Monday, August 8, 2011

x payah nak rabe sangat lah kn..grrr


Assalamualaikum dan hai korang..petang tadi..aku off keje..jadi bawa adik pi bazar..berdua je..dating gitu..seyes romantik..haha..kitaorg pi lewat dah..mmg ramai gile lah orang..sesak habis..


aku pegang tgn ina kuat-kuat ketika meredah lautan org tu..cewahh..

adik ina : "abg! dukong ina boleh tak??"

aku       : " x nk ah ! "  

adik ina : "grrrrr"   *ina wat mulut muncung..majok..

seyes ramai gile org..nak mencelah pun susah..ketika aku ghairah melihat awek-awek kat situ..tetibe..

adik ina : " abggggg!!!!!"  

aku       : " nape ina??  *menoleh ke belakang..

adik ina : " ade org rabe-rabe ina..errrr errrrr"  *berair dah mata budak ni..

aku       : " haha..xde pun..ye ye je..abg dukong ina eh"

aku pun terus dukong ina..tetibe ina cium pipi aku..haha! malu i..

aku       : "berat lah ina..cam gajah je!!"

pang!! ina ketuk pale aku..ini makan nye!!huh


haaaaa..korang kalau nk pi bazar..hati-hati lah, kot kot..ade yg perabe, merabe, terrabe, merabe-rabe. semua ah..haha..sebab sesak sgt-sgt..mmg xkan perasan..korang tahu ape!! selalu aku buat x kantoi pun..haha! bab dah terpukau tgk juadah yg menarik tertarik tu kn..mulut tu tutup sikit..=p..k see yaa..

60 comments:

Miss SheiLa said...

perghh...
"ketika aku ghairah melihat awek-awek"

xleh blah ayat ko kn?
hahaha~

Alya Esprézzo said...

hahahahahaha..wahh baiknyaaaaaaaa abg inaa nie! hahahaha

sharifahzakiah said...

huhuhu adik kau sendiri laa. nk mlu wtpe. sengal btul :D

meaw said...

pose-pose pon dan lagi amik kesempatan kan,huhu....ko jaga leklok adik ko tu....

ILA HonEyBuNNy said...

baiknya abg neh..

adik ina...buli abg neh banyak2 okeh..hahah

yela..di mana2 ja kena hati2...kang teraba lak..ahhah

Cik Asma BLuppy said...

bagi penampor terus kat peraba tu. bulan puasa pom nk buat keje mcm tu.

Asyila Zainuddin said...

h0h0h0.. tajuk sepetang ni macam pernah ku lihat.. tapi di mana ya? kekeke.. macam comel je ina tu.. ngee..

Lea IsNaw! said...

uish...bahaya jugak eh
bulan pose pun nak wat keje haram tu
ish3

cucu umie said...

haha..that's right..kena berhati-hati yer bro semasa pi bazar..ayie pi bazar juga tadi..first time kot..hahaa

Heidi Shafiq said...

ade awek rabe aku kat bazaar.. (menipu)

syrupmasin said...

kau ade rabe2 org ta td?? :D

nurfizrin piyin said...

kim jae won...!!!!

bukankosong said...

chumil aje adik ko tu

nadia fatihah said...

alahai, baiknye abg ni :P

sleeping_maniac90 said...

takkan la budak pun ad org nk raba.. adoi...
hahaha

sleeping_maniac90 said...

takkan la budak pun ad org nk raba.. adoi...
hahaha

tomatokering :) said...

alololo suweeet nye abang nih . kekekeke ;p

Umie Artoqiemie said...

ina kene rabe..

cepat kak umie dukong haha.
abg kau x mampu tu haha.

Cik TeN10 said...

elehhh adik sdri cium nak malu wat pe.. ahaa sbb tu tak suke g bazar.. sesak.. kalau nk g pun gi time awal2.. tak suke lah berasak2 ngn org ramai.. nak tgk mknn pun ssh apetah lagi nak beli..

ZaNa aDieyZa said...

ina, lain kali mintak jer abg ina dukung.. biar saham abg ina jatuh sbb org ingat abg ina tu dah ada anak... hahahahha.. jgn marah NF..

MamaEma said...

tak kuasa nak redah kalau sesak camtu

J.Syazwana said...

ko nak cakap ko gagah kan sebenarnya
=_____=

Azie Azman said...

eh?budak kecik pun ade orang nak raba ke?
eleh..abg ina ni pun sama je ghairah tgk awek2..haha..
kantoi sudah..

zEri sAfEerA said...

hee ^^ x pnah g bazar lagi utk ramdhan kali ni. hehe :D

nona hidayah said...

huyoooo...dapat ciuman curi2..hehe..mcm dlm cite fullhouse..keh3..

comel la adik ko budak!!

nuruhuda_329 said...

abg mithali nih..comel jeq haha

dayu_myself said...

farid!!!
jaga adik ko btul2..jgan duk mnggatai ja naaa...aku marah ni...grrrrrr....

hahahaha....comel siot ko nya header..nak gak stu!!!! aku dah lme tak tkr tmplate ni..ngeee...

zati embong said...

jat x g lg bazar tau.betul2,sure msti ada yg amek kesempatan punya kan?

