Wednesday, September 7, 2011

pempuan pun lyn boxer lakk haha!

Assalamualaikum dan hai korang..quick update! 

nk cite sikti ar..hari tu ak lepak ngan kawan pempuan..pas habis modal nye pasal..aku tertanye ar soalan cam gini... "korang pempuan malam-malam tido pakai boxer tak"

semua gelakkk..aku tertanye gitu..nak tahu ar gak kn..bab klo lelaki..mmg tido pakai boxer je..angin masuk laju sikit..haha!

pastu kawan pempuan ak jawab.. "mesti ah! pempuan pun gitu gak"..

gile ar..kalau aku tahu..mmg tiap-tiap malam aku masuk asrama pempuan..nk wat kaji selidik mendalam sikit..betol ke tak entah..haha! 

x kesah lah tido nk pakai ape..bagi yg lelaki...beli boxer yg tutup lutut tu..sopan sikit..ni dah ar singkat..tido terkangkang camtu..tunjuk kat sape entah..agaga..k see yaaa

93 comments:

meaw said...

aku ja pakai ken batik,hahahahaha!

Liyana Zahim said...

Hahaha.. Boxer yg pendek tu mak aih.. Berdarah idong tgk.. Wakakka.. Eh adik akk yg bongsu p skolah pkai boxer lg tau? Otai nk mampos minah tu.. Kahkahkah~

ANISA said...

skodeng ke?? ish2...

Ct Aja said...

jeng jeng jeng...hahahhahaa, janji pakai...

Mr.Thinker@Ali said...

hahaha. soalan killer. lagi killer daripada paper statistik.

tapi jawapan, sangat tak killer. macam terlalu senang terima daripada soalan tadika. LOL!

aku pernah tanya gak. tapi jawapan yang aku dapat tak sama. dorang kata, dorang free jaa. hahahaha. JOKE! :p

EyqaLuvender said...

amboi sukenye die!

Lea IsNaw! said...

kwn aku ramai je tido pakai boxer
tp aku wanita melayu terakhir
tido pakai kaen batik...keh3

syrupmasin said...

haha..aku pernah tgk boxer pompuan :D

aimi said...

aku xske gler laki dok uma pakai boxer.... cm apek kalah judi...

kalo pompuan tdo pki boxer aku xtaw nk ckp pe...dy xtw ke aurat sesame muslim antre pompuan islam dgn pompuan islam???

Tasha said...

tido pakai kain batik la baru gerek..hahaha


selamba member ko ngaku :P

FarhanahAdzlan said...

xkisa la pkai pe pon..janji tido dngan nyenyak..haha..:P

echaRierie said...

amboih..mcm polis plak tnya ea..
nasib baik dpt kwn yg sporting..hahahaha

buDAK keCIK said...

wahaha. lawak la ko.

ni msti sbb bce entry ak yg psl boxer tu kan, tetiba dpt idea nk tnya psl boxer. keh3

kan btul ak kata. ingt laki je ke yg boleh pakai boxer. pompuan pun dh maju skrg ni tahu.

psst, ak dh jumpa byk boxer kaler pink sampai pening nk pilih yg mne satu. mkcik yg jual tu pun pelik bila tgk ak dok pilih boxer kat situ. dia pelik agaknya. mungkin dia ingt ak nk bli utk pkwe kot. haha

apik pehe said...

hahaha..boxer skang ni semua pendek2

ZaNa aDieyZa said...

akk x pakai boxer ok.. perempuan macam x cute jer bila pakai boxer.. hihihi..

Terbang Bersamaku said...

mmg ade jer perempuan yg pakai boxer time kat umah / asrama..tapi bukan sy..! sbb lboh slesa pkai sluar pnjang..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

erkk ada ke pompuan tido pakai boxer.. xsopan laaa

Hanie_Dew said...

boxer pompuan kiut sikit. malam kene la se-selesa mungkin kan. kan. baru la dapat tido berkualiti.

**jue ramai peminat. send la surat cinta kat dia. aku lak tolg balas. hahahaha

merahitujambu said...

ada ke boxer tutup lutut??kepelik tu

Jue said...

hahaha ni mesti tulis entry dgn penuh semangat ni kan kan kan kan

tp boxer now days aku suka 'simpul' kan sbg short pants tido yg bgaya...nampak sdap skit dengar hihihi =P

psst; nak jd peminat gak?xde maknanya =) jgn nak ngegada haha

MamaEma said...

oppsss...

