Sunday, August 7, 2011

entry rojak!! 2 in 1 haha !

Assalamualaikum..dan hai korang..alhamdulillah..setelah setahun setengah aku berblog..tenggelam timbul..skrg follower dah 1k..ciput je..bab budak blog skrg baru 5 bulan follower dah beriban..dah kentut kat shoutmix org terus belah lah tu..haha! aku pun gitu gak..ekeke..ketika aku mula berjinak-jinak ngan blog ni..ak dikenali sebagai budak hingusan yg sering dijadikan mangsa blogger-blogger gajah ketika itu..haha!ayat x ley belah


seyes hati kecil ku tersentuh kot pepagi semalam..ingt follower yg ke 1000 tu alien dari mane entah..rupanya adik angkat aku sendiri alia nur jazlia ..punye lah bertahun berblog, masuk gaung, redah semak, nangis ketawe sama-sama..baru skrg dy nk folow..seyes mcm nk nangis..bab aku ingat dy dah flw..rupanya belum..syg kau ketat-ketat ah haha! budak ni peramah gile..dah ar peramah, gile lak tu...haha! =p,sila pi blog dy k..


pastu..ade org cakap.."buruk shial header blog kau!!" hampeh gile kawan aku tu..ayat cam gampang!..haha..pastu aku minta tlg ah kat farhah a.k.a instana cinta..mula-mula aku agak kekok ngan dy..hihi..ingt dy jenis singa makan org..rupanye spoting gile..haha!.header doodle yg dy buat seyes gempak gilerrr..murah je..nk tempah pi lah blog dy tu =)


nampak tak header ni..super hero berbaju pink ala ala superman gitu..malu siot spender kat luar lakk..merah lak tu..hero moden pun gini lagi ker??haha! jatuh saham gua beb..hihi..nmpk x heroin tu..ayu kan..senyum x hingat..hero ni gatal sikit, mmg korang dah tahu pun kn..tekad x nk gatal dah!!haha..template pun dah tuka oleh si alya ezprezzo.. peramah gile lah dy ni.. pastu seyes kelaka..gelak je keje grr.. haha! tenkiu melayan cekadak aku tgh malam tadi..k bye!


76 comments:

Aimifiqa said...

tahniah! follower da capai 1K tu. hihi

Lieyly ︱ Alia said...

HHAHA , nsib bukan alien kan ?
ciss abg kejam kata adik gila !
majok satg ha ~
HAHA ! thanks jgk yaw rjin singgah blog adik oke ^^

cucu umie said...

tahniah bro,..mantap ah kokan famous dok..hahaa

Nyamuk Terbang said...

lawa header
btw cngrates dh ad 1000 followers

fada said...

ehhh,gmbar superman pakai spender kat luar tu awak ke nurul farid??hahahaha..btw nice header....

fiq. said...

wah, header sempena 1000th follower kemain!

eh, ko dah bape abad blogging?

tomatokering :) said...

alalalla tomei2 superman tewww ;p

Popoi said...

tahniah dah 1k!! popoi bru g~~ hee

Alya Esprézzo said...

wewitttttttt wewitt!! tahniah dah mencapai 1000 followers!! hahaha ehem header baru laaaaaaaaaaa.. :P

♥NuR SyAFiQah♥ said...

wauu header baru tu...amboii adik angkat berderet yer...haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

wauu header baru tu...amboii adik angkat berderet yer...haha

sharifahzakiah said...

hahaha thniah laa bro ^^ 1k dah. aku ni merangkak ag haa :) btw, comel lah header kau. nk brdoodle bagai jugak ye kau. mcm pmpuan ! hahaha

Arra JaSmY said...

Comelnyaa header..=).Keep up blogging bro.=p

Sumaiyah said...

moral of the story? :P

bukankosong said...

lama2 glamer rr

tup2 dh seriban

aku nih baru je 2 rat

pasrah

stfzn nana said...

hahahhaa , gerek lah hero nih . follower dah 1000 . wowowowow . hebad lah . untung lahh dah boleh jadi mcm gajah :D

Cik Asma BLuppy said...

wakaka... pkai spentot kat luar.. haha

ok la, cun jgk ko punyer header tu..huhu

Asyila Zainuddin said...

hahaha.. tahniah la.. siyes tak boley blah superman tu.. kekeke..

RaraTan said...

alololo, tahniahh yew encik farid. ekekeke~

L Y N said...

haaa?? tempah header ada bayaran kee?? :O

[sutera kasih] said...

wow..dh bertukar rupa..aku suka tgk wajah baru ni..nice :)

lawanya header mu dekk..
jeles2 :P

zati embong said...

hohohohoho patutlah rasa lain smcam masuk blog ni.semua baru kot!

apik pehe said...

hehe..adik angkat???
lawa dah header tu

sifu im said...

weh..cepat follower ko nk smpai 1000..ko wt cmne??haha

lilypelangi said...

huuuuuuuuu~~~~~


penampilan baru nampak~~ hekekekeke


btw , cantik bro~ :D

MissViVio said...

comel ah doodle 2.:D

sleeping_maniac90 said...

tahniah hehehehe

akiN aMar said...

wah..bestnya sy yg bertahun2 lamanya berblogging pun followe seciput je.
but it's, berblogging just for hobby...

nway tahniah! nice header!! bestnya ade header cantik... :)

syrupmasin said...

oke dah seribu..sile buat kenduri :D

Lea IsNaw! said...

lawa banner baru

eh 1st time aku tgk entri ko xde gambar artis korea

echaRierie said...

congrats !

ehh..cutenya header..hehehe :)

Aemy Shamy said...

congrats!!! ^^
waa trus tukar template & header aa..hehe..nice, nice...wlupun agak seram header tu, tp cantik..heheh..keep on blogging! ^^

Pojiekyra said...

cool and congrates bro..!! hahahaha
sibuk sket maa...dak engineering phm3 jew yer hahaha... lawa header bru :D

nelly said...

wah ! comeyh seyh !!!!!!

