Wednesday, July 20, 2011

pempuan gedik je suka wat status pasal bola sepak tu!!huh


Assalamualaikum..dan hai hai..maaf kalau ade salah..seyes bz gile..isteri no 2 buat hal lahh..haha...kembali kat tajuk kat atas tuu..hihi


ketika aku di dalam tandas..

adik fadhla : "abg! nak tanye sikit bolehhhh"

aku            : " yeeeee..saat gini lahh fadhla nk tanye..nape??"

adik fadhla : "nape pempuan suka wat status psl bola ehh kat facebook?"

aku           : "sebab nak tarik perhatian lelaki lahh kot"

adik fadhla : "ohhh..cam tu eh..gedik ar pempuan tu"

aku            : "kadang2 ada yg minat betol-betol..tapi kdg2 ade yg buat-buat minat"

adik fadhla : "awek fadhla pun selalu wat status pasal bola..cam ner uh?"

aku           : "klo awek takpe..haha..dah ar jangan kacauuu grrrrr"


haaaaa..betol tak??kadang-kadang nyampah gak aku bace status pempuan pasal bola ni..pastu berjuta lelaki komen..lelaki tu pun satu..gedik je..padahal aku pun terkomen gak..haha..tapi aku tahu ade yg minat gile-gile kn..bab ade pempuan yg minat main futsal kn..mesti ar minat tgk bola jugak kn..pehhh..aku dah backup korang.. baik tak aku??haha k see yaa

53 comments:

ayie said...

lom tgok lagi status fb dia just minat bola suka-suka je.. slalu dia status bola memang hard core fan punyee

nawal addina said...

kwn aku tngok bola coz minat tngok player hensem2

demn !!! ahhaha

Lieyly ︱ Alia said...

gedik ka ? kehh3 ! tatau pulak :D

suka tgok bola time boh gol ja ~

lilypelangi said...

aku setuju sgt gn kau .

kadang2 ad pempuan buat2 suka je gn bola . amek perhatian lebih .

aku tak suka wt status bola . tp aku suka layan bola gak . haha

ag2 g stadium gn pamily tgk bola . ag best :D

iKhRam said...

ye ker..? tak pernah tau pun pasal bola.. apatah lg nak statuskan kat fb.. huhuhuh

macam mana nak tau samada org tu minat betul2 atau olok2??

Mira said...

ada jugak yg betul2 minat lah.. :p

ïêmå å¢klê§ said...

jeles la 2 ad pmpuan minat bola lebih dari laki.. :P

= d = said...

kau pon gedik,
tercomment kan..
hahah...
same la tu..
:p

Aemy Shamy said...

haha. sy ingat sy sorg ja yg pikir mcm tu :p
sy mmg x minat bola, & xtau apa2 psl bola..pastu bila tgk kat fb ada pempuan post status bola, sy terfikir gak, eh ada jg pmpuan minat bola...? tp bila tgk balik, dorg mcm buat2 minat ja..huhu...

Miz Novexx said...

tengok bola yang international je, skali tengok diorang kick bola tu rasa macam nak join skali jer.... hahah < die hard fan >

yatie Awang said...

WAHHH!!! far, kakak pun minat bola tahu, kakak tak gedikkkk....tapi taklah layan kat fb tu...fb pun seminggu sekali je on...

ILA HonEyBuNNy said...

haha..

ya ka?selamat la xminat bola..so xde la nak tulis entry sal bola..uhuuh

busy sakan eh duk umah yer..ehhe

aDieyZa said...

xpernah pulak akk ambik tau pasal bola.. x minat sukan.. hahahaha..

misz molecule said...

kadang2 mybe perempuan tengok atas pasukan yg lawan..


kalau pasukan tu dia suka..sebab tu dia jadi ter'gedik' nak update sal bola tu..

Hanim Mahali said...

minat tengok bola tapi tak minat buat status pasal bola... nak buat apa... =.=

J.Syazwana said...

yelah ko memang baik. url pon faridbudakbaik kan. hahaha. aku minat gitu2 je lah. takde lah die hard fan sangat. tapi kalau tengok bola tuh terjerit2 jugak lah. haha !

aniswany said...

AKU PUN X SUKA POMPUAN UPDATE PASAL BOLA,NK TARIK PERHATIAN AH TUU -.-

M Fizan said...

aku setuju..ada banyak kategori wanita penulis status pasal bola.. sama ada gedik nak publisiti, betul2 minat dan buat2 tahu..wallahualam :D

Fathiah Hamim said...

saya tak minat bola, maka saya tak mahu berpura-pura minat.

Faraa Eiman's said...

apa maksod ko ? =='
muahaha

ghost writer said...

aku tak kira lah pompuan tuh gedik ker aper,selagi dia cakap pasal bola,aku suka beb...leh aku test pengetahuan am dia.hihi

buDAK keCIK said...

ak akan tulis psl bola bila ak tgh si apex beraksi. tu je.

dulu ak langsung xtaw psl bola. tp bila ak tertengok si apex, pergh terminat kat dia la plk. terus amek taw psl dunia bola. tp kan best gak bila dpt join futsal. nak2, bila ak dpt jaringkan gol. yg tu lg syiok... keh3

teyn teyn said...

stkt ni aku blom wat status psl bola lah , mu lah , liverpool lah .. tp bf aku ade je status die psl bola. mls nak komen sbb takot silap ckp .. haha

nurfatiha blacky said...

amboiii,hahahhaah ckp perempuan tuh gedik eh ? terasa aku.aku pun suka tgk bola, kadan2 aku akan update status psl bola jugak, hee. kdg2 x update pun . tiap kali od match semua orng nak update. hee :)

Asyila Zainuddin said...

kite takkan pernah update status pasal bola.. tak minat langsung!! hahahahaha!
maksud tersirat: saye tak gedik! :p

Pyka Rahmat said...

aku minat bola. tapi aku bukan taksub bola. aku tak gedik sebab aku jarang update status kat fb. haha

cucu umie said...

nasib baik tak suka update pasal bola..opssssss silap..aku kn lelaki..hahah

Cik Aish said...

haha...aku dulu update bola masa world cup je..normal la kan..world cup sume org akan amik pekembangAN..tp klu yg kelab2 ni, ada gak girl yg nak update..tp kdg2 info salah..so kantoi di situ. haha..

moralnya..klu da pompuan, jadi la pompuan.

