Saturday, August 6, 2011

drive adik ke sekolah!! grrrrrr


Assalamualaikum dan hai..keje aku pepagi hari menjadi seorang driver..membawa adik ibarat datin yg duduk dibelakang..grrrrrrrr


setelah aku menjemput adik dari sekolah..otw kerumah..

adik mira : "driver!!asal lambat jemput mira?pfffttt"

aku         : "abg tetido lah tadi"

adik ina  : "tu ar..x ley harap betol lah driver baru ni"

aku        : "maaf datin..nnti sy xkn lambat lagi"

adik ina  : "grrr..pas ni stop kat kedai runcit jap eh driver"

aku        : "baik datin..nak beli lolipop lah tu"

adik ina  : "pandai nye driver ni..blanje datin tau?"

aku        : "baik datin ketot..haha!"

adik ina  : "eeeee..x ketot pun!!" sambil pukul-pukul aku..

aku        : "ye ye..drop korang kat highway ni kang baru tau..haha!"

mira ina  : "x nk! wekk"


macam macam lah..hari-hari hantar amik dyorg..mmg dalam kete tu asyik merungut lahh..aku bawa laju lahh..aku lambat jemput lah..aku buka hotfm dyorg nak erafm..aku break mengejut sikit marah..aku kacau dyorg dalam kete pun marah..esok tekad nk drop budak-budak ni kat highway..kejam tak??haha! k bye..

68 comments:

Lieyly ︱ Alia said...

woo baik punya abg kan..ahaha !
agak boleh tinggal , tgl ja..ahaha !

tpi sngup ka nak tinggal tuh ? sumpah dak kan abg ?

syazu said...

nak abg cam kau!

Miscellaneous Smiles said...

huh, klu ak dpt abg mcm ni ak sepak je..hehee

syrupmasin said...

wuahaha..kau abg yg baek kan..layan je lah permintan datin tuh :D

sleeping_maniac90 said...

ok la kt highway..
ad bnyk gak kete lalu situ..
kalo ko drop kat jln sunyi, lgi kejm hak3..

Asyila Zainuddin said...

hahahaha.. budak2 kot.. biase la tu.. :)

i am S!L4H.. said...

hahahahammmbeekkkk.
weh best ape jadik driver. tp mmg bengang jgk. ala x yh la tggl kt highway, kt utan je. muahaha

syAzAnA said...

bestnya boleh gaduh2.

dayu_myself said...

aku pun dh jdi driver adik ak skang nih...adoiyai..sbr je la..
cmplaint je lbih...ish3...

llu hgway ke nk amik adik ko kt sek??kikiki

fiq. said...

semua nak marah, nasib badan kau lah driver..

eh2, nak beli lolipop? ada chance ko nak marah dyorg plak ahrrr

[sutera kasih] said...

jangan kejam kt mira tauuuu

Cik Asma BLuppy said...

jd driver sambil pkai pashmina.. kahkah...
bapak kejam drop bdk2 kat highway, btter ko drop kat tman permainan.. ok gak tu.. ngeh.

cucu umie said...

haha..biaselah dok budak test masing2 lain kot..haha btw, jgn bnyk sgt tido bro..nty buncit..hauahu

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahaha comel nye perborakkan tuh,.tpi sonok gak kan kdg2 tgk situasi mcm ni,.=)

Pojiekyra said...

haha bulan posa xbaik :D

Yol said...

hahaha,,,tggl jek bro...aku nk taw apa jd lpas tuh...ekeekeke

tomatokering :) said...

wakakaka tak guna punya abang ! kijammm ;p

zati embong said...

alala,manja betul diorg eh.

czueka zulaikha said...

haha. seronok dpt abg mcm kau..
haha ta ngaku rindu! wee :)
sayangg blog kau haha

Mira said...

comel lah dorg :) :)

suesue said...

apa kata nanti kau buat2 lupa ambilkan diorang..baru diorang hargai skit diri kau lpas ni..hehehehe

ABU said...

hahaha datin kecik

adan said...

kasi tinggal jak bah.. biar padan muka dorang.. sampai rumah badan ko dikerat 18.. baru ko tahu erti penyesalan.. ahaaha

ain revival said...

bagus ny ko. abang aku kalau suruh amik n anta aku mulut dy x abes2 nak mengomel smpailah sampai kat tempat ak nak pegy~

hahah..sabar je laa~

Rtp Farra Arisha said...

hahaha. funnyyy! tak kasian ke kat adik2 tu nak drop kat highway sgla macam? :P

Miz Novexx said...

ececececeh... kau kan abang yang "penyayang"








lalalalalala (^__^)V

Green Apple said...

cakap je nk tinggal kat highway... sebenonya x sampai hati pon... ye tak... hehe

Lea IsNaw! said...

drop je weh
cerewt sangat! hahaha

Wani said...

baik gila, bestnya ada abang.
haha

ira-yoshida said...

gila kejam kalau tinggalkan kat highway..

