Friday, May 20, 2011

pi kelas sebab cikgu hot..HAHA


Assalamualaikum..hai hai..lama x update bab bz jaga anak..haha..mcm ada org rindu lakk kn..maaf kalau x bls jejak korang..sumpah bz..line tenet kat bilik lembab cam siput..mmg x ley barblog..sedih tak??mmg pun haha...................ak baru masuk short sem kat U ni..first class kitaorg mmg kelaka..bace ah..ak paksa!!haha..
ketika cikgu sedang mengajar :

ali : "weh..asal kita duk kat belakang ni??"

aku : "budak pandai mmg kene duk belakang" (kata2 budak repeat haha)

abu : "entah, kecoh je kau ali"

ali : "yelahh..dah ar aku pendek..mane nampak..haih"

aku : "abu!..kau doublekn kerusi ali..tinggi sikit"

abu : "orait orait"

ali : "kau perli aku hape??? x nak lahhh"

aku : "x perli pun..banyak songe betul lahh budak ni..kau nk tgk tak cikgu hot kat depan tuu??.."

ali : "nak! nak! yelah yelahh..triple kn lahhhh kerusi tu.." (nada excited)

abu : "haha..ingat korang dah berubah..niat pun tak betol..x patut betol"

aku : "aku datang ni pun sbb org ckp cikgu ni hot..nenek ak ade pesan dulu..sambil-sambil   
          menyelam,minum air..hihihi" (nada bisik)

ali : "haha..nmpk sangat miang..hahaha..okey ar tu dpt cikgu hot..kot-kot 4 flat kita sem ni.."

abu : "hahaha..hampeh..nota x salin satu pun..duk tenung cikgu tu..4 flat jadah ape.."

aku : "kita berubah slow slow lahh hehehe"

ali dan abu : "berubah lahh sgttt!!! HAHA.."

mesti penuh attendence sem ni bab dpt cikgu hot nye psl..ngahaa..hehe..kalau x pi kelas langsung..mmg xkn dapat ape2..kalau pi kelas..walaupun x pahammm..tapi kita dapat gak sidikit kn..jadi..x ley ponteng kelas eh..mesti korang selalu tunggu mcj "kelas x de hari ni"..kan kann?? aku pun..kah3..k..see yaa

130 comments:

Lieyly ︱ Alia said...

werh ptot lama x0n9 ah , jmpa ckgu h0t . ahaha ! miang ! :P
f0kus study abg o0i !

Cahaya Kehidupan said...

hoii...belaja molek2 ek, sekeh sat gi nak? amboi2 masuk kelas semata2 cikgu hot...grr...meh sini nak bgi tips,kalau nakkan perhatian dari cikgu hot tu,silalah dapat markah tinggi dalam subject beliau..konfirm cikgu hot ang tu ingat nama ang...*haa ini lah yang dinamakan english edukesyen...hek2..=P

*datang sini melawat bdk (byk cakap) yang rindu kat akak tu...keh3...=P dik rindu kamu juga...lariiiii..hahahaha

liyana said...

haha..agk r..msj cmtu kalu xda mood nk stdy..mmg mgharapc sgt..
owh..ptutla lama x update..

belajor jgn pikir bnda lain..
sekeh pale ko nnti(balas balik..haha)
dh jwb dh soalan ko td)

cucu umie said...

pergh hang nie mak hang ad suh study.. boleh plak hang dok miang tgok cikgu hot...cikgu hot kalau beljo tak masuk tak gne guna hampa nie.. kuikui, btw, ayiw tak ambik pon short sem seb nk relax kt umah 4bulan..haha

Pijahh' de-Arr said...

kakak aku lahh wehh..~~>,<

bju hijau tu macek kau ehh

Pijahh' de-Arr said...

sem nihh

mcj "clss tak de ri ni"..tak pernah dapat langsungg..

haihh..=.="

Cik Azizah said...

eeeee..miang nya hero ni...

patut lah lama xon9...bukan nak study nak mhadap cikgu hot rupanya,,,ekeke :P

cik sakdi said...

kau ni pon, tbayang lect hot, eje pendek pon kantoi. kakakah

aku ade lect hensem plus kaye, ajar statistik, tp aku ponteng jugak. xpernah attendance penuh. haha

aku memang tunggu gler kelas cancel. lagi2 kelas kul 8 pagi.kihkih

cikida said...

awat la lme x nmpk..huu.indu laa..=p..owhh,,da pndai ye skrg,,usha2 ckgu hot pulak...hehe..pokes2..

