Friday, July 29, 2011

baik tgk cite captain amerika tu ngan awek!!haha


Assalamualaikum dan hai hai..disebab kan tak tahu nak buat ape..pas amik adik dari sekolah tadi..terus singgah kat 1borneo tgk wayang cite captain amerika tuuu..

pas dah abis tgk wyg tu..

adik fadhla : "kalau ina ngan mira boleh tengok ni..bahaye kot"

aku            : "nape?..best gile kn cite tadi??"

adik fadhla : "sebab ade aksi cium sikit-sikit kot dlm cite tu..haah best gile"

aku            : "cium sikit-sikti takpe..nasib x bawa awek abg tadi ekeke"

adik fadhla : "helehh klo nak gatai sgt..tgk jelah cite hantu..hihi"

aku            : "pandai dah skrg ehh..sepak karang..huh..x baik tu hihi"

perghhh..mmg best lah cite tuu..seyes kelaka!!!..pastu bawa awek ah!!!..bab ending cite tu..rasa macam terharu pulakk..walaupun dah 40 tahun captain amerika x sedarkan diri..tapi dy masih ingatkan janji date with his buah hati nye..hihi..aksi + kelaka + romantik kot cite ni..hihi..korang tgk sendiri eh..sumpah best..k see yaaaaa

46 comments:

saiazuan said...

jgn risau, esok aku tgk..hehe

chemay said...

hahahaha
farid gatal!
dah dua entry dah beginii
:P

Aki said...

dye da tgok cite ni, aki bru je tgok nur kasih. wakakakak~

Nanoi said...

amboii.. sejak da layan banyak cerita korea neh, kau pon suka hepy ending ea.. romantik2... hahah.. ^^

ghost writer said...

ade lagi teruk..50 first date.giler,sampai 50 kali dating masih tak ingat siapa pasangan hidupnya.

kapten amerika..aku akan lawat dia dengan obama nanti.geng tuh beb..

cucu umie said...

untunglh bro ad awex..aku nie xad awex lh..haha

ILA HonEyBuNNy said...

amboiii

nak bawak awek noh...nakai...haha...

jiwang jugak dia yer...ehheh

Bidadari Syurga said...

amboi. adik bg green light tu? citer hantu lagi trill adik...

p/s: give me 5 adik fadhla... huhuhuhu....

tieykah said...

HAHA.

Ti aku usha

Said Arsyad said...

haha mantap bro

Ezad Skytech said...

tu la..semalam kan keluar wayang filem ni..tak teringat pulak..hujung minggu ni la terjah pawagam..haha~

apik pehe said...

hehehe..aku tak tengok lagi..hahaha..nk tengok weh!!

ZaNa aDieyZa said...

best eh citer ni? akk x tgk lagi..

PinKy MoMMa said...

tiba2 akak rasa farid gatai hahahaha :)
amboiii budak ni..

zOeY zAu YaH said...

amoih nk sepak budak tu hehe

aniswany said...

TGK KO CITA MCM X BEST JE CITA NIH.XMO TGK AH . HAHAHAA

meaw said...

amboiiiiiii,adik ko..pandai ehhhh,haha!

syrupmasin said...

ececee..gatai noh :D

Umie Artoqiemie said...

ADIK FADHLA jom kawan ? hahaha

stuck said...

alamak...xtgok ag ah....
bpe star ko nak bagi??

Lawsonia said...

adik pi tgk wyg pkai bju skolah kah??hehe

si macho said...

ta paham ..

knp dye kate kalau dah gatal sgt tgk la cite antu ??

blurr ni

-_____________________-"

M Fizan said...

heee..romantic doe captain america..salute2 :D

Hans said...

wah
ko tgok yg biasa ke 3D
best ek?
nih aku rasa macam nak pergi tgok nih

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

cik helena said...

ne ghase macam wajib tengok je nih!

Khairol Ikhwan said...

nak download ke nak tengok kat pawagam ... hehehe... tak pernah seumur idup aku gi pawagam tu... xpe.. hehehhe,


___________________________________

Toyota Vios Sempena Hari Raya Ini

Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak ya sahabat blogger.

Jangan lupa untuk mengimarahkan surau dan masjid di kawasan anda!

cpahniza said...

ohoo...bab com2 suka eh ko..gatai!

Miz Novexx said...

tunggu jap nak donlod.... muahahahah

Asyila Zainuddin said...

nak tengok, tapi malas nak merangkak ke big cinema tu.. tunggu dwld je la.. hahaha..

Isteri Encek Bard said...

qgatai no....

amni azmira said...

captain amerika..1st time baru dngar ade cita tjuk nih..heh ^^

Aisyah Aina said...

kena pergi bawa pakwe la kalau macam ni..hahaha

GaRy™ said...

aku... nak... T.E.N.G.O.K!!!!!!

akoo pae said...

huhu blanje la akoo tgk wayg.
=p

Farah Shamsudin said...

nak tengokklaaaahh.. best ekk?

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

seyes best? kalau tak best cane? haha :P

YOUsoF said...

Buat kesekian kalinya aku jeles bila ko cerita pasal menonton wayang...

yuyueyuliana said...

nanges ah cenggini . aku mane boleh tgk. ganu tade wayanggggggg :( haha

syErAh said...

hamboi farid..

bukan main agi eh ko! haha

selamat bawak adik2 ko dari bawak awek..=p

tia @ Ini Kisah Tia said...

sayang punya pasal lah tuuuu :)

Cik Azizah said...

haha sebbaik bawak adik. kalau bawak awek..abis lah..kihkih

dayu_myself said...

arghhh
tringin gila nak tengok crta ni...wohoooo...
tapi kt tmpat ak mana ade wayng...
uwaaaa.....so saadddd...
ergh....

tgok dengan makwe???
phewwwiiittt...^__^

.::: Princess MOMOY :::. said...

dah tengok.
mmg best
hoho...cuma melampau sangat power nya tu

lilypelangi said...

kawan aku ckp best gak :D

[sutera kasih] said...

kalau tak tengok, boleh tak farid?hehe

Nurnajwa said...

Klau bwk awek lain jdnye XD Ahahaha