Friday, August 19, 2011

hati sape yg tak berbunga-bunga klo dapat kad raya kn..haha!

wa rembat kat google tadi..hihi
Assalamualaikum dan hai korang..wa bz sikit..anak ramai sangat..haha!..bos wa bagi cuti..hari ni wa rock sikit..nampak je nurul di depan x bermakna wa lembut cam sotong!..agaga..hari ni wa nak cite pasal kad raya..

paling last wa dapat kad raya ketika form5 ar..sampai skrg beb wa frust menonggeng x dapat kad raya..wa hari-hari menanti abg postman bagi wa kad raya..balik-balik bil berukband wa je yg sampai..uwaaaaa..jatuh saham wa nangis cam gini beb..luar wa rock tapi hati strawberi kot..haha!

wa nk bagi kad raya kat kawan blogger....wa tnye emak wa tadi..emak cakap bape posen je kot nk post kad raya tu..dijamin sampai esok nye lah..ye ye je emak wa ni..kad raya ni emak wa yg seponser..haha!

satu lagi wa nk cite..tulisan wa agak macam cakar ayam sikit..harap lu tak kesah k..hihi..x pun nnti wa buli je  emak wa..suroh emak wa yg tulis..wa goyang kaki jelah..haha! bagi nama, alamat rumah, kat entry ni k..klo nk bagi no. hp pun boleyyyy..ekeke k see ya

57 comments:

stuck said...

gua duduk kt marikh la der...
lu boleh ke bagi gua?? hahahha

meaw said...

aku nak,hahaha....

fiq. said...

siyes ly ke ni?

fiq. said...

siyes ly ke ni?

Alya EsprĂ©zzo™ said...

wakakakakak..sengal jee farid, weyh aku nakkkkkkkkk nak nak nakkk

nuruhuda_329 said...

alamat: balai polis kota kinabalu kikikiki =P..nak kad raya huhuhu ;)

saya cello191 said...

bg alamat kt ruang komen ke? public la woi..

hati strawbery? ceh...

sifu im said...

klu aku yg jauh ni, smpai esk gak ke??hehe

Hanie_Dew said...

nak jugak.dah lame tak dapat kad raya.

bagi alamat opis bole?

cahayakehidupan said...

akak nak kad raya boleh,pastu nak reply via kad raya digital...ok tak cenggitu...=P

Fyqa said...

skrng 1pon xde kad smpai kat uma aku lgi.
err

Memey Baharom said...

tua2 pom dapat lgi ke ? not fair lah cmni. kite x dapat pom ;(

cucu umie said...

weh..bg lh aku satu..antar kt smnanjung satu sat...heheheh

zati embong said...

wahh biar betul ni?cam x caye je?

kak nk smpul duit raya.leh?ngan isi sekali tau.

lilypelangi said...

farid ! aku pon nak kad raya gak .. aku bagi kat msej fb leh tak?

ouh yer , bg aku alamat kau skali..aku pon nak hantar

yatie Awang said...

hari tu akak dah dapat kad raya dari jiejah, bagi peluang orang lain lak ok

bighagenjo said...

takkan nak bagi kat sini, malulah.. hee

Myra Jay said...

Wahhhh nak jugak kad raya boleh??? :)

mocha~ said...

wahh..serius ni?
:D

Sarah Mohd Saleh said...

weyh nurul,pos je kat blog aku nih.dijamin smpi tghmlm pnyerrrr

Wanie said...

weyyy, baiknye mama ko eh..huhu..siap nak sponsor lagi..eh bukan die bace ke blog ko ni?hehe..betol ke ko nak bagi wey?kang aku bagi, ko gelak2 je..kui3

Wani said...

bukan orang sekarang dah tak main ke kad2 bagai ni.
ehh, seriyes ke ni??
boleh percaya??
haha

tieykah said...

dik,ko tak nak bagi akak kad ke?

[sutera kasih] said...

ko serius ka ni far8??hehe
ehh, nnti raya, datang rumah aahhh..bw geng2 blogger sekali :)

Eady Minn said...

kad raya tu besar ke kecik ? kalau besar nak laa..wahaha...

sleeping_maniac90 said...

ak nk kad rya bole??? hehehehe
(xmlu minx kad rya kt org)...

