haha auuwww risau dahhh

balkieys said...

haha, hambik kau, dlm entry kau tlis klau bnyi yg xdpt d'knl psti pndan arn...
haha...skli kne laptop kau sndri, haha...
cmpak kt mne2 yg ptot larh klau cm tuh...

Far8 budak baik said...

hahaha nk wat mcm nerr laptop kesygn kot kah3..
cehh sibukk jepp laptop kauu??maknyah ehh ngaha=p

balkieys said...

hahaha.. kau kne pondan, nk tdoh laptop aku mk nyah plak...
aku xbwt pon, haha ^^

Fizzo said...

baru ku tahu jantinanya.. hehe... lpas ni takder sape yg boley pinjam... haha...

efa nur said...

mcm best..haha jap nak g try..kehkeh :D

Far8 budak baik said...

balkis hahaha sengal lah budak ni buat cpt!!!
aku paksa..best lah try ar

fizzo wahhh!!kalau pepuan untung lahhh sopan sikit dpn laptop tuu =P

Fizzo said...

haha... memang kne sopan pun.. siap bertudung laptop tu... ha3

Far8 budak baik said...

fizzo ahaha smpy mcm tu sekaliii baju kurung siapp =P


efaa okeh nnti bagi tahu eh pondan ke takkk hahaha

Misz SyieLa said...

apasal aku dah try tak menjadi dh dua kali dh since dri tumblr k0 lgi...aiyoh...tak jua menjadi2...

...aensyazliana... said...

laptop i jantan la pulakk....
tapi i tetap nak pakaikan skirt pink n baju pompuan...

_ta kesah_

kiz said...

adeh..kalau laptop aku pompuan cam ner ni...haramlah aku nak sentuh...huhuu

Far8 budak baik said...

amalina aku kene ckp bahasa tamil kot
baru kau pahamm =P

syazlina haha jantannn eehhhh kah3
bahaye uhhh

kiz betul betul batal wuduk nnti kah3

sarah honey said...

ala...pompuan la...
kenapa bukan lelaki macho macam taylor lautner? huh

Far8 budak baik said...

haha buang je dlm sungaiii
beli laptop lain tnye ar dulu jntan ke tina =P

Faarihin said...

oho gitu yer.. nanti saya buat.. (^__^)

Far8 budak baik said...

hahaha try lahh mestii bestt
x tipu =)

Anisa Hang Tuah said...

laptop saye wanita sebab die pakai pad

Far8 budak baik said...

sahh sengal hahaha skirt siap =P

zalizalu said...

yesss.. lptop ni perempuan.. leh laa nmekan dia isya... :)

Far8 budak baik said...

haha pepuan ehhh wahhh jelessss
hik3

.::: Princess MOMOY :::. said...

lappy momoy ompuan
patut ler asyik majuk jer

Far8 budak baik said...

kah3 mcm tu lakkkk
rajin rajin pujuk dy ehh puteri =P

nora said...

x nak try. kalau dia lelaki camne (haram kot hari2 i pegang dia tau =P) kalau tak tau jantina dia, pegang2 takpe kan,huahuahuahuahu =p

Far8 budak baik said...

haha tak ley ar mcm tuuuu
kene try gak..aku pakse!!!=P
cpt try hihi

meeranamera said...

hhhaahhahaha... laptop aku pmpuan la der.... grrrr....

Far8 budak baik said...

hahaha sila tukarr cari yg laki ehhh
hihi

mila said...

eh, btol ker ni? haha

c.i.k.a.m.i.e.a said...

lappy kuh girl.. hahaha

Nurulezzah said...

da try da . haha