Monday, November 21, 2011

gwangsoo = faridboboiboy

rupa dy ni macam aku ker..haha..aigoooooo!

Assalamualaikum dan hai hai korang...quick update..kene cepat sebab anak dari tadi merengek nak susu..wa tension tol lahhh..berapa botol dah anak wa telan hari ni..haha!

yelahh..wa nak cite sikit kat lu...post sebelum ni pasal RUNNING MAN kn..pastu ade ar kakak ni komen..seyes wat wa gelak guling-guling..tengok ar ape dy tulis kat bawah ni...


hahahaha! kalau korang tengok cite running man tu..korang akan tahu ar cam ner watak gwangsoo tu...
selalu dy jadi bahan orang gelak je..seyes kelaka..pastu dy ni macam ngok ngek sikit..kadang kadang cam bongok sikit..

boleh boleh akak cik asma blup blup ni cakap aku sama ngan gwangsoo ni...hahahahahaha! mmg macam terasa macam betol lakkk...haha...takpe ar kak..hari ni hari akak ar..esok lusa siap ar..nangis akak nnti..hehe..

dah arrrr..dah lama x berblog..rasa macam syok sendiri je ape aku tulis ni..lantak ar..korang bukan bace pun..mesti bace tajuk je kn..agaga..k see yaaa

p/s terima kasih kak gwangsoo..hahahaha!


86 comments:

Cik Asma BLuppy said...

cess.. sempat ag kenakan owg! grrr~
memang faridsoo betol >.<"

Wanie said...

blah la wey...hahahaha..gwang soo hensem g :P

*muka ko byk sgt jerawat, tahun depan baru siap! haha

nurkaloi said...

kene cepat2 carik g download cite ni pasni

qlah said...

erk.. kau jgn ckp kau pon ngok ngek jugak . muahahha .

p/s: aku baca smapai habis la.. =_='

syrupmasin said...

untunglah rase syok sendiri :D

J.Syazwana said...

kesian mamat tuh.
selalu kene buli.
tau ah tak ensem.
kah kah.

Lea Isnawi said...

aku x tgk running man
so, x faham ko tulis apa

Lieyly ︱ Alia said...

SS lah neyh ? hahahaha ! :D kesian..

fany wany said...

hahahahahaha.

gwangsoo ni sengal, lembek. tah pape jehh. nasib baik tinggi ada lah jugak kegunaan. hahahaha

M Fizan said...

ko x ngok ngek kan.. x bongok kan.. so ko bukan lar gwangsoo.. hehe.. mana perbualan abang dan adik? aku rindu nak baca.. haha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huh... slalu datang blog ko ni dik.. baru laa nampak ko update.. lama ko menghilang, mana p?

*yo o ko jerkk anak merengek nak susu yerkk.. haha

YNA said...

ok lah tu ada iras2, hihihi

Ct Aja said...

hahahha...seminggu tak mandi....

tieykah said...

gwang soo tinggi

ko tinggi dik?

Cik TeN10 said...

oittt aku bace sebutir-sebutir kot ape yg ko taip !! aku penyet jugak kang budak ni.. hahaha

MamaEma said...

dah lama tak dtg sini..itu bahasa pa tu

Finaz Jaafar said...

weyh sape kata aku tak baca??aku baca dari tajuk, isi segala aku baca ek..hahaha

urmm aku tak pernah tengok Running Man ni..tapi de la sorg mmber kata rncngn ni sgt best..tak tau la sbb aq tak tgk kan

Yatie Awang said...

eh eh...akak baca sampai habis tahu...akak tak pernah tengok citer tu dan akak tak tahu apa2 hehehhe

Aemy Shamy said...

crita rain man sy tau..running man x tau :p hehehehe. oh so kena panggil farid gwangsoo la skrg? :p

sleeping_maniac90 said...

ak bca smpi abis k!! xd nyer bca tjuk jew.. ak x knal la gwangsoo.. sbb ak xlyan running man kuang3..

Nonie said...

heehe..jahat.mane ade bce entry je la..kihkih ^_^

saya cello191 said...

aku xsuka gwang soo...

huhu

nurfatiha blacky said...

haha, amboiii. ni dah lebih ni.

♥ MRS ZACKS ♥ said...

bluekkkkk :P tak sama pon. hahahaha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lamanya ko bercuti ya..mujur ko singgah blog akak kalau x akak ingt ko dh tutup blog dh..hehe

m!3yr4h_LolLy said...

alah, belom tengok ag. tak tau ape2 nie. kesian kan. huhuhuhu

♥e'in♥ said...

eceh! kembang lettew.. ;p

Saiazuan said...

alololo2 tachin xde orng bca blog dia..hehe

Tuan Cimot said...

hahah..xleh tgk gwang soo dlm RM..asyik kena buli je..lembik pulak tu..hahah

budak kecik said...

runningman? kah3

terguling ak tengok citer tuh

onie said...

errr,tak sama la woiii,haha :P

onie said...

aku rindu nak baca kisah ang! please update everyday :)

ekabukanmakcikkau. said...

eh aku dahlah suka muka annoying gwangsoo masa kena buli hahha . kau ada gaya mcm zahin masterchef . dp blogspot kau tu lah gaya dia sebab dia pakai spek jugak .

Amoi MiyaSya said...

ade ke ? takde pun aku tengok :D hahha . wehh , bila nak supply running man kat aku ?? aku nak jugakk !

fadh leyanie said...

aku baca sampai habis okay..boboiboy ! :P

YOUsoF said...

