Sunday, July 31, 2011

lelaki mmg x suka ngaku ade awek!!..hihi



Assalamualikum dan hai hai..hari ni NF akan duduk kat rumah je..sebijik cam anak dara..selalu jalan je..lepak ngan kawan kat luar..tapi hari ni sopan sikit..ayu tak??haha


ketika lepak ngan kawan..

bla bla bla bla..borak tak hingat..

awek sape entah : "u dah ade awek ker?"

aku                     : "x de lagi laaa..bljr dulu hihi"

awek sape entah : "nape u single macam i?"

aku                     : "single sebab nak cari yg terbaikkk..ngahaa"

awek sape entah : "boleh lah i ngorat u kann hehe "

aku                     : "ape x boleh nye..haha!"   ulat bulu dah..hihi


padahal dah ade awek!!grr..tapi selalu kalau ade awek tanye je..mesti jawab takde awek..seyes hampeh kot pakwe macam gini..sumpah tak leh buat suami..tapi husband boleh je..haha!! elehhhhhhh..pempuan pun lebih kurang gakk..tak payah lah korang geleng-geleng kepale sangat..cepuk kau karang..haha..k see yaa..peace no wor..


54 comments:

Mira said...

jgn couple lah kalu tanak ngaku ouh!

adan said...

ahahaha.. lelaki... ahaha

ko mmg expert mengurat kan..kan

czueka zulaikha said...

kesimpuannya kau dah ade la ni ^_^ haha
mmg hampeh. kalo aku jd minah tu, sdah ku ketuk pale ko pkai btg paip haha :P

opss *aku ta cm tu :P (muke bajet)

Asyila Zainuddin said...

huh.. patut laki suke main kayu 3.. kekeke.. :pp

♥NuR SyAFiQah♥ said...

haha lps ni taknak caya ckp laki dah -,-

nadia fatihah said...

kesian nyer kat awek si NF ni, mesti makan hati jerrrrrrrrrr. :p

salam ziarah dari sahabat blogger. :D

Miscellaneous Smiles said...

bkn aku *sbb ak tak pecaya

hehe

fiq. said...

betullah, kalau tengok kat belog kan, blogger perempuan yang dok tayang bf, lelaki adelah aku tengok 1/2 yang sudi nak tayang,,hahahaha

fiq. said...

betullah, kalau tengok kat belog kan, blogger perempuan yang dok tayang bf, lelaki adelah aku tengok 1/2 yang sudi nak tayang,,hahahaha

fiq. said...

betullah, kalau tengok kat belog kan, blogger perempuan yang dok tayang bf, lelaki adelah aku tengok 1/2 yang sudi nak tayang,,hahahaha

Siti Nur Surayya MK said...

hahaha.naseb je aku tak geleng pale...selamat pale aku

ILA HonEyBuNNy said...

kalau bf akak xmengaku xde awek....ciap la kena serang hendap...hahahha

xsuka la lelaki yg tak jujur...konon nak juai saham la tu..uhuhu

cik azeya said...

weh, tak baik tuduh aku sebarangan. haha. kalau aku dapat lelaki macam ni, aku harap dia mati cepat. eh apehal doa aku kejam sangat ? -_-

eja said...

haha..pompuan pon ad gak gitu..

zati embong said...

takut saham jatuh ke apa ni?haha.

zEri sAfEerA said...

mintak dijauhkan dari insan durjana seperti ini. muahahaha :))

M Fizan said...

haha..setuju2..memang ada orang jenis nie..ape pun tak boleh!!

dayu_myself said...

farid, ko dah ada makwe??
oh tidak...trlepas aku sorng en abg yng Mithali...muahahaha

laki2 memang camtu kan..haila..hak3..
tapi kalau yg takda pakwe, tapi cakap dah ada..macamna tu??haha

Umie Artoqiemie said...

tamaknye kau...
brapa awek kau ade?

Ezay Hadry said...

ceh, patut la ak nmpak ko date kat kafe HS tu..hahaha ke silap orang???

Dududu said...

hahaha ayat bese dah tuu ^^

Cahaya Kehidupan said...

wah....apa pun tak bole...isk2...

p/s : kena slow la cm ni..tatut makwe nf nanti jeles...keh3...