Queen F said...

gua nak yang ada bunyi-bunyi tu buleh? sekali duet raya pakej siap! :D

syrupmasin said...

dpt duet raye sekali ta?? :D

visitme@FaTiN cOrNeR said...

weiii..aku nak kad raye..haha..

kad ry mmg dh murah sekarang nie..kalau nak pos kad ry just pakai setem 50 sen je..utara-selatan 50sen je..

yuyueyuliana said...

kalo betol2 nak bagi, nnt kite inbox. cewah

hzyr; said...

hello,saya budak blogger baru!
a good friend of mine recommend your blog to me.so,pretty much.i'm browsing thru yr blog.

anyways,rajin buat kad raya! :) kasi kad raya on9 boleh;)?

Rtp Farra Arisha said...

wanna kad raya juga!! :) pleaseeeeeeeeee ;)

balkieys said...

weh.. nk~ tpi skrg dok london larh....
hahhahha, djmin ke smpai esk? rya dh nk dkat.. hua3 :))

Tasha said...

aku ada kad raya ni,nak x??

emel la alamat kamu...hehe

nathasca88@gmail.com

twinkeenabilah said...

Kalau aku nak 7 kat raya boleh. Bg kat kawan-kawan aku sekali :D haha

NaEl said...

nakkkkkk !!!! dah lame tak dapattt :D

Faraa Eiman's said...

cyes ? aku kt korea , hahah

Daktechic said...

wah!
for real ke neh?
p0st la duet rya skali,.ekeke:p

tomatokering :) said...

haahah nak !!!!!!!!!!!!!! ;p

takkan nk bg alamat kat sini -..-''

ira-yoshida said...

serius ko nk bg ke? rajin2..(^.^)

syrupmasin said...

haha..bapak terharu doe..nah2..t.38 kampung tasek, jalan mawar 31400 ipoh perak..kalu bole kau bg la duet raye sekali doe..kesian aku..haha :D

Ct Aja said...

Nak kad raya dengan angpau raya...hi3

ezzah said...

eheh . hantar kad ng duit raya skali tau :P

Asyila Zainuddin said...

weyh.. nk gak.. tp takkan nk bg alamat kat sini.. haish.. kang ramai yg serbu rumah.. kekeke..

[sutera kasih] said...

serius rupanya hahaha

ok2..jap, komen lepas ni jgn publish, okey? :P

d_LA said...

nak jugakkkkkkkk kad raye..haha..muke x malu nak jugak..wuwu

YOUsoF said...

Kalau aku bagi harini masih boleh dapatkah? Sebab aku dengar kutipan last kat pejabat pos petang semalam la Farid..

fada said...

nak jugak kad rayaaaaaaaaaa....tak de siap..hehehe..

Daktechic said...

wah!terharu weyhh siap had0 jemputan,.ngeh2
nie yg berbesar hati nk bg alamat neh
jp g dktechic add fb

Ezad Skytech said...

bagi alamat kat sini ke..nanti habis rumah aq kena serbu bila raya...haha~

Wanie said...

wei, aku add kat pesbuk..hee..bg alamat kat situ je la eh..:)

sleeping_maniac90 said...

wei xkn nk bg alamt kt sini.. email boleh x?? hehehehe

Syahirah Suhaili said...

kihkih..farid..adiela nak kad raya gak! haha..muka xmalu nie..haha..adiela dok srawak,dijamin sampai esok x? esok adiela tunggu abg posmen dtg kat dpan rumah okeh..haha..

eyjalukman said...

aq nak ! haha

zEri sAfEerA said...

kad ry ngan bday skali boleh. gagagaga :P

i am S!L4H.. said...

oh kt entry ni. weh2 dah terlepas ke?
=p
turning back jap bole???

Liyana Zahim said...

Lmbt komen.. Neway kad tu pkai stem 50 tau? Ceh.. Tah2 da sampai da kat umah org.. Wakaka~