Kawan gwangsoo : Hahaha ada betulnya jugak kata Kak Asma tu.. ;D





Aku belum pernah tengok lagi rungging man ni.

shedameor said...

betul la tu kot. haha

stuck said...

hahahhaa..rndu nak komeng komeng kt blog ko gak doohhh!!
lama jugak ko menyepikan diri...
betul betul study ko nih...hahhaha~
*komen copypaste* hahhaha~

czueka zulaikha said...

eh2..org kata dia,nak mengata org balik pulak haha.. eh boboiboy aku dah rajin menaip ni. meh2 usha entry mane berkenan haha http://czuekazulaikha.blogspot.com/2011/11/edisi-wanita-berbanggalah-membawa.html#more

*edisi lelaki yg sebelumnye :P babai

suha said...

sumpah xkenal..adeih (^_^)

L said...

hahaha.. napa la ak xlyn citer2 nih.. huhu


jom bacer jup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

Izyan Masri said...

TAK PERNAH TAWU GWANGSOO TU.PASNI KENA AMBIK TAULAH EYH .HAHA ;D

L said...

silap link smlm... hehhe

jom bacer kejap=)

jom baca kejap..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

Noratisa Nasir said...

amboooi, mesti dah perasan diri sangat-sangat dah ni. hahahahaaa

Bella Bell said...

ppehhh.. memang sebijik.. aku pun tak dapat beza mana satu ko mana satu gwangsoo.



serius ni. aku tipu. hahaha.



tapi ko tetap hensem pada mata aku :)

~SaL IjOu~ said...

kembang bermangkuk2 la adik ye~ ;p

Syahirah Suhaili said...

haha..watak sama dengan gwangsoo ke? haha..alolo..kecian dy..weh,anak siapa yang u bela nie? haha :D tringat lak kat adek2 u..rindu nak dengar cte diorang..

Rtp Farra Arisha said...

WAKAKAKAKAKAKA..it sounds cool apa!

Asyila Zainuddin said...

okeh, aku tak bape nk tgk sgt running man tu.. haha..

J.Syazwana said...

budak uia ni memang busy ke ha?
huhu

deeya said...

a'ah yela memang ngok ngek pown .. hohoho !

..cik gugu.. said...

buwekkkkkkkkkkkkk!

L said...

nak kene tgk nieh.. huhu

jom tgk kejap aja..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/simple-word.html

Cik Eliza said...

haha.

farid = perasan !

HAHA

Juliet_iRa~" said...

ececcee..;p

hati bunga2 la tu..kekkee

Liyana Zahim said...

Farid, sudahkah kau lupe pada akk? Sedihhh..

Mya said...

alololooo so kpop ye faridboboiboy kucik2 =p

Hanie_Dew said...

weh.aku baca sampai habis tau.

gwangso mmg sengal. kalau ko betul2 cam dia ni mmg la tak kering gusi kawan kawan ko. aku layan running man sbbasa song jung ki je.. kekekekkekekeke

L said...

biler nk update ag nieh bro.. huhu

jom baca kejap=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

deeya said...

wooooi budak !

Edy Fee said...

hhahaha sangat sama.....
kikiki attau la part mana

chemay said...

ko bahan gelak2 je kot farid.
hik3
:P

L said...

haha..

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

sabella mohamad said...

muka tak sama pun ! bajet kau ! haha

cik pika said...

iyyyyyeeeeeeaaaaaaaahhhhhhhhh.. im coming maaaaaa..
boboiboyyyy.. aiyooo.. kanak2 nye anda.. huhuhuhu..

Nurnajwa KZ said...

Tak tertengok cte nih -.-

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

aku xtgk running man ni
*ok aku tau aku jakon*

MR. SYAH said...

aku pn ske tgk running man.. kdg2 aku kesian kat kwangsoo... hahah..

Fyqa said...

HAHAHA!
sat nak gelak lagi. KAHKAHKAHKAH


terbaikkk!!!








*weh aku tak tau kot cite tu.xpna tgk. tpi ko cite wtak dia cam best lak.hehe

schaze zainn said...

hye dah lama tak BW
:)

best ke cite tu?

dah lamatak tgk cite korea2 ni..=="

Farah Shamsudin said...

hahahaa... akak pun tgkla dik.. bila tgk je mesti pakat gelak srg2.. hahaha.. die asik kena bahan je kan..

Faidhatul Arfah said...

x tngk cite running man so x tahu hehehh :)

zati embong said...

haha.walaupun syok sndiri,jat tetap baca tau

YOUsoF said...

.......... tumpang lalu ........

Marcella said...

farid..apakah maksud di sini??

nak kata ko ni pun sengal2 macam gwangsoo,tak betul jugak ke??? hahaha.. siyes.. kalau tu maksudnya,mungkin ko ni jenis yang kelaka..

tapi....


kalau tang muka yang sama, tu no komen..hahahaha.. (statement jeles)

Puteri Iqa Izyan said...

errrr. yeke?
rase mcm takkkk je. hahahahahaha..

fathiahRAIHANA said...

amboi ye la sangat takde org baca kannn :D


Hmmmm setuju la dgn akak tuuuu :>

teyn teyn said...

ni aku tgh bace ape ???
teros kan berblog and wat aku nk gelak bce entry kau.

noa said...

fariddd
aku merindui mu

jap jap jap
ko kenal lagi tak kakak noa ko ni???

Apik Pehe said...

hahaha..tengok gak running man..macam tu rupanya..hahaha

yad'z said...

part mane jek yang sama tu. hahahaa

budakijaupendek said...

tngok dri dp fb hang,
ade la sikit samanye. haha

visitme@FaTiN cOrNeR said...

pergh..lama gila x dtg sini..

roomate aku pn mmg gila layan running man..hihi..

btw, goodluck for final!!

L said...

lol bila nk hupdate nih!!!! rindu kamoo!!

Jom baca kejap =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

Cik Asma BLuppy said...

hish.............xupdate eh?
nak ultramen fire ke?

syazu said...

aku jela yg bace kan..