Friday, July 22, 2011

teringat lakk kene rotan kat sekolah dulu..huh



Assalamualaikum..dan hai hai..haaaa..seyes bz lagi..padahal takde mood nk berblog..bulan mengambang kot sekarang..haha...

ketika aku sedang bermain ngan kucing..

adik fadhla : "abg dulu penah kena rotan tak?"

aku            : "pernah!!..selalu je abah rotan dulu"

adik fadhla : "bukan lahh..itu adik pun kene..kat sekolah dulu pernah tak?"

aku            : " lagiii pernah....tu ar jahat nye pasal..gatal nk couple..mmg kene lah haha"

adik fadhla : " mesti sakit kn?"

aku           : " mestilahh..nak rasa ker??nk abg rotan kn..haha"

haaaa..tak kesah ape pun adik-adik buat kat sekolah tu..tapi jangan nakal sgt..sikit-sikit takpe..haha..kalau boleh..tingalkan kenangan manis je kat sekolah tu yer..korang faham kan ape yg aku cuba nk sampai kn..sebab bab bab explain ni aku fail sikit..haha k see yaaa

40 comments:

cik sakdi said...

untunglah mase sekolah du;u merase nak kapel. eheheh

p/s: aku penah kene rotan coz xsiap karangan. pedih oo

Miscellaneous Smiles said...

fess

aku relex je kna rotan

SoPHiEa ZaaRa said...

wah, 1st pengomen nih!

izzad b* said...

1 class kene denda dan kami buat tarian ombak kat padang, semue tepuk tangan :)nice memory!

syahira ariff said...

owww kau gatal dr kecik lagi rupanya yer
bru aku tahu

misz molecule said...

pminat cerita myfair lady ke??keh5..


kena rotan sekali.tu pun malas nak ingat.aigogogogo

Fyqa said...

msty kau nakal gila time skula dlu kan.


ahakss ;)

ZaNa aDieyZa said...

x pernah pulak kena rotan masa sekolah dulu.. tp masuk bilik cikgu disiplin tu pernah.. hihihi..

M Fizan said...

haha..faham2..kena rotan sebab terlalu baik....:P

YOUsoF said...

takpe aku dapat tangkap penerangan ko tu wahai Farid.. ;D


Masa sekolah rendah dulu ada cikgu aku suka sebat budak guna pembaris kayu panjang warna kuning tu.. lagi sedap kalau hinggap dipunggung mahupun di tapak tangan.. heheh

YOUsoF said...

*Hehehe kalau nak sticker tu boleh je Rid (masih dlm promosi lagi ni) ;D.. emel kat aku alamat rumah ko..

tieykah said...

First tyme kena rotan time darjah 1 ari kedua persekolahan.Sampai skang aku dendam ngan cikgu tu

Pyka Rahmat said...

kau memang suka eh korea korea ni? haha

Aisyah Aina said...

kena rotan best...sekali kena memang sakit...bila dah banyak kali ok je :D

lilypelangi said...

aku pernah kerna rotan sebab datang lewat . aish -,-"


psst , nak taw tak . aku pernah nanges tgk abg aku kena rotan . huhu . baek tak ak ?? :D

nurfatiha blacky said...

HAHAHAA. darjah tiga dah kena rotan. aduiii. sakit tgn halus mulus aku ni. HAHHA. x phm ape yang ko nak smpaikan ni. HAHAHHAHAHAAHHAA. paham2 :)

Fathiah Hamim said...

sekolah rendah ke menengah? rendah penah. hehe

Nurnajwa said...

Haha, kne rotan sbb couple? Tak cool.

Kte kne rotan sbb main tepung kt sekolah XD

Faraa Eiman's said...

nape aku rase ko comel cgt ble cakap nan adeq ko ? warghhh*
haha

aniswany said...

GATAL KO AN..ORG SOH BLAJA KO NK BECINTA,MEH AKU NK ROTAN KO
HAHA

*psttt aku da update la ! komen ah

zaty luvlianncezzz said...

pernah skali je kena rotan. x siap omwork.ish3.. :)

zati embong said...

kena rotan sbb couple?kantoi dating ke?hihi

dayu_myself said...

best kan kene rotan..
I like..
memang sgnttt manis knangan itu..
akn ku kenang smpi Mati..
muahahhaha

ayie said...

kene rotan kenangan pahit ke manis??haha.. tapi serius kalau bab rotan ni aku boleh ngigau..haha

Encik Psychopath said...

rajin ko berbual dengan adik.

yatie Awang said...

kakak tak pernah...kakak kan budak baik...hihi

Bidadari Syurga said...

hello LPPKN... ada abg rotan adik di blog... huhuhuhuhuhu saya nak buat aduan nie...

Izzaty Ishak said...

Untunglaaah couple kat sekolah dulu. Keh keh keh :P

Aemy Shamy said...

Hehe..tipu la klu x pernah ada kes kat skolah..x siap keja rumah pun kira kes jg kan :p tp sy x pernah kena rotan, lari itik tu pernah..hahaha

Cik TeN10 said...

ohoo tinggalkan kenangan 'manis' ye ?? aku agak kau mesti banyak gila tggalkan kenangan manis kt skola dulu kan? haha >.<

cikida said...

kene rotan ? tgok org kne rotan ade la.wuwuuw..boleh touching kengkadang..huhu

Ezad Skytech said...

aq pernah kot kena rotan dgn pembaris panjang yg agak2 besar tu...sakit jugak la...da lama tak rasa...heee~

syErAh said...

tak pernah lak aku kene rotan...aku budak baik tau!!

hehe..tapi jalan itik,jalan keta api sume ak dah rase.. =p

Hanim Mahali said...

biasalah kena rotan tu. tak kena rotan masa kecik2 takkan jadi manusia berguna.

deeya said...

kalau nakal lagi besh ! jadi budak baek ta de orang kenal weyh . kene rotan kat sekolah itu satu KENANGAN . aku suke noks !

i am S!L4H.. said...

sy nakal2 sipi2 je. bole? hahaha

~SaL IjOu~ said...

akak pun penah kene rotan sbb x siap keje uma..wuwu

Sarah Mohd Saleh said...

huahahhaha.padan muke ko!tu lahhh jadi jahat lagi kan dah kne.mesti ckgu kenal ko sebagai budak paling hampeh kat sekolah.tu ler kita kene kan diri sendiri dulu kn..
baru ar tak nk wat jahat kat org lagi..
huahahha

meaw said...

waduhhhhhhhh, fail paper science kena rotan sekali pakej calit cat kat muka,kenangan manis la tu kan,haha!

zEri sAfEerA said...

hahahaha :)) selalu la jugak kena rotan time skolah dulu. syok wooo smpai x sggup nk duduk. hee ^^