MR. SYAH said...

hahah.. aku suka tidur pakai kain sarung jer...




boxer dh jd kegemaran ramai skang..

sleeping_maniac90 said...

hahahaha..
ingt laki j y nk angin masuk..

Finaz Jaafar said...

ko ni ske sgt quick update kan??cepuk ko dgn sunquick bru tau ! hahaha

weyh, ko gi la skodeng asrama pmpuan..mkn boxer jgk ko kang..hahaha

visitme@FaTiN cOrNeR said...

ada tanya soklan cenggitu..tak senonoh la kau nih! haha..

Cik Asma BLuppy said...

soklan terbaik ko tanya tu......hahaha

Cik Eliza said...

seykehh. HAHA!

Farhana Jafri said...

hahahaha kantoi sudah~!! eh eh eh gedik sgt tu smpai nk kaji slidik kt hostel.. hahaha

p/s : slamat ari rya! :D

saya cello191 said...

memang la~~
tapi aku tak

aku sopan sikit...hahahah

shalina said...

hahaha !
haruslah berboxer jugakkk :DD

Fara E's said...

ko imagine ke kteowg pkai boxer ? cam gampang !


hahah ;p

fathiahRAIHANA said...

errr -.-"

sifu im said...

nnti nk buat kajian, jgn lupa ajk aku tau..haha

HEROICzero said...

lu ni memang la entah suci ke duduk gua . mesti la bhaii . ishhh ~


lain kali selalu lepak rumah sewa aweks2 . baru amerika .


kah kah kah .

Mya said...

kehkeh. ada motip ke kot ye pun dpt wat kaji selidik tu? konpius kejap

nur yasmin said...

ada ke boxer tutup lutut??

Sarah Mohd Saleh said...

kauu nihhh derrr,mmg kaki skudeng betull

chemay said...

pompuan tak pakai boxer.
tapi pakai yang betul2 shortttt pants punye
:)

Bidadari Syurga said...

ngeh ngeh ngeh... lawak tul... boxer ke? tgk almari sat.... kah kah kah

Lieyly ︱ Alia said...

cehh ckp kt org , abg pon pakai boxer singkat ah tuh..ahahah !

wat kaji selidik knon :D keja gila tuh...

zati embong said...

buat kaji selidik kat isteri farid nnt la.amboi kemain!

fadh leyanie said...

aku report guard ko masuk asrama pempuan.haha

.izzati liyana. said...

sengal tanye mcm tu. haha. tak semua. tengok cara hidup masing-masing la. ade je yg pakai.

budakijaupendek said...

a'ah kn.
pmpuan pun layan boxer.

Lawsonia said...

soalan xleh blah tanya..

[sutera kasih] said...

hishhh bdk bwh umur ni xboleh tanya soalan peribadi camtu haha

shedameor said...

shed atido pakai baju kurung. perghh. memang calon isteri solehah lahh. HAHA

Nur Farah Hani said...

erkkkkk?? seluar pendek ramai la y pernah tengok pakai.. boxer tak tahu..s ebab due2 ta pernah pakai.. ak tidur pakai jeans... rock sikit.. hahaha.. :P

Rtp Farra Arisha said...

isk, hot punya entri..
betul ke jwpn kawan farid mcmtu??? ahahaha..

Syahirah Suhaili said...

haha..kalau tdo sorang,layan je kot pakai boxer..dah kalau tdo d asrama..malu plak nak pakai boxer..haha..tdo pakai kain batik,xbiasa,kang terlondeh plak..haha..pakai slua panjang la slamat :D

Jue said...

Urm smada dah komen entry ni tp x kuar or ade org post entry yg hampir sama =P

Rsnya normal girl pakai boxer now days. Ringkas dan bgaya..angin pun sinang kuar masuk hahahahaha

EzayHadry said...

ade ke boxer panjang? hehe
ramai nmpak gurl yang mengaku atas2 ni..hehe
tutup aurat la sket better :)

Liyana Aziz said...

ada je girl boxer tapi macam kureng la kalau perempuan pakai... muahahahahhaha

hana sudradjat said...

