Friday, August 26, 2011

bersepah lagu raya kat blog skrg!..grrrrrr


Assalamualikum dan hai korang..setelahh lama tak berblog..seyes rindu gile nk kentut kat shoutmix korang..perghhh..masing-masing berlagu raya sakan dahhh..macam besok je raya..haha!

aku nyampah gile ar..dan dan je aku ngah ghairah berblog..tetibe dengar lagu raya yang sedih tu.. hati strawberi ..mmg sebak habis ar.. meleleh leleh hingus ! huh.. ade yg aku meriam buloh kan ni karang.. grrrr

padahal raya lama lagi..x payah lahh nk berlagu raya kat blog tu.. nasib aku kat rumah dah.. x terase sangat.. kesian ar kat kawan-kawan yg kat perantauan tuu.. lagi lah nangis merengek rengek dgr lagu raya awal sgt..

sape suroh dyorg kn..bljr tinggi sangat..haha! aku pasang gak lagu raya..x nk kalah nye pasal.. korang ade?? cepat letak lagu raya kat blog..kalau hero dah bersuara, korang kene ikut!!..klo tak cirit-birit sampai raya tanpe henti!!haha.. k see yaaa

60 comments:

Afikah Aziz said...

xmo ikut cakap hero kang ika nangis huhu,eh xpe2 mlm ni dah leh balik kg yeyyyy suke :P

fiq. said...

haha,sape suh belajar tinggi2,,keh3...kejam doe kau ni,,xcaye la kau nagis2,,

kesimpolannya, kene pasang lagu2 yang rancak, pasang lagu balik kg sekli,lagi menangis

myhatiku said...

lagu raye blog nie mmg ceria!aha:)

Nur Farah Hani said...

haha.. hati biskut .. mudah sangat touching.. ehehhee... yeah! due tige hari lagi da nak raye.. pasang lagu baru la feel.. hehe.. :D

missdora said...

hah ! saya pernah rasa macamana bila dengar lagu raya tp still jauh di perantauan, sayu gila rasa. ;D

bunbun said...

ahahaha ada lagu raya ke kt blog ni? aku semedang mte je weh. tader mud lah nak raya...

tomatokering :) said...

hahahahah lagu nak sedih je grrr

sabella mohamad said...

ceh hati tisu la kau . apa barang
huaha :P

Jue said...

Hahaha kan. Ko dah smpi umah kemain happy. Mercun ada ka thn ni beb?hati2, kang tpaksa dgr lagu raya kat sepital lak hihi

psst; marah bile org amik mknan farid?cecite cecite hihi

shalina said...

hahah ! awak kejam :P , bia la die belajar tinggi..haha ! ehh, salam kenal :)

Ct Aja said...

hahahaha, mula2 nak letak gak, pastu fikir sy buka blog selalu off volume, sbb keje dlm lib, so xde guna psg...kikikikiki.......selamat hari raya...

Hanie_Dew said...

tak nak la letak. sedey tak dapat balik kampung beraya tahun ni.

merahitujambu said...

salam syawal..raya nk menjelma jadi semangat nk raya pasang lagu raya

Lea IsNaw! said...

harap2 doa ko tu ko masam :P

malas la nak pasang lagu raya

hehe

Cik TeN10 said...

huaa.. nak wat mcm mana.. diri ni terlalu ringan sangat kot sampai TERterbang jauh ni.. huhu sedih woo.. org lain sibuk nak pulang ke kg kitorang kat sini haanya mampu tengok je la.. huhu

ikatankasihku said...

cirit birit ..oh tidak...

MamaEma said...

Selamat