Friday, May 6, 2011

nak pi tandas pun takut!!..grrr


diwaktu malam yg sunyi..sejuk je..syok syok dah mimpi jadi hero lawan raksaksa gajah tu bab nk tunjuk gagah selamat kan puteri kayangan konon..nama pun HERo..tiba tiba :


adik pempuan : "abggg!!bangun japp.."

aku : "haaaaaaaaaaa..uwaaaaaaa..mimpi x habis lagi ahh..asal??"

adik pempuan : "nak kencing ni..."

aku : "nk kencing pi ah tandas..ni bilik abg bukan tandas..huh"

adik pempuan : "takutttttttt arrrrrrrr"

aku : "grrrr..tadi beria sgt nk tgk cite hantu..org dah ckp jgn tgk..kn dah takut tu.."

adik pempuan : "nk teman x ni?...."

aku : "tahan sampai pagi esok bolehh??"

adik pempuan : "cpt lahh..!!"

aku : "kencing jelah kat sini..."

"pammm"..kepala ku dipukul..

aku : "yelahhhhh...nk bagun lahh ni..kacau betol..grrr"

adik pempuan : "cepat lahhh.."


grrrr haha aku tahu korang pun kn..lelaki pempuan sama je..penakut betol!!!aku pun hahahaha..tapi kalau dah tahu jenis yg penakut..x pyh ar gatai2 tengok cerita hantu sgt..selalu budak pempuan ar..nak gi tandas pun berdua.. takut sgt!!hantu mane nk kacau korang kat tandas tu..=p..lelaki lakk..kalau penakut sangat..baik terjun bangunan..malu kat org..kalau yg dh kawen berteman pi tandas takpe ar..tu namanya gatal..HAHA =p

93 comments:

adwafarahin said...

same je cm adek aku
aku jgn jadi mangsa kene teman -___-

*tp aku syg adik2 aku :)

czueka zulaikha said...

pelik la..aku dulu time kecik akak aku yg kejut aku suruh teman dy haha
*kisah benar :)

Bella Bell said...

hahahaha..perghh..sweet la ko dengan adik ko..siyes aku rasa ko ni ada ciri2 abang mithali..hehhe


hai abang..nk jadi adik angkat boleh??^__^v

Far8 budak baik said...

farahin..x pyh la syg sgt haha


zulaikha..aku caye..angguk anguk haha


bell..ehh..puji ke perli ni?haha..bolehh =)

~~Ticer Wann~~ said...

haha... abang yang baik... ;)

cik sakdi said...

kalau aku, hempok je adik tu, kihkih aku xpernah kejot orang g toilet kecuali kat asrama. hehe

mayra aish♥ said...

hahaha..adik aku pon cam2..tapi aku tak pown..HAHAHA belagak gila :p

Shamsuddin Amin said...

ak x takut la... haha

adeq pompuan aku lagi berani...
siap g ngaji sorg2 time subuh kat kg... ak pon kagum...

tapi yg bongsu mmg pnakot...LoL

miRa'e said...

alololo cumey nya adek tuu..hehehehe..

cikida said...

kekkekeke...padan mukee kene ketukkkk...ahhahahaha,..suke hati gelak kan ko,,,ngeee..
tp kdg2 akk pon penakkot gak wehh.thn smpai pagii..=p

Far8 budak baik said...

ticer wan..haha

sakdi..penakut kn kau =p

mayra..aku caya sgt ni agaga

shamsudin..waaaa..kagum..ti ak nk knl dy bolehh..

miera..mmg ar aha

kak ida..tu ar pasal..ngade..penakut gakk hak3

Cahaya Kehidupan said...

hahaha,eleh dia pun penakut,sibuk nak kata perempuan je kan..jap2 lagu kat sini justin bibier kan...auwww..minat JB ke...hek3...=P

= d = said...

eleh..kau pon takut kan??
heheh..
:p

adan said...

ahaha.. bro aku gelak time kepala ko kena sejibik..! kahkahaha.. padan muka kau..!

Shamsuddin Amin said...

boleh je...
nno hal...^^

*thannks singgah kome...
care pegang gelas tu ustazah gtau
time skolahh rendah...
yeah... sharing kan caring... lol

Bella Bell said...

siyes?? OK.. hai abang angkat! hahaha!!~

Far8 budak baik said...

kak come..x minat pun..makin nyampah dgr hari2 haha

d..tahu takpe haha

adan..tu ar...sumpah sakit

shamsudin..okey2..no hal lahh..
caring ehh haha

Rozuan Ismail said...

aku pon sama.haha

missSenget said...

masa kecik dulu....

mula2 kejut mak aku..

tapi mak aku suh kejut bapak aku..

bapak aku laa kene teman...

xkan mak aku xnk teman sebab die takut??

Anati Soki said...

kehkehkeh.. adik kamu mcm anat.. anat slalu ekjut roomate suruh temankan g toilet.. ehehehhe

ghost writer said...

ala...far8 masa kecik2 dulu pun macam tuh gak..haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

haha..aku tak sebab aku berani..


mmg ahh bulan 5 besday aku..hehehe

RedVixen said...

kakak aku selalu buat camni kat aku...
pastu kaver2 cakap yang dia tu rabun malam... kuang3

syazana.not.single said...

hak3.
sama ah adik aku pon.
penakut padahal siang terang benderang.

