Saturday, July 23, 2011

kau seksi, kau ingat aku terpikat lah sangat!..huh


Assalamualaikum..dan hai hai..mmg takde mood..rasa macam nak BERHENTI berblog..entah lahh..rasa macam datang bulan je minggun ni..grrrrrrr..nk cite sikit..


ketika aku temankan mira jalan-jalan..

adik mira : "abg!! seksi tak pempuan tuuu??"

aku          : "tak pun..x seksi pun.."

adik mira : "seksi lahh..tgk ar bibir dy tu macam angelina joli kot"

aku          : "bibir pun seksi ker??haha"

adik mira : "tgk ar tu..seyes seksi..abg terpikat tak?"

aku          : "x pun..ingat abg cepat cair ah tu hihi"

NF nk ingat kan sikit..lelaki mmg akan tengok dan tertarik kat pempuan yg seksi-seksi..aku pun gitu gak..lelaki kn..mesti ar..xde nye x tgk..jadi korang pepuan x ley lah tunjuk-tunjuk..tunjuk kat suami korang nnti cukup lahh..hihi..okey bab explain ni fail sikit..tapi korang paham kn ape aku nk sampai kn?..hihi..ke see ya..


59 comments:

Bidadari Syurga said...

adoi. jawapan untuk abg mithali. huhuhuhu...

p/s: tak cair ya? amin. itu yg tak tak terkata akak tu.... sweetnya adik... tlng ushakan untuk abg ya?

Miss Y and Her World said...

faham faham faham ;)

Lelaki Memang Tak Akan Faham Perempuan
Antara Keinginan Dan Yang Dah Tertulis

ïêmå å¢klê§ said...

cett...
konon depan adik tunjuk alim..
:P

Ezay Hadry said...

hoho..NF tak sabar la tu nak tengok isteri seksi dia..hahaha..

asal plak nak berhenti..tak payahhh..
nanti tak ramai dak uia yang main blog..dah la sikit je

Ain Atika Zailani said...

heeee wink wink=)

Faraa Eiman's said...

alolo , bainye ko
thumbs up ! muahaha

tieykah said...

Teringat abg kafe dulu pernah pesan supaya jangan seksi sambil menuding ke arah perempuan berseluar nampak spenda.

Tergugat iman

~~Ticer Wann~~ said...

hee kalau yang tutup pun ada orang kata seksi..cam ne tu? huhu...

Izzaty Ishak said...

Macam lawak je entry ni. Keh keh :P

stuck said...

ahahhaa....nfsu lelaki pun 1 kan...pham pham sudah...heee~

Aki said...

yer yer yer. ak paham! hahaha. pndgn ptame tu rezki kn bg laki. tp pyah nk jpe laki yg skali pndang jek ;p

yatie Awang said...

tak kakak tak faham hihihi....

jaga mata tu...huhu

syrupmasin said...

ermm..betol tuh ustaz :D

Fathiah Hamim said...

paham cikgu! =)

Lawsonia said...

seksi ke seksa??hehe

ABU said...

tengok kan heroine transformer baru2 ni...lawa bibir dia..sexy seh...argumm!! :D

Miz Novexx said...

sama laa... rasa dah penat pulak nak berblogging ni, dah x addicted mcm dulu.... huhu

ZUE SMILEYX5 said...

Salam..Haha suka sgt eh ngan korean drama...

vampire's lovex said...

seksi,kalau bagi free boleh pegang2 xpe gak kan hahahaha

Diyana said...

Aku faham aku faham

Seksi untuk suami.Faham-faham

nawal addina said...

phm :) ahahaha

btol tu , hak untuk suami shj

Asyila Zainuddin said...

hahahahaha.. :p

Aemy Shamy said...

Betul, betul.....tp sexy ni banyak maksud kan..x semestinya pada kulit yg terdedah. Heeeee...
klu yg terdedah bnyk sgt tu, mmg x cool la kalau dah kena pandang2 oleh lelaki..kesian husband dia,,

deDetz said...

waduhh kenapa ko ni?? hahaha
bha, cari la cewek yang bagus2 kioo~~

Cik TeN10 said...

faham cikgu.. (jwb macam budak skola darjah 1) kih2.. >.<

cucu umie said...

hahaha..biaselah bnda free but kne jge juga penglihtn..gagaga

SoPHiEa ZaaRa said...

erk? bagus2!

xelok seksi2 nih..