Edy Fee said...

baikne abg...hehehe rapat betul ngan adik..best giler

Elie Lily said...

pinjam jadi abang elie sekejap!
hahhaa

echaRierie said...

hahaha..abg yg bgs !
tp kejam lak klu tgglkn adik kt highway..haha

alexa yussida said...

haha abg yg baik.!!

m!3yr4h_LolLy said...

baek punye driver la.
bulan pose nie ko jgn kejam sgt la. tambahkan pahale tau. hee..

aku ade buat entry pasal persembahan yg ko suh cite to. pegi la terjah. wink

.m y z. said...

hahaha alalalaaa comelnyaaa layan adik2 :P kalau dorang banyak songeh lagi, sekeh je kepala sorang2. settle masalah. haha :P

zazaw said...

aku jemput adk aku naik motor
kemain mcm mercun bising mulut panas

aku yg tunggu die sikit punya lama
memang tak panas pulak kan
kahkah
budak kecik banyak ragam

schaze zainn said...

wah bagusnya.xP

schaze on weekend je driver.haha

ambik and anto adik dr tusyen..=,="

Qaseh dalia adelia said...

bertuah punya abg

sifu im said...

haha..jadi driver datin sorang xpe lagi..ce bwk datin2 yg janda..comform mati ko..haha

Liyana Zahim said...

Hahahaha.. Akk tak drive la nk ambik adik2 p skolah.. Tkut terlanggor ank org.. Dor lintas jln ikut ske je.. Hesshh!

Miz Novexx said...

huwaaaaaaa!!!! aku sangat jeles dengan header baru kau.... sob sob T______T

Saiazuan said...

harini hri sbtu, aku rehat dr menjadi driver.. huhu..

Aisyah Aina said...

hahaha..kejam gila kau kalau buat macam tu...

jadi driver aku jugak wehh :D

Tengku Puteri said...

awal entry dh nmpk sifat kemithalian...hujung entry kau memang abg kejam! harharhar

Encik Psychopath said...

esok amek datuk pulak taw.

[sutera kasih] said...

uikss..bejalan sama adik2 ka ndak update?hehe

ILA HonEyBuNNy said...

haha...

part time job ke dik...hehe...sama la...kena jadi driver gak d umah neh..hahah

uih..jangan la kejam drop diorg...report kat mam besar baru tau..ehheh

comel header...heheh

A'IM said...

haha..bestnya dapat adik2 yang nakal...

Farah Shamsudin said...

woh! tak baik tau nak tinggalkan adik2..:P

deDetz said...

hantar seja lahh..haha
waa,, memang jarang suda saya update ne Far8..
bukan macam dulu lagi..hihihi..
nda pa, BAKAL selalu update suatu hari nanti..muahaha xp

zEri sAfEerA said...

mmg best la kan dpt jd driver datin 2. ngee ^^

Cik Asma BLuppy said...

fuyoooo... header baru!

tieykah said...

oit abg driver!bwk beta jalan2!

Ain Atika Zailani said...

amboi...kuat bergurau ni...pandu cermat jiwa selamat...hehehhehe

J.Syazwana said...

tolong lah jadi abang aku. tolong lah. boleh aku buli kau jugak. kah kah :P

sharifahzakiah said...

abg mithali laa knon kann. hahaha sorry lmbat komen weh.aku sibuk brkempen :D

EkaBukanMakcikKau said...

ececehhh minat hot fm tuuuuuuuu haha

Aemy Shamy said...

hehe...comel...la x puasa ka..? haha :p

atyn said...

sama la kne jd driver adik je cuti ni..dtg lambat ckit da bising =.=

nabila faryzza said...

nak jadi adik kau boleh? HAHA :D

Cik TeN10 said...

sampai hati ke ko nak tinggalkan diorng kt tepi jalan ?? haha

MamaEma said...

bertuah adik dpt abang camni

nona hidayah said...

bestnyer dpt abg baik mcm kau..*tgn dibahu, mata keatas*

hahahaha


teringat dulu2 masa kecik2 abang aku tinggalkan aku masa hari sukan..tsk sob sob sob..last2 terpaksa balik jalan kaki sorg2..hahaha

ayie said...

haha bagus punya abang dah rancang mana punya drop..hehe

bebyketot said...

. hahaa.. cute jee .. cite nye .. ketot . mcm ak la konon .. grrkk~ pon bole ... ^..^

Nurnajwa said...

Wasehhh, baik gila jd driver adik2 XD

ir yien 9897 said...

hahaha.. cabar tinggl kan adik kat higway..bukan adik yg nangis nnti. abg yang nangis.. :)