Queen F said...

hahah selalu je aku jumpe lelaki cenggini -.-' HAHA kalau boleh simpan dua kenapa perlu buang satu.. erkk.. kehkehkeh :D

THE LEKAT LEKIT STORY said...

setakat mana org menipu blh bertahan.. kan??

kiwi said...

haha..betul..susah x nk ngaku x yah kaple..hihi..cri lain XD

Faraa Eiman's said...

ko da ade gf ke blom nieyh ? =='

nabila faryzza said...

hahahaha! kelakar laa. selalu kalau orng tnye kita, kte tak jawab ape ape. snyum je. HAHA :D

ïêmå å¢klê§ said...

selagi xkawen memang single la wey...ape hal...

nelly said...

laki macam ni ..free2 je kena lempang . hahaha

HAJAR hasan said...

sumpah bongok!! alaa~ ramai je lelaki mcm ni. kalau dah lelaki, mmg x lari dr kelentong punye. kesian perempuan. haiishyyy!!

EkaBukanMakcikKau said...

kau ni memang dasar lelaki kusut masai gigi terkangkang punya budak haktuihhhh . ececehh yang gua tetiba baran ni nape macam lu bakal siami gua pulak , suami gua dirt kuyt ahh . baru gua hengat . bhahahhahaa

miss_Dark_heLious said...

nak test market la tu..

Aemy Shamy said...

hahaha..laaa..mna bleh mcm tu, ni dah masuk Ramadan ni kena lah jujur..hehehe.
Sy mmg ngaku ja kalau ditanya, tp klu bf sy ngaku xda gf mmg siap la dia..hahaha :p

misya mialen said...

nurul farid, klu bg sy, klu lelaki tu belum ngaku ada gf atau prempuan tu blum ngaku ada bf, tu namanya belum bersedia utk pegang komitmen. belum ada niat dan tujuan utuk bw hubungan tu lebih jauh.

Lea IsNaw! said...

saya terkecuali!
kena ckp betul, kang betul2 takde bf baru taw...

hanaahmad said...

budak-budak memang camtu. kalau dah bersedia dengan komitmen dan betul2 cinta dia takkan segan2 nak ngaku sudah ada kekasih.

Sarah Mohd Saleh said...

aku tawu nih der,ko msti diantre mamat yg xnk ngku ade gf nih..dasar lelaki terongkekeng.pffttt

iKhRam said...

biasa la tu.. kalau dah namanyer lelaki kan? hahaha

Pyka Rahmat said...

nasiblah ucie tak macamtu. mmg pesen cari nahas gini haha

tia @ Ini Kisah Tia said...

kahkahkahhhh . no komennnn . wekkk ~

Amoi MiyaSya said...

kau dah ade awek ?? hahha . tahniah ehh ? gagag ~ aku jugak yang takde bf :P

nurfatiha blacky said...

hahahahhahahaha. semua lelaki berbeda. cehhh.che abam aku mengaju je. kehkehkeh. tebalik pulak aku ng di. *kerja nak cepuk orang je. .haha

chemay said...

aku tak!!!
hahahaha
:P

**::CIKNUURUL::** said...

siap!,.nk kene ni,..ggrrr,..well,lelaki,.fitrahnya bgitu,.ehek,.:p

cucu umie said...

ko memang mc mgitu dok..xad keje..kalo ad awex bt ah cara ad awex..hahah

lilypelangi said...

lau bf aku aku jawab tak , aku tanamkan je dia :D

nona hidayah said...

oo..gatal eh..mmg x boleh wat husband kalau org yg dah ada makwe tp mengaku xde..silap2 aribln nnt kalau da kawen die ckp single plk..hrghh..grrrrrr..

*emo melihat kepelikkan lelaki2 zmn skrg*

hahahaha

[sutera kasih] said...

standard le tu..menyampah :P

nurniyusoff said...

biasa la tu.

eyjalukman said...

laki slalu mcm tu . hahaha

YOUsoF said...

Hehehe nasib baik aku tak menggeleng kepala lama².. ;D

Nurnajwa said...

LAKI JE MCM NI XD

Ahahha, ok gegirl pon ade --

missomachos said...

Nape ade gmbr pkwe aku cni :(
:D

.m y z. said...

haha kejam gila! dah ada awek tapi tak nak ngaku. amatlah tak bertuah awekmu :P