Ct Aja said...

Bagosnye, dlm malas pg gak kan...hi3

TiKa LEh said...

hehhe..tkot tu mindset kt je..kena brani tu..hehhe

chemay said...

mane ade pompan gi tandas berduaa
grrrr

saya bukan tomato said...

kahkahkah ! ko pon mmg penakot ! :P

sizuka[Izzati] said...

hahaha.sabor je lah.mujur berteman jugak.kalau dlm takut2 tu berani g sorang.kena sergah mau pengsan.huahuahua.

Ini Kisah Tia said...

hahaa . comelnye dapat abang macam ni . kena hempuk pun steady je ;)

Hanis Azla said...

anak2 akak pun gitu.. klu semua kat bawah, minta tolong ambilkan barang kat atas, semuanya taknak sbb takut.. tp suka aje nak tgk citer2 hantu ni..he..he.

nik rosmawati said...

akak pun penakut gak.seboleh2 nya tak nak tgk citer hantu.tapi citer hantu kat tv3 tu best sgt la.tak boleh tak tgk.nasib la en hubby.terpaksa la dia temankan kalau akak takut.hehe

cikshahida said...

mcam xpenah buat mase kcik2 kannnnnn~

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahahahha mcm terkena je ;p
tkt tapi suka nak tgk huhu~

ika said...

hah ! sebab tu la aku pikir 2x kalo nk tgk cite antu . kang terbayang-bayang . heh :p

RaraTan said...

kalo pi tgk wyg cite hantu kan, jangan harap nak pandang itu skrin. Rela tido ke ape ke. HHAHAHA!

KUREKURE COMEL said...

nsib baik mina berani...sila percaya.
hahaha.....padahal....



gua tau lu penakutkan...lu mesti mau cover kata adik lu kan..hahaha...


p/s:beb buang la widget tepi tu..agak susah nak baca ko punya entry best tu...smile....

nuralynZAKREE said...

haha..sma lah..pnakot jugak nie..haaha..smlm tgok momok pn sebela mta jah..kah3~ gtai sgt nak tgok..

Far8 budak baik said...

anati..cepuk je anat tu..haha

ghost..same dowh hahaha

syafika..betul lak aku teka hihi

vixen..hahaha..kreatif cara tu

syazana..siang pun takut..ape barang haha

aja..tu ar huh..

tika..sokoang statement tu hehe

ceyy mai..gigit idung kau nnti..

tomato..hati jambu mmg ar haha

sizuka..sergah smpai pengsan haha

tia..hahaha..tu ar..

hanis..rumah bertingkat lagi la berhantu haha

kak rosma..romantik lahh =)suka suka

pink mama..wakaka..standard ar kn hak3

ika..terbayng pocong lah tu haha

rara..kau mmg ar..serupa x pyh tgk hak3

kura..mmg pun hahaha..widget.jap2 hehe

Lieyly ︱ Alia said...

HAHA , kal0w alia td0w wt xtau ja ~
depa smua laki2 , pndai2 p tndas sndri ~
HAHA , kejam tuh ~

cik bahulu oren said...

ala, ko yg penakot sbnrnye kn
ko ckp adik ko plak
hahaha

Jue said...

dulu suka kejut arwah abah ajak teman g toilet.. kihkih

ABU said...

hahaha kelakar..aku pun sejak akhir2 ni jadi penokot, dulu tak..haha blh pulak cam tu..

shafmechy said...

nasib baik adik aku ada kakak dia..dia kacau kakak dia ja..hehe

balkieys said...

biar lahh nk tkut..pmpuan kn sllu lmah smgt.. haha
aku tau... kau sbnarnye pnkut gak nk g teman tuu..
tpi buat mcm mlas nk g teman...
kui3

HonEyBuNNy said...

haha....

selamat la ada adik xpenakooot macam tu...

cuma teringat adik lelaki masa dia umo 7 8 tahun.nak pergi dapur pun takot...hahah..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam mana tau gatal ni

ini aku? said...

sekarang sume kena berteman!....*aku pon penakut

HAZWAN17 said...

dulu ku takut jugak...sekarang dah berani la sket....

awEEN said...

hahhaa..comel je kene bgn malam temankan adik g tandas...

qlah said...

alamaks.. kali ini aku yang terkena . hadoyai.. hehe :P

aniswany said...

eleh...ckp org,ntah2 dia yg penakut ..huuuu

[sutera kasih] said...

bukannya takut bah tu..salah satu cara utk bermanja HAHAHA

Amoi said...

KAU LELAKI KE WOI?

ngahahahaha. ai ingat awak perempuan yang dah kawin ada anak.

mwahahahahahahaha

Izyan Masri said...

NAK BANGGA JAP.AKU PEGI TOILET ASRAMA DULU PON SENSORANG JE.TAK BRADER AH AJAK ORG PEGI TEMAN NI.HAKHAK :D

Suhami Ahmad said...

nasib baik atok jenis tido mati...esoknya baru terasa nak kencing..kih kih

Mr.Thinker@Ali said...