*lelaki xkan wat bini pn pompan yg seksi ni..

die wat syok2 tengok aje kan~

(*lelaki yg dimaksudkan ialah lelaki yg baik2. yang jahat, sume die sapu)

nelly said...

tak perlulah pakai seksi + seksa .
=.-

teyn teyn said...

ye paham incik +____+


hahaha ..

ade org kata yg seksi tu sbb die tk confident dgn diri die. i pon taktahu lah.

cikida said...

cecehhh,,ye je x cair tu...haha

deeya said...

sedangkan aku jer suke tengok awek seksi , inikan lagi lelaki . (hoi ! aku bukan lesbian)

tapi lelaki sbenarnye nak cari awek muslimah jer utk wat bini kan . so , lelaki pun kalau nak dpatkan yg baek kena jadi yg baek jugak :p

syErAh said...

ahh..aku pun malu tengok pmpuan seksi2..

dapat dosa ade ar main tayang2..

klu panas skalipun..xyah la tayang yang xspatutnye..

api neraka panas agi..x0

Hanim Mahali said...

bibir pun cekci. pandai betol adik dia.

i am S!L4H.. said...

uit hero. mane pergi? bertapa ke?


ha phm kot ap yg ko nk sampaikan. haha

nurfatiha blacky said...

HAHAHAHHAHA. dapat dosa tipu adikkk. x terpikat konon.

yuyueyuliana said...

kalau bf ak ckp perempuan laen seksi , tampo dye kat situ jgk. haha

.m y z. said...

HAHA tak payah nak sexy2 sangat lah wahai perempuan2 kat luar sne. segan kot. hoho T__T

Encik Psychopath said...

ntah2 dah berair.

Abu Huzaifah said...

ada jugak yg terpikat pada yg seksi.. tapi ada jugak yg meluat tgk pmpuan seksi...

suesue said...

biarlah cantik seorang perempuan hanyalah untuk suaminya..tak gitu..ekekeke

Pyka Rahmat said...

Alhamdulillah. haha

misz molecule said...

baguslah kalau cmtu..

tlg la sampaikan kat perempuan2 sexy tu

apik pehe said...

huhu..tak tahu la..diorang ingat diorang punya tu cantik..hehehe

hamzah ian said...

ai seksi taw.. hehe

YOUsoF said...

Hehehe aky paham.. kata lelaki.. ;D



tapi seksi sangat² sampai menyusahkan dan memalukan diri sendiri buat apa kan NF..

GaRy™ said...

betul3.. bukan salah kita, salah mereka.. XP

~SaL IjOu~ said...

yg seksi2 ni konon nak tayang body lawa..tp ade je jugak body x lawa nak turut tayang..mcm2 ragam..~

Lawsonia said...

faham2...heheh

Syahirah Suhaili said...

uits awak..jangan la berhenti berblog..tp btolla,berblog ni kadang2 ada sampai satu phase,memang rasa nak bhenti je..sayang kot kalau bhenti..truskan je keyh.. :D

ILA HonEyBuNNy said...

okeh..

faham cikgu...heheh..xsuka jugak seksi seksis neh....ahhahha

Miscellaneous Smiles said...

saya tergoda pada laki tuuu

aww~

| cik azeya | said...

tape. aku tak sexy. jgn risau. kahkah

cikcomot said...

Fari8 Budak TAK Baik Sangat.. jangan stop blog yee.. nanti aku boring.. hee..



n by the way.. aku seksi tak? ke seksa di mata kau?

hahah

:D

Lieyly ︱ Alia said...

yg sebenarnya nk kta seksi kan ? tpi control sikit dpan adk tuh kan3 ? HAHAH !

nona hidayah said...

yeker?? boleh caye ker nie?? bkn semua lelaki pantang tgk pompuan cantik dpn mata ker?? hahaha

ayie said...

siapa yg seksi tu..moh sharing sikit.. sedekah amalan mulia..haha

M Fizan said...

haha yeah!!! tunjuk kat suami dah lar kan!!! xD

soffya cik bulan said...

amboii kemaian kuat iman abg dia ye..hehehe

meaw said...

pehhhhhh,gatai...mata seksi lagu mana pulak,kehkehkeh :P