Miz Novexx said...

wah!!!! hebat la mung, tahniah tahniah ye...
boleh belanja ambe bukak pose petang ni, kahkahkah

Wani said...

wahh, maju blog dah lawa!
untunglah dah 1k :p
header tu membawa makna yang agak mendalam ya.
haha

nurul diana said...

wahhh , tahniah follower dah cecah 1k :)

alyaclumsy said...

nk follower sikit! haha. happy fasting ya!

ILA HonEyBuNNy said...

haha...

tahniah dik....ramai peminat nampak..heheh

yela...header tu lawa la...tgk berkali2 pun xcemuih...hahhaha

= d = said...

seribu tu..
tahniah laa..
nyway, header cute..
nak juga..!!
:p

Memey Baharom said...

woowww . xpe . de ramai admire . x cm kite . ramai lah komen. hihihih


jelesss tgk header 2

zEri sAfEerA said...

va va va follower dah 1000 teww. hee

ïêmå å¢klê§ said...

fuyoo
semat header...

dah maju la 2 folower dah 1k lebih..
aku ni dah bertahun xramai pun yang singgah

yatie Awang said...

okk apa header tu...tak apa kita berblog slow-slow

yad'z said...

samelahh.. kite serupa.. dah bertahun blogging baru capai 1k tu.. hehhe... btw.. malu lahh tengok header.. *tutup muke* hahaha =P

Anis Adila Aris said...

sy lg la...dah bertahun2 baru dpt 1000... kiki

adan said...

wah.. belum raya "rumah" ko dah baru ar.. tahniah ..

Syazwan Che Deraman said...

tahniah..bila nak belanja nie?

Aisyah Aina said...

comel gila header...

dah 1k tu...hebat :D

Umie Artoqiemie said...

femes dah kau. best nye
hoi, boboiboy eh??? sengalnye aku. hahaha.

nurul farid !! go! go! go! (pasukan sorak)

Miss SheiLa said...

terharu.....
k bye!
hero =)

syAzAnA said...

perghh. pemess gilaaaa kau.

Kotak Mancis / S_Basri said...

wah... hebat2... tahniah nooo...

bighagenjo said...

:) bestnyee

nabila faryzza said...

wahh, tahniah sebab dah mencapai satu tahap yg cukup membanggakan. 1l follower tuu. sape tak suka kan. hehe :)

mr_mrs mikko said...

sumil juga headermuuu ni...
hihi...

Bella Bell said...

arghhhhhhhhhhhhh.... gua menchik tgk lu punya blog.. cun gi-la beb... nak jugak! hahahaha!!~



tahniah.. dah 1K tuh.. blh buat kenduri :D

Saiazuan said...

geram kdng tgk blogger yg bru beberapa bln blog tgk da rmi follower, traffik pn stabil.. tp xleh marah dirong la.. sbb diorng x soh "follow me back" pun... huhu

tieykah said...

okey la tu.

ak da 2 tahun berblogging
tenggelam timbul,mati hidup balik,baru jer cecak 1k

follower rmai xpenting weh,yang penting pembaca kita

:)

syabas betta!

J.Syazwana said...

weh aku bengang lah.
apesal entry baru blog ko tak kuar kat dashboard aku eh?
ade gak lah bape blog yang tak kuar kat dashboard aku padahal aku follow dah.
bodoh la blogger ni =____=

Farhana Jafri said...

untunglaaa dh 1k.. aku bru bratus.. wuuuuu~~~

nadia fatihah said...

dah 1k. hebat lah ko. :P

ZaNa aDieyZa said...

header tu mmg cool la!!

nona hidayah said...

wahh!! dap dpt 1000 followers plus2..tahniahh!!!aku jgk la yg tak naik2 dari dulu smpi skrg..hahaha

hero la sgt pakai spende terkeluar mcm tu..hahahaha

Izzaty Ishak said...

Pergh hero kan? Mesti kena pakai spender kat luar ala-ala Superman. Keh keh keh

Qaseh dalia adelia said...

congrats lah weh .. hik2

stuck said...

lek ah bbrraahh..header ko...bukan header owg len....wat dono ja sudah..hahha~

ayie said...

wah tahniah la dah capai 1k..boleh la belanja..hehe.. ayie ni tgh semput2 nak sampai 1k..hehe

pergh spendar laur..haha

||aLeaSaRa|| said...

tahniah ye!kite pun tak taulah 'mouse PC' ni tiba2 heret kite gi blog ni.knpa ye hehehe


p/s:slm ramadhan dan selamat berbuka posa selepas azan maghrib!!!

Cik Azizah said...

peh mantap!! otai dah farid ni..tahniah!

i am S!L4H.. said...

weh sempoiii laaaaa.
eh aku baru puji ke? haha

Ain said...

comel dah belog ni skang XD

Nurnajwa said...

Semua org buat, tak boleh buat sndri ehh? --'

*booooo, ahahha :D*

ir yien 9897 said...

ooo kat cni nk order header :)

wau femes.. ramai yang membantu..

happy blogging.. baru perasan entry blog ini sngt menarik sepantas kilat letak kamu dlm blog list..boleh kan..huhuhu :)

czueka zulaikha said...

mengada-ngada jugak kau ni :P haha
faridbudakbaik :)

Liyana Zahim said...

Pasni da dkt folower kdua ribu tu akk nk unfolow pahtu ble folower ke 1999 akk tros folow.. Jd la folower ke 2000! Muahahhahahahahahahahahaiii~