Hahahaha. Nak kata ape erk? Hmm. Mak kata kalau ada pa2 kt tandas or otw g tandas, jerit pggl mak. Tp mak x dtg. nk x nk, terpaksa lar sorg2. ^^

zati embong said...

oh oh jat pn.tp case 2 jadi kalau jat balik besut je.kalau tmpat lain xdela nk takut smpai cm2 O.o

fadh leyanie said...

perempuan g tandas berdua bukan takut hantu la..takut manusia..:)

~Nabilah~ said...

btol la....lps jer tgk cerita hantu,knfem bila mlm nnt trbayang byang...wakakaka...bila nk p toilet,msti tkut.....hahaha

ieyza afieyna said...

baiknye abg.. hekhek :P

Noorae said...

biaselah tu.aku dlu selalu ajak akak aku teman. dlm mamai2 tu sanggup je die teman.TAPI aku xde pon teman die.hahaha! Hurm.. pasal blog aku yg xupdate2 tu mmg membuatkan aku rase meroyan sgt2..busy!!!!!! (T-T)

♕ Mr.IX ♂ said...

masa kecik aku kejutkan ayah aku g toilet..haha

naem glizzy said...

hahah bukan nudak kecik je takot. da besar macam kite ni pon kengkadang takot gak. ye dop? hekhek

Nonie said...

hahah..sama je semua.my adik pun...tgk cter hantu siap ttup2 muka lg..nk g tnds mg sah2 berteman

zazaw said...

eceh kau . bajet berani snagat jerrrr

l a l a , S h a h e i l a said...

haha.. ntah2 takot jugak..hehehe

dayah SnoW Heuka said...

ntah2 farid kan?? kan kan kan kannn xD

Amirrah Zawani said...

alaaa... adek nk bermanja2 dgn abang tu.. haha =p

Cik Azizah said...

haha farid pon takut!! malu jer..haha bagusnya abg..snggup temankan adik jugak ye...wee~~

cucu umie said...

kecian dok adik ko..teman jeah..kalo aku memang tak teman pon..haha

Puteri Iqa Izyan said...

aku tak pon...
lalalala~~

liyana said...

haha..terbaik punye abg...

ïêmå å¢klê§ said...

ke ko yang berteman time g tandas..

i am S!L4H.. said...

adehhh. terase. haha mase kecik2 dulu.
=p

Miss Tira said...

Susah sangat pakai je pampers sebelum tidur. Muahaha.

J.Syazwana said...

adik aku lelaki yang penakut tapi suke takotkan adik dia yang perempuan tuh.porahh !
hahaha :P

ayu aziz said...

kakak nurul..!!!!
hahaha

weyh gambar budak2 tuh comel..!
macam aku..!
hahah

ferra said...

wahhh naisss pic!

Cik TeN10 said...

kdg2 adik kejut buat2 xjage.. malas nk bgn punye pasal.. kih3

nurkaloi said...

hahahah gile gile !!!
bhye pas kawen g tndas same
lagi2 waktu mlm
ade yg tak pat tido krg

kekekekekekekeke

Nurul Afifah said...

aku benci cerita seram..xdak relevan langsung cerita yg seoaruh nya aku tgok sambil tutup muka dgn bantal..

harharhar..

>.<

Nurul Afifah said...

aku benci cerita seram..xdak relevan langsung cerita yg seoaruh nya aku tgok sambil tutup muka dgn bantal..

harharhar..

>.<

*luv Syahnia* said...

dulu kcik2 je takot memlm kjutkan
ayah suh tmankan

skang dah beso
berani giler dah
tak pyh tman2..

tp kalo dgr kucing lari
ats bmbung
mncicit masuk bilik..haha

YOUsoF said...

Aku selalu kejut mak aku kalau nak kencing.. Hentak² lantai sampai mak aku kuar bilik, pastu dengan pantas aku mintak teman sampai depan bilik buang air kecil...




tapi tu ketika aku kecil la... ;D




tapi sekarang aku tak takut lagi.. Aku dah pandai pindahkan perasaan takut tu ke saluran yang betul.. (saluran pundi kencing).

Raihana Izzati said...

Aku seumur hidup tak pernah tengok cerita hntu.serius

For some reasons(xmau bagi jatuh macho)

nona hidayah said...

LOL..lawok lah..kalo da kawen berteman gi tandas takpe..amboooiiii!! kecik2 lagi dah gatal ek..haha

Amoi MiyaSya said...

cara kau cakap ni cam byk pengalaman , hahah .
aku suka gak tgk citer hantu :D
pastu terbayang.hhahha

.m y z. said...

haha dulu toilet dgn bilik jauh so mmg nasib ah sesape yang kena temankan. sekarang nasib baik toilet dgn bilik dekat, kalau tak, mmg tahan sampai pagi ar. hahah

amna said...

huhu.. terasa :P

amna said...

huhu.. terasa :P

amna said...

huhu.. terasa :P

.::: Princess MOMOY :::. said...

pegi kelas sebab cikgu comel. hihi...