InaAchik said...

gedik! :p

syazana.not.single said...

kau mmg.
xde kesedaran sivik betol. haha.

MR. SYAH said...

wow best betul U ko.. xlama lg aku masuk sem baru.. hrp2 nnt dpt yg hot.. keh3..

Miss Tira said...

Hot sangat ke cikgu tu.. Alahai, gatainye anak murid semua. Hehe.

adan said...

aahahaaha,, 3 budak miang..! kah kahkha.. kehadiran penuh beb..! aku rasa cikgu tu lagi ska ajar korang bertiga tahu..!!!

alexa yussida said...

hahaha..msg2 cmtu mmg dinanti kut..kdg2 awl2 dah tnye cikgu,takde conference ke cikgu? :p

Diyana said...

biar betul korang doublekan kerusi ali tu ?

CintaZulaikha said...

what the gula2 hacks...niat dok menyimpang..kakkakkakka. klu tambah 5-6 kerusi lagi pon blom ttu pandai klu dok asik tgk blakang@paham2 sudehhh cikgu...wakakkakakkka (gelak jahat sokmo)

HEROICzero said...

kartun pakai spek tu dah beralih nampak nya.

gud! thanks dude.



*dan ya, aku juga begitu. ada lecturer yg quite hot. aku jarang2 miss kelas dia, even kelas dia hari jumaat pukul 5-7ptg.

Hanis Azla said...

amboooiii.. semangat nak masuk kelas bila dpt cikgu hot yer..

ABU said...

abu? why abu? why why why why why hahahaha..:D

SYAFIQAHSALEH said...

haha..gatai :D

Cik TeN10 said...

muahaha.. bleh pulak mcm tu..

bagus la xponteng klas.. tp kn org kata niat tu penting.. kl niat dh xbetul mcm mna nk berkat ilmu yg kita belajar tu kan.. betul x ? (^.-)

Shamsuddin Amin said...

ak mmg akan sentiase tgok phone akk...
harp2 ade member yg text
gtau class cancelled... hohoho

YOUsoF said...

HAHAHA ABU kat atas terasa dirinay dihargai.. ;D








orang kata cikgu hot penyuntik semangat, tapi kalau cikgu not, pneyuntik ape plk? hehhe (nada serius)

Mrs.Yie said...

hah..jgn ponteng2 kelas ye :)

Aisya J said...

haha boyfran pun amik short sem HAHA ulang alik laa dia ke gombak tu :p
Study hard farid :DD

Puteri Iqa Izyan said...

aku pun dulu g clas sbb lecturer hrnsem, hahaha

Amoi MiyaSya said...

hot cmne weyh ?
aku rasa kalau letak cikgu korean yg hot2 okay gak . hahah

mayra aish♥ said...

hahaha..itu lah lelaki..lau cikgu hot mesti attendence full :p

weyhh..betul kan niat ko blik t xdpt 4flat..huhuhuu :p

adwafarahin said...

oit! g klas x ikhlas ke ape..hhaha
aku plak g klas sbb nk sain attendence
je kang kene banned x ley masuk exam..

hahaha

adwafarahin said...
This comment has been removed by the author.
**::CIKNUURUL::** said...

cehhh,g klas sbb nk ushar ckgu hot ek,.ciss!,..pasni nk jd ckgu hot jgk la,.ptotla rmai bdk klas xdtg,sbb aku xhot kot,.ngee~~

kiwi said...

haha..x boleh blah..

deDetz said...

