Wednesday, July 13, 2011

aku lupa!!hari rabu kene bisu sikit..worldless Wednesday nye pasal..grr



biar kan picture ini berkata-kata..hahaha..pic dari ecadpotograpyh..=)

63 comments:

adan said...

jangan tinggalkan aku bersendirian duhai isteri.. aku takut ular.. ahahah..

penceritaan berdasarkan gambar..

aiEz said...

awakkk!jgn tinggal saya..hehe...

ini aku? said...

.... ko nak kawen ek ..... oooo

ghost writer said...

gambaran satu masa nanti si pengantin perempuan akan pergi meninggalkan si pengantin lelaki...


*gua cuma buat gambaran.gambaran tak semestinya benar.hihi

vampire's lovex said...

ayokkkk,pengantin pmpuan ngajuk..xde 1st nite..hoho..

kbai hahahaha

ain revival said...

nak kawen lettewww...

syahira ariff said...

tanda tanda kau nak kawen da semakin dekat..

bunga said...

sory xdapat nampak gambar la cym..line slow..

Miz Novexx said...

apakah cerita di sebaik gambar ni??? hmmmm.....

Biha said...

wah, comel la! refer pd pic tu, yg girl nmpk mcm merajuk & yg lelaki plak mcm nk pujuk. ala-ala hindustan la pulak, huhu

aniswany said...

baru kawen da nk kena tinggal ...kesian2..

*nice shoot weyh !!

yanyan said...

smart lahh pic neh ^^

ïêmå å¢klê§ said...

xkan baru kawen dah merajuk kot...
huhu

Far8 budak baik said...

adan..hahahaha..aku makan kau karang..


aiez..hahahaha


ini aku..mmg lah esok kalau boleh..haha



ghost..hahahaha..pandai pandai..


vampire..hahaha..mestilah nk first nite nye ekeke


ain..ofkos lahh haha


syahira..duit dlm tabung pun x ade..haha


bunga..takpe =)


niz..mcm karam sign walia je..haha


biha..tu ar mcm indusatan je haha


anis..haha thanks..


yayan..tu ar aku suka kot..


iema..tu ar grrr manja sgt lah kn hihi

sifu im said...

gmbr ko kwen ke ni farid??

syrupmasin said...

balek raye nih..kerete rosak dekat tepi sawah kan??

Qaseh dalia adelia said...

dah tgk photo2 kat ecad punye tu ..mmg lawa lah heee.. nak kawen leteww kan haha

tim said...

kenapa perempuan tu macam sedih...ka merajuk?

yatie Awang said...

Yang tunggu abang Yang....kih..kih

Pyka Rahmat said...

aku nak kahwin aku nak kahwin

aDieyZa said...

dah x sabar nak kahwin? hihih..

bila tgk gmbr ni, terus teringat kenangan waktu kahwin.. seronok!!

liyana said...

hmm..dh fhm ap yg tersirat kt gmbr ni..
sabar yer encik farid..
masa tu akan tiba jua..haha

tp sebelum tu air terjun jgn lpe yer..haha..

Bidadari Syurga said...

dah kawin lari ke atau tak sempat nikah lari..? ada beza ke soalan akak nie...?

biarkan....

Fathiah Hamim said...

marah je muka kakak tuhh. :D

Queen F said...

brother tu nak pujuk ke muka cover kaki terpele'ot? err err :D

ayie said...

laa baru nikah dah buat selamat jalan romeo..awak pakai kasut..pacat naik kat badan nanti..hehe

isabelle said...

akak tu merajuk ke, dia ternampak spaceship?