Rtp Farra Arisha said...

arisha tak pernah bikin status ttg bola kat fb cause i'm not football lover. hahahaha!

Cik TeN10 said...

oiii.. berak mana leh cakap !! tak senonoh.. kih3 :p

ohh aku bab2 bola ni mmg tak minat sgt.. so no komen lah.. depa nak gedik pun lantak pi kat depa la.. aslkn xkaco hidup aku.. hehehh ^^

Lawsonia said...

hahaha..gedik ke tapi aku tak..hoho.takleh buat status pasal bola lah..salah tafsir nt..kehkehkeh

Bigdaddyz said...

tiada apa yg perlu kita sorokkan ...kongsi sahaja semua...:)

Puteri Iqa Izyan said...

oh. gedik jgk eh mcm tu? haha.

aku tak penah lak update psl bola. =D

syrupmasin said...

ecece..tergolong jugak rupenye kau dlm beratus yg komen tuh..haha..gatai noh :D

zati embong said...

jat x mnat futsal.tp jat mnat bola.mgkin sbb background family jat kot.dahla adik2 semua lelaki,ma pn layan bola,of course jat pn join jgak.

A'IM said...

ha..aku pun ada..ni sok dia ada kat game chelsea tu.. aku pow dia jersi malaysia..murah katnaya..35 hinggit...haha

kueh bakar said...

'jom main bola'...ehem ehem...

Cahaya Kehidupan said...

dush3....ase nak baling bola lapanpuluhkali...haha =P

dayu_myself said...

pergh...trase...wlupun aku prnh updte psl bola 2 kli jek...ergghhh...

salah ke?? rmai je kwan2 pompuan aku suka bola gak....aiyak...touching2...

ieka noriko said...

c farid ne..aku pun menggedik..aku mmg suka bola la..dr kecik lg..xdanya aku nak buang masa nk tarik perhatian lelaki la..aigo3..

syErAh said...

ko kutuk pastu ko backup balik

gud..camni la faridbudakbaik...haha

update status fb pun ak jarang....ni kan nak wat satus sal bola sepak..

sekali kala nak jadi gedik cam best je~

=p

deeya said...

minat bola bukan fanatik . tapi suke ngan mesia ! and da blues .

weyh budak ! apsal tajuk entry kau cam haram ?

Nanoi said...

hahaha.. xbaik nye kau farid.. mane tau dyeorg betul2 suke ke bola... mne de gedikk... aku pon minat jgk. bola... tapi aku xrejenlah nak update status psl bola.. semak... hhaaha.... btw,chesea dtg arini! gedikk tak mcm neh? :P

Izzaty Ishak said...

Errr errr tak minat bola. Hahahaha

YOUsoF said...

Hahha cover baik punya bila tau awek adik ko pun buat status macam tu.. ;D



Kira bagus jugak la diaorang maek tau pasal bola.. tapi kalau buat² amek tau tu macam gedik je.. hehhe

chemay said...

aku tak suka bola.
n aku tai suka perempuan yang suka bola.
titik.

Anonymous said...

Emm...gedik ke?? Maaf la,,tapi bgi sy, x semestinya pmpuan yg update pasal bola,atau minat bola tu gedik.. :) mgkin diorg mmg die hard fan,atau bru nak berjinak2..suke hati dorg la klau da minat bola,,dan nak post ape2 sal bola kat fb..klau rase x suke bila ada pmpuan post sal bola kat fb,baik abaikn je laa post tu.x ya la label dorg gedik..ksian kat dorg ;)

cikcomot said...

aku tak minat bola..


=.=

**::CIKNUURUL::** said...

hahahaha,.mcm2 la adik ni,.hee,.gedik xgedik tu lantak diorg la,.ekekek

cikida said...

weeee,,,best whoa tgok bola..tp suke tgk team yg kenal je la..haaha.klw tgok reramai 1 fmly kt uma meriah,,best giler..ngn mak2 sekali menjrit skong..=p

meaw said...

seriously aku memang peminat tegar bola.... sampai ke futsal pon aku meluru even jadi pom pom girl, (pom pom girl la sangat,haha)... kalau bola, umah aku memang deret orang datang siap makan2 lagi.. tu yg buat aku tegar gila tu,kahkahkah

zEri sAfEerA said...

kalo teruje sgt br rs nk update pasal bola. kalo x, mmg komen kat status org je la. hehe :D

amiey lee said...

wahh statement panas dik oiii...

akak memang minat bola..even kaki futsal before kawin... hubby memang minat bola..so we share together minat tuh... huhuhu apa2 masing2 ada pendapat masing2... selalu org nak update facebook ni dia tunjuk apa yang dia rasa..tak tau la ada kategori gedik dalam pengupdate'an facebook nih hahahaha (hancur bahasa akak kan).... tak penah jumpa plak heee

tapi yang nyata... akak memamng minat sukan mcm bola n badminton..tkdak kompromi.

p/s; ko agak2 kan.. akak ni kategori gedik n tarik perhatian lelaki ke tak???? haahahahah :p