O.O

yatie Awang said...

baru habis puasa dan bulan syawal masih baru, dah nak buat kerja yg bukan2 ke hahaha

^baju kurung^ said...

erk =.="

Memey Baharom said...

ishhhh die nie soalan pelik2 jee. memey tido pakai kain sembahyang . ehheheheh

Saiazuan said...

uiks, yeke? aku igt laki je pakai..haha

qlah said...

erk . hikhik . qlah lebih selesa pakai kain batik XD

Bella Bell said...

aku tidur sopan.. tak de kangkang2 ni.. aku kan wanita ayu.. haahhaha..

sabella mohamad said...

farid , aku bawah umur la . *titiba

Green Apple said...

seksi la.. jgn pakai far8..

nabb said...

boxer spongebob tu.

Mira R. said...

HAHAHAHAHAHAHA. seb baik member ko sporting. kalau tak ada kena baling pinggan!

Edy Fee said...

aku pon penah nampak classmate pompuan aku pkai boxer

schaze zainn said...

terpulang kat individu masing2, janji pakai apa yang selesa dan tak merimaskan :)

~SaL IjOu~ said...

eh, bukan adik eh yg dok skodeng kat uia tu..hehehe~ =p

cik azeya said...

boxer tu cane bang?


ekeke
*_*

zEri sAfEerA said...

hahahaha dlm mood ry pon sempat lagi :P
btw, selamat ari rayer :)

♥e'in♥ said...

bkn boxer laa.. suar pendek je.. ;p

Wani said...

angin masuk lelaju?? haha lawakkk.
perempuan pakai kain batik lahhh T___T

M Fizan said...

ramai.. sepupu aku darjah 4 pakai boxer jer kat kampung.. kakak aku contoh yang pakai boxer kat umah,.. biase jer :D

CaYe Cik iLa said...

ak pky sari....hahahah

Said Arsyad said...

wah, agak negatif ni postingan.. hehehe

Aemy Shamy said...

eh xtau ka..?? pempuan pun ada boxer ok.. :p

Wanie said...

tak slah kan pakai boxer?tapi tak perlu kot gtau laki..huhu

♥ MRS ZACKS ♥ said...

woii mne de ! pompuan mana entah yg suke pakai boxer tuh. hahaha

dayu_myself said...

bagus btol r ko tnye...
hak33....
boxer oh boxer...
rmi sgt ske pakai..huh..

teyn teyn said...

bahaya lah laky ni ,
pompuan tido selubung selimut hape.. haha

Mya said...

eerrkkk

Qaseh said...

apa nak heran pempuan pakai boxer? hahaha.
biase ja kot bagi aku, x da pelik aih girl tdo pakai boxer. pakai kain batik mmg la ayu...katenye.. tapi kalau dah tdo tahap mengeroh badak, terselak sampai ke atas. mcam mana.. aishhh~

[sutera kasih] said...

adikku farid, kenapakah anda sungguh lama tidak update blog?

Mya said...

incik nurul farid, mane entri baru ni?

izzad b* said...

dari dulu tau. pink2 gituew~ eh, apakah!kekekeke

Wadi AR said...

gua pakai cangkerang aje beb

YOUsoF said...

Aku pernah kena sound oleh bapak aku. "Apa ntah pakai seluar macam tu, pendek betul".

Semenjak tu aku jarang pakai dah.. hahah

bighagenjo said...

pompuan pakai boxer, dalam ada spendaaa. kau jgn tak bimbang. haha

Ezad Skytech said...

haha...aq lebih selesa pakai seluar pendek...huhu~

Cik TeN10 said...

amboi.. bab2 ni bkn men semngat lagi dia nk selidik ekk.. cubit kang ! haha

Puteri Iqa Izyan said...

haaaa.. betul ape kawan kau cakap. haha

deeya said...

hye dik .. kalau berani meh sini meh tanye kat akak . pastu akak jawab dngan tangan .. meh tanye lah . dush dush !!

si macho said...

enko .kemain lucah -___-

**::CIKNUURUL::** said...

ahahaha,..kononnye tertanye,.ceh!,.hehe,.akak pkai baju krung dek,.hehe,.