Farhana Jafri said...

pergghhh terbaik la! bini lari angkat kaki..

jemput singgah ANASAURUS :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

ehem3..haha

Far8 budak baik said...

sifu..haah..kawin lahh haha


syrupmaisin..ahaha..tekaan tak kene =p


Qesah..ade NF kesahh..haha


tim..gimik..sonok nye kwen nye pasal..ahaha


yatie..abg abg abg haha


pyka..jgn gatai sgt lah haha


kak adieza..tu ar sonok je kn..


liyana..haha tu ar.. tu ar..grr


bidadari..hihi x beza pun


fatiahah..tu ar..


queen F..mesti lah pujuk..sape tak syg bini haha


ayie..haha pacat mmg byk kn


isabela..tu ar gedik je kn haha


farhana..akan singgah nye


fika..baru kau nk mai blog aku kn grrr

czueka zulaikha said...

hanya mampu memandang di kejauhan tanpa sepatah kata-kata yang terluah dibibir :)

syErAh said...

pulanglah wahai isteriku...hahaha

perhatian!

farid si budak baik tengah cari bini dye yang lari dari umah!!

ngee~

[sutera kasih] said...

besarnya saiz gambar ni, bertelur ku tggu ia loading hahahaha


tu la lenkali pgnatin lelaki tu jgn betebiat, tgk tu pgantin prmpuan kasi tinggal suda hehe

zOeY zAu YaH said...

isteri mcm merajuk je? haha..

Cik TeN10 said...

gaya mcm merajuk ja.. abeh la.. bini sudah merajuk maa.. xde 1st lah nmpaknya.. kih3 ^^

apik pehe said...

hehe..pandai amik gmabar

m!3yr4h_LolLy said...

pergila ko nak pegi sangat pun ! (ade kejam tak ayat cam gini ?) =)

i am S!L4H.. said...

weh ape ni?
*eh ak sorg je ke tanye mcm ni?*

hahahaha =p

shedameor said...

eeee. tak sabar nak kahwen then tempek gambar kahwen bila hari rabu. HAHA

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantik gmbr tu...

wahh pengantin merajuk ke?walau kaki cuba meninggalkan suami,tp hatiku tetap bersamamu sayang

tiefazatie said...

haha..ngada2...nt ko kawen ltk gambo byk2 weh..

nie tlg like photo tiefa zatie

http://apps.facebook.com/MyWranglerWay/default.aspx?phid=131

tq bro!

Lieyly ︱ Alia said...

apa yg adk paham kan dari pic tuh , abg mau kwen kah ??

HAHA , jgn lupa jemput ohh...

cik sakdi said...

untunglah dapat amik gambo kahwen. haha

^baju kurung^ said...

tunggu..

bak kasut tu balik!

haha

-sila kawin

cucu umie said...

cantik ah gmbo tu..smart ah gak

cik kia said...

terus rase nak kawen heehe

cik kia said...

terus rase nak kawen heehe

cik kia said...

terus rase nak kawen heehe

cik kia said...

terus rase nak kawen heehe

EZAN IDMA said...

terasa mcm gua yg kawen ahhahaha

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

mcm2 dialog yg boleh terkeluar bila tgk gambar ni.... heeee~

Mra Mastura said...

garang muke akak tu. cian suami ~ heh

ILA HonEyBuNNy said...

amboiii..

ngaji xhabis g nak kawin dah noh..berangan...hahahha

YOUsoF said...

Lagi gambar dari Ecad yang COOL!

Buat² senyap.. ;D

.m y z. said...

baru kawen dah kena tinggal. hahah XP

dayu_myself said...

"ish...dah la wang hntran x ckup...x jdi la kwen macam ni..."


tu kot,ngaahahhaha

Izzaty Ishak said...

Errrrrr berangan nak kawen ke bang?

HAHAHAHA!

tia @ Ini Kisah Tia said...

aikkkk , merajuk ?

Liyana Zahim said...

Aik bru tawen da majok? Hahaha~

d_LA said...

nape tinggal cik abg kat belakang tu?konfius yer?

cikida said...

weeee,,,,tomel2...=p

nona hidayah said...

alaahai...comelnyer (:
macam pengantin perempuan merajuk jer..hahaha

deeya said...

baru kawen da merajok .. kesian weyh ! mesti malam pengantin off . huhuhu ~