Saturday, January 21, 2012

kembali berblog seperti biasa..

pic IU ni perhiasan je..


Assalamualaikum dan hai korang..lama dah x berupdate..sebab malas nye pasal..anak-anak lagi buat hal..macam-macam karenah..nak lolipop lah..coki coki lah..ngahaa

walupun x berblog..aku pi gak blog korang.....bace lah jugak pembebelan korang yg macam karangan tu..kalau cikgu BM aku dulu tanda karangan tu..kompen dapat A bab pnjg sesangat..

sorang blogger pun x ingat kat aku..huh!..nasib ar ade lisa surihani ngan angelina joli ingat kat aku..phuaaaa!

sekarang tulis post dah sebiji macam baby yang baru tahu nak berlari..

pastu..shoutmix aku lari ke mane entah..hilang tanpa surat..kebetulan pulak awek pun baru je lari..2 in 1 woo kene..rezakk ahhh..

dulu aku jahat..tapi sekarang dah taubat dah..sopan je..mmg boleh johan anugerah menantu contoh.. haha

siap ar korang..ak datang blog korang mmg akan cari pasal je..cam biasa ar..ha ha ha ha (gelak jahat) k see yaa..mane nak cari hero yang sopan cam gini..




22 comments:

Lea Isnawi said...

awek lariii??

takziah.

aimi said...

shoumix kn dh kne bayar skrg ni... so kne tukar ambik yang lain lah =)

a'ah ek.. aku pon terlupe dgn keujudan blog kau =P

Hanie Dew said...

Wekcomeback bro.oo tu dia dah sampai dah nak alan jalan cari pas.hehehehe..hai hai

Cik TeN10 said...

ingatkan dah tak reti nak menaip dah.. hahaha
wokeh ! aku tggu kau dtg carik pasal ! :p

shoutbox merajuk ngn ko gamaknye.. cepat2 la carik pengganti..

firdaus zaman said...

ahahhahhaa..ngokkkk...

Yatie Awang said...

akak selalu gak singgah...lihat2 kut2 ada cerita baru...siapa suruh menyepi...hahhaaa..

tak sudah2 lagi jadi pengasuh, bagusnya dapat abang macam ni huhu

ekabukanmakcikkau. said...

Takpe takpe aku tetap anggap IU tu kekasih gelap kau bukan perhiasan saja

hassy chan said...

xpe.. bunga bukn skuntum.. sorg lari.. ad y len hahahahaha...

Mohammad Salehudin said...

oh dah kembali?? dari mane??

visitme@FaTiN cOrNeR said...

gambar nk korea jewwww!! haha..

Cikgu Ma said...

perrggghh..anak2????

salam kenal untuk hero dari seorang heroin (",)

onie said...

johan anugerah menantu contoh aku dol...

saya cello191 said...

ko nie..kejap ada..lama xde~~

aishh~~~
cer mantain ja...^^

yad'z said...

tu diaaaa sudah mari.. selamat kembali incik .... ^^

Liyana Zahim said...

Oit farid.. Boleh bukak da ke blog akk? Welkem back to my blog.. Mcm bes je kan stetmen.. Kahkahkah!

Edy Fee said...

hhahaa ade lak anugerah menantu contoh...ape lg jenis anugerah ade.hahaa

Aemy Shamy said...

hampir everyday sy p blog ni utk cek new post tau...lama tul ko menghilang....huuhuu...
happy CNY!!!

saya_arief said...

return ka bro? haha.. jemput2 datang.
:)

littledolphin said...

lama dah tak singgah blog ni.

rindu pulak kat blog ni.saya ulang,blog ini. :pppp

shoutmix dah bankrap.haha .sila cari shoutbox baru ye kawan

awek lari ke?sangat bersimpati.

~SaL IjOu~ said...

yg lari tu dia yg rugi..far8 petik jari 10 mali oo~ ;)

~SaL IjOu~ said...

akak da kembali ke selangor/kl..selalu singgah uia..masih kat uia kan..jom minum2~ ^^

fathiahRAIHANA said...

amboi, bajet org tak ingt dia tu.
org tggu laaaa, cuma tak sempat nk singgah kdg2, hehehe.