Tuesday, July 19, 2011

andai aku pergi dulu..huh..


Assalamualaikum dan hai hai..maaf..x pi dulu blog korang..tapi yg dtg blog aku..aku mmg balas nye..bab bz sikit..anak ramai sangat..haha..


ketika aku sedang menonton tb..

adik fadhla : "abg! andai adik pergi dulu..abg akan selalu doakn tuk fadhla tak??"

aku            : "nape cakap cam gitu..sedih kot"

adik fadhla : " tak lahh..fadhla tgk cite kat lappy abg tadi..sedih kot..jawab lah bang"

aku            : "ehhhh?..andai abg pergi dulu..fadhla akan selalu doakn tuk abg tak??"

adik fadhla : "mesti lahh"

aku            : "cam tu ar jawapan abg =)hihi"

cool tak??mmg pun..tgk cite korea byk sgt..inilah jadi nye..hahaha..andai aku pergi esok dulu..aku nk minta maaf kat semua orang especially kawan blogger..selagi masa masih ade ni..korang spoting sangat..mmg pernah pun sakit kn hati korang atau akan menyakit hati korang..sila maaf kan aku..klo aku wat salah..tegur lahh..kutok lah..sumpah tak marah nye..haha..maafkn aku yer..macam hari raya pulak ekeke k see ya

37 comments:

Minah Blur said...

HAHA angkara cite korea... weyh.. gamba kat ats tu cite dream high kan.?

nelly said...

sedih pulakk ~

ILA HonEyBuNNy said...

ok3...

ku maafkan...hahha...

ikan said...

tgok cter sdeyh . mood pom sdeyh abesh

p klu lyn GLEE . ttber lak ase nk mnari sme .. HUHU nice!

Encik Psychopath said...

jangan lupe byr hutang dulu.

Mira said...

dy punye header mesti nk korea ouh. hahah :)
comel je korg ouhh.

bunga said...

hahaha..mmg coll..haaa

Liyana Zahim said...

Aloh nape sedih2 ni dak farid? Kne sound ngan guard ke? Papehal jmpe guard dlu mtk maaf... Hahahahah~

lilypelangi said...

pergh ! cter dream high tu~


andai aku pergi dulu , mohon maap juga yer :)

deeya said...

farid .......! aku pun nak mintak maaf jugak kat kau . aku banyak wat salah kat kau pasal kau selalu kacau aku .. kalau aku pergi dulu pun kau doakan aku yer .. sob sob sob ! :'(

roq said...

hahaha...ade2 je adik ko....

singgah2 la sini kalo free..hehe :)

Cik TeN10 said...

wahhh2.. romantik nye dua beradik ni.. tp bagus la mcm tu..

maaf jugak andai tersalah bicara dlm dok komen2 kt entry ko.. ^^

munna said...

sedih pula klu cakap mcm tu farid...kak munna pun sama ye.... minta maaf andai aku pergi dulu

= d = said...

ade buat salah ke??
xde laa...
pape pon, andai aku pergi dulu..
jgn lupe doakan kan tuk aku..
:)

Asyila Zainuddin said...

mintak maaf sama kamu juga! :)

Aemy Shamy said...

Fuyoh..penangan crita Korea eh? Hehe...tp dialog tu mengharukan la..huhu..sy pun minta maaf la andai sy pergi dulu...huhu...

kueh bakar said...

there nothing 'sure thing' except dead...

Fathiah Hamim said...

mak aih sedehh

suesue said...

erk..pengaruh cerita korea cukup kuat..bhabhabhaaa..

aDieyZa said...

bila kita selalu memafkan org, hati kita akan jd lebih tenang.. bila ada rasa marah, cuba belajar utk memaafkan, insyaAllah hidup kita akan lbh bahagia..

M Fizan said...

hehe..sweet ar story :D

yatie Awang said...

abang pulak yg lebih2 yee....itulah pengaruh cerita hehe

kakak maafkan, walaupun tak pernah buat salah kat kakak hehehe

Qaseh dalia adelia said...

ati tisu

Pyka Rahmat said...

dua dua lelaki en? serius conversation semesra ini? cayalah. haha

adan said...

sedih pulak baca entri ni.. tak kesah pasal cerita korea dah.. tiba2 pulak aku terfikirpasal mati.. farid andai aku pergi dulu dari kau.. maafkan salah silap aku beb..

hazwan said...

aku maafkan ko hahaha

SHaRKFiQ SSM said...

salam...
owh, layan cerita korea k?? hehehe..


btw, minta maaf gak sempena nk sambut ramadhan~

SHaRKFiQ SSM said...

salam...
owh, layan cerita korea k?? hehehe..


btw, minta maaf gak sempena nk sambut ramadhan~

ayie said...

touching plak entry abang fadhla ni

Hanim Mahali said...

Maafkan saya jugak! Tetibe rasa nak kesat air mata... T_T

J.Syazwana said...

takpe kau takde buat salah pon.hehe

Lieyly ︱ Alia said...

gila cita korea sngt neyh , hee !

abg , abg , abg ! adik mintak maaf jgk tau ..rjin kta kat abg...
huuuu sedih T________T
tapi jgn p dulu ! :)

syErAh said...

adik ko ni memang suke tacing2 kan??

pengaruh citer korea sungguh~

okehh ak maafkan...tapi hulur2 la dulu duit raye..hehe =p

cikida said...

maafkan akk..aduii..sob2..

nona hidayah said...

tersentuh hati mak bc entri kau nok!! hahaha..aku pon nk mintk maaf jgk lah kalau2 ade terkasar bahasa..

meaw said...

adehhhh,gila korea ngguh,hehe! anak ramai ye banggggg, sila la jaga dorang elok2 tau ... :D

zEri sAfEerA said...

va va va. penangan cite korea.