Yaii..haha
begitu pula kw ahh..haha
Far8..Far8.muahaha

Lulu Rahman said...

amboi gedik budak engineering ni yer , elak repeat lg je sem depan . HAHA . btw , repeat tu pkara biasa kan tuk budak eng ? mintak2 la cos aku susa na repeat -,-

Izyan Masri said...

KALAU CIKGU PEMPUAN HOT TAK PANDANG PON.KALAU LAKI BARU AKU SEMANGAT G KELAS.KAHKAH XD

fadh leyanie said...

amboi-amboi farid..bukan main lagi erk..ni bukan p klas nak blajaq,nak usha cikgu nmanya,,hihi

munna said...

untung dpt cikgu hot ..buat pmbakar semangat nak ke class...

ïêmå å¢klê§ said...

jumpa cikgu hot, lupa blog erk....

betul2.. klau dpat msg 2 bapok sukanya..

cik teyn teyn said...

berubah slow-slow ? hahaha ..bykla.

aniswany said...

patut ko repeat ! wahaha tp yeke repeat?xkn kot ..*angkat kening sket

nona hidayah said...

betoi2x..sambil selam minum la ayaq sekali..

dulu mase kat matrik minat giler kt sorg tutor HOWT nih..die ajr math..cute jer muka die..last2 exam dpt A utk sbjek math..hehe

ngorat2 ckit cikgu tu..hehe

m!3yr4h_LolLy said...

da sah sah bersemangat la p kelas pah nie. sblm nie, xda mood sbb lec xhot. hihihi

Nadia Mashuri said...

hehehe..
ye, mmg msg tu lah yg selalu di tunggu2..
hehee..

MindaMalay said...

Ingat masa sekolah2 dulu... suka sakat cikgu yg cun... ha ha ha

mykhalis said...

amboiii..mentang2 la cikgu cun yg ngaajo...

J.Syazwana said...

weh aku pon buat short sem bulan 6 ni. semangat weh sebab lecturer yang ajar hensem. kah kah kah !

| cik azeya | said...

ish3. aku tak penah ponteng kelas. pecaye tak? kahkah

Wani said...

lelaki je , perempuan tak kan ??? haha

syrupmasin said...

haha..bagussss :D

Ibnushukran said...

bagus jgk niat 2,smbil mnyelam minum air kan.. hehe.. drpad xg klas lngsung, yang pnting berkat.. klu blaja bnyak mne pun ,berkat lectrr xde xgne jgk kan..
so dtng la klas hri walupun niat untk tngok lec cantik.. hehe

HonEyBuNNy said...

hahaahhah..

tau xpa...malas tau nak p kelas...kalau dapat msg cluss xdak syokkk ooo...

leh sambung tido..ehhe..

kadang2 bawa diri ja p kelas..uhuh

fatien ! said...

hahaha, cikgu hot bleh jdi fktor rjin blajar. kesian cikgu yg tak hot :'P

Nurul Iman Rosman said...

hahaha! rindu plok zaman masuk kelas ni. sebab saye baru je habis study. saye pon nak jadi cikgu yg hot jgk lah, baru student dpt 4flat. erk? HAHA!

HAZWAN17 said...

kalau cikgu hot berebut la datang kelas..kalau cikgu laki yang tua ajar memang akan selalu escape hahaha

Amoi said...

pergi kelas sebab lecturer hensam.

~Nabilah~ said...

wooo...niat dh salah nie...wakakaka..btw,ckg 2,pmberi smngt nk dtg kelas...

FizaFizz said...

hahaha..sama! mesti nak tunggu msj dari classrap cakap TAK ADA KELAS!! hehe..

apik pehe said...

hahaha..aper nih!!
belajar pon niat tu dah kelaot..hahaha

azalia hjsalleh said...

kalo cikgu hot kat dpn susah nak fokuslahhhhhhh

Bella Bell said...

nak jadi cikgu hot jugak! hahahaha!!!~

Liyana Zahim said...