Farhana Jafri said...

nasib la aku xprnah lg kne kat bazar.. kat dlam train prnah la.. sadis!

Izzaty Ishak said...

Pegi bazar memang cuci mata wehh. Kah kah kah. Batal puasa :|

Diyana said...

bulan puasa pon nak meraba ke .

Btw,berapa umur ina weh ?

A'IM said...

dengan budak kecik pun jadi..apalah umat sorang ni..haish.. :)

miss epa said...

haha.bley xkurang kan skit kechomelan adik tu.ngee.by the way.ko ley naik pangkat jadi abg mithali da ni. :)

Qaseh dalia adelia said...

suka nya dia tukar2 background..
ok lari topik

Aemy Shamy said...

amboi....ni tgk makanan ke tgk awek?? haha...alala ciannya adik ina kena raba...sapa lah raba tu..potong tangan dia!
klu bawa adik kecik p tempat ramai org, jgn tinggalkan dia kat belakang..nnt hilang ssh pula kan..heeee :)

salwaismail said...

bebal betul orang yg rabe budak tu. hahaha :D

stfzn nana said...

comel gila adek ko hero . geram je aku . hahaha . poyo j nk mlu2 ngn inatu . hahaha . btw korang sgt comel doe ^_^

YOUsoF said...

Tu pasai aku tak berapa rajin nak pergi bazar sebab pasti mata akan tercuci sekali nanti.. ;D

sifu im said...

haha kecik2 pon kena raba er??peraba cubit punggum kot sbb cute sngt..haha

Said Arsyad said...

abg ina? mantap.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ina ni umo berapa farid..akak kagum dgn ko sbb jarang ada abang yg rapat dgn adik camni..

akak jeles sbb dr kecik teringin nk ada abang baik cam gini..nk buek camno akak anak sulung..

Fathiah Hamim said...

padan muka kena ketuk. hehe

Syahirah Suhaili said...

iieee...bulan puase pon nak mraba ke? haha..deh,kalau dah terpukau oleh juadah,peduli apa diraba or x..muahahaha..gurau okay..haha..xsuke sgt g bazar..sesak -.-'

stuck said...

dukung aq lah pulak weh...kah3...

Lawsonia said...

hahhaha...abg ina dgn tukang rabe tu lbh kurg sama je..hahah

Afikah Aziz said...

keh2 xpasal2 kne ketuk kepala,sian haha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu..paling xsuka g bazar ramadhan...xsuka sesak2..

baiknyer abg bila terpaksa rela dukung adik..haha

ayie said...

alololo sweetnye abang penyayang ni.. kim salam kat ina yee..

echaRierie said...

hahaha..pdn muka kena ketuk..
btw, x pg bazaar pun..haha..
org lain yg pegi..

Cik Azizah said...

comey betol adik ina.. da r dulu nak g tandas takut. wakaka :P ala adik sendri nak malu ape...

i am S!L4H.. said...

errrr. punah2. hoh

Lieyly ︱ Alia said...

ishh2 , mata abg tuh mmg patuh kena cucuk ngn garpu tau dak..
nah mmg ptot ina ketuk pala abg kuat2 pon...ahaha , jgn dok meraba2 pulak noh abg ! jaga tgn sama..

syErAh said...

sian adik ko..x0

len kali ko dukung adik ko tu nak gi mane2

ko pun jgn nak menggatal tak tentu hala..hehe

xD

Nurnajwa said...

LOLOLOL, ape ni mngaku dri sndri perabe. Agagaga, tak senonoh si sengal ni XD

ir yien 9897 said...

hahaha.. pandai jer ina tue..

padahal takda sapa raba pun.. cuma nak abang misalai dia dukung jerk :)

[sutera kasih] said...

hahaha..kalo sy jd ina, lebih dr ketokkkkk..

atyn nayn said...

whoaaa! sweet jee. cute2! hehe. msti ina cute an :D

czueka zulaikha said...

ko ayat nak ghirah saja kan! haha :) best tak kene kiss adik sndri huhu ^_^ aku ta pnah kiss abg aku :P

Liyana Zahim said...

Abg yg salu kne buli dan dibuli balik.. AHakss.. Aish, men raba2 di bazar itu style! Wakakakakak..

Puteri said...

yak..yak..yeee..
biasa aaa tempat ramai.. sure berlaga gak kekadang..

**sbb tu malas nak pi bazar..