Peh.. Xley blah ko..

mie said...

gue dulu ada terniat mcm tu juga..
tapi sentiasa control..
ahahaaaa

cik bahulu oren said...

cikgu hot sumber inspirasi..hahaha

cik bahulu oren said...

cikgu hot sumber inspirasi..hahaha

nub said...

kemsalam aa naa. haha

zEri sAfEerA said...

mak aih,,, sbab ckgu hot punye pasal. hehe :D terbaik la :P

L Y N said...

HAhhahaha. KELAKAR SUNGGUH cikgu hot. bkn leh dpt 4 flat pn. try ngorat ke, n jd pakwe dia, maybe leh ah. hahaha

Ain Zulaikha said...

nanti otak ke lain, duk pandang cikgu je kan, dapat 4flat tu minta maaf ja lah hahahhaa

za petrelli said...

hahhaha.. x leh blah

za petrelli said...

hahhaha.. x leh blah

d_LA said...

naseb bek la lecturer aku gila ensem dulu.wahahaha..tetibe aku rindu kat beliau..

♥e'in♥ said...

oi.. blaja leklok.. jgn sebab lec tu cntk ko dtg kelas ea..

cikcomot said...

haha.. terbaik la lecturer hot..

memang terbeliak la mate ko kan..

memang xngantok laaa..

:D

chemay said...

blja elok2 la farid!
hahaha

iniialahaku said...

owh...ok aku like bnda ni...cg hot motivasi kot

Si DauN CeRi said...

cegu hott?? errrmm.. kalau pat cegu laki yg hot pon jd pendorong semangat ke kelas jugak. tp kalau cegu tu hot dan ajar bes, itu bonus yaw.. kekeke

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hahaha..tw xpe..tiap pagi mesti dok mengarap mesej class cancel..lagi2 kalo class pukul 8 la..haha

TiKa LEh said...

dpt msg kelas cncel memg best..lbh2 lg kelas pg2 yg cncel..mahsyuk tu..hoho

naem glizzy said...

hey hey im coming! busyy la :)

ahahah! hamboii cekgu hot penuh ler attendance kannn.. kalau kite jadi cikgu, agak2 attendance student full x? hekhek..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

bgos2..sambil mnyelam minum air..lau leh makn biskut or kepsi sekali =p

Cik Tie Berbicare said...

gatal gatal ! hehe . Goodluck study ! ^^

Wanita Mutalib said...

lalalala..jnguk budak ni skit :)

KUREKURE COMEL said...

syok wooo kalau cikgu hot...hehehe...

gatal na....amboi....pendek bebenor ke ali tu smpai tak nampk..kihkihkih.

MamaEma said...

nak cikgu cun..atau nak timba ilmu nie...heheheh

*Miss Syahnia* said...

uisshh berkat tak ilmu tu agak2 nye yea..takpe slah satu pnarik student
dr pnteng kelas..hihi

dulu time skola pun kalo ckgu hot
memang excited je nk belajo..harhar~

deeya said...

rindunyaaaaaaaa zaman belajar ! T__T

Arief Arf said...

aku xpenah pulak dapat cikgu hot.
tu sebab aku selalu ponteng.
duduk belakang alasan sebab rabun dekat.
wahahahahah

Suhami Ahmad said...

aiyoooo...niatnya sudah lari dong

daddyzkool said...

ada cikgu hot baru bersemangat...hehe

Ini Kisah Tia said...

hahaa . patut lama tak hupdate . duk usyar cikgu hot ye .. hahaaa !

Macamana Korang Jaga Laptop?

Scya Lollita said...

amboi . gatal . haha
cik scya dulu semua veteran . huk3 T_T

~kuyam~ said...

tba2 jd rajin sbb cikgu hot.hahahaha..blh ke cmtu?:P

| gad1s s0ypans | said...

hikhikhik....
nakal beb0nar dial0g k0wg.....

pape p0wn tue b0nus untk k0wg sem nie.....
sekurangnye dh x m0nteng klas.....

heee,pasal mcj tue....
mmg mgharap sgt akan dpt klaw subjek x best.....
c(:

Fyqa said...

muahahaha
sengal jekk ;)

LALA shaheila said...

Miang ar.. hehe

czueka zulaikha said...

haha selalu ditunggu..CLASS CANCEL!
mak aih indahnya dunia dpt msg tu haha..tp2 bengang bila dpt time da smp kelas!huh

i am S!L4H.. said...

ish2 kesian r ckgu yg x hot. ala dgr hot fm je nak hot. ngee

safiyyah osman said...

ayat "budak pandai mmg dok belakang"..sgt xleh blah..ahahahaha


if pelajar pmpn tgk lec ensem pastu doa dlm hati "minta2 la lec nie solo.."kahkahkah...


p/s :: tetiba den teringat awak.hahaha...salu dok komen merapu kt blog den kan..hahaaha..

eh tlg doa den cpat mengandung ok.peace!

nurkaloi said...

hahahah far8 rindu nyer nak mai sini
erghhh
lecturer kaloi dulu sume hot
tp wa tak minat laa plak
sbb wa pmpuan kann
wa nak yg macho hahahah

awEEN said...

hahaha..nak report kat cikgu lah..ni rupenye alasan napa suke duk belakang ek hahaha...

qlah said...

cet.. anda sangat nakal ! nak kena nih.. nak kene... hehe :P

Anati Soki said...

ahahah.. sama ngn apa yg anat blajar kt mktb.. penampilan guru itu boleh menjadi faktor untuk menarik minat pelajar belajar :)

raihana said...

aah.tertunggu2 mcg kelas cancel tapi kalau lec ensem..alaaaaa kelas cncel.huhu

ibnubaba_04 said...

apehal lama x update blog ni??

cik bunbun said...

ngehngehhh. perempuan pulak suka cikgu 6pax =P

Naddia said...

xpenah rase dapat cikgu ensem...

Amoi said...

awak apa khabar?

:)

Iznie said...

haha...macam2 la...rupa2nya ada cikgu hot!~! ermmmmm.....sibbaek sy pun cikgu....kui3....

main cikgu cikgu!!!

Lieyly ︱ Alia said...

entry baru xdk ka abg o0i !

UNA budak BAEQ said...

budak pandai mmg salu dok blakanag *kata kt diri sendiri :D

cuci moto dari berkhlawat
kegiatan bermoral dlm kereta
mr bean yg kacak
sinis terkenal

Anyyss Shuhaimi said...

niat tak ikhlas..ish3..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

betnyer dpt cikgu cantik..kelas pun penuh

apik pehe said...

nampak macam lame dah tu tak update

apik pehe said...

nampak macam lame dah tu tak update

ira-yoshida said...

haha.. sengal.. da besar2 pun macam gitulak alasan sbb gi kelas

YOUsoF said...

nampak macam lame dah tu tak update (Copy ayat Apik) ;D

hana sudradjat said...

budak pandais lalu duduk kat belakang ke? =.=" tak tahulah pulak. xP

lisa said...

haha gatal benau lah :P

KinosKoko said...

haha..terbaekk..

nelly said...

gelak sakan baca .hahaha

ini aku? said...

itu sarat wajib nak datang kelas. samalah ngn geng kengkawan aku. cikgu cantek sikit penuh kelas.

ABU said...

sambil menyelam minum air hahahah great

Sarah Mohd Saleh said...

hahaha.sengal ludin

Mawar Berduri said...

kahkahkah.. terasa aku entri nie...

.m y z. said...

haha banyak2 benda yang saya suka masa study asasi dulu kalau dapat msg 'harini kelas cancel'. heavennnnnn gilaaaa :D

ain revival said...

pantang tgok pompuan dahi licin..adess..

chekgu pn ko nk skodeng jugak~haha

Nonie said...

adoii la kamoo ni..heheehe

kodok said...

hahah~!! ko suke nengok korea punya drama eh. ngeeeeee~

eyjalukman said...

ehh farid , niat hang dah menyimpang tu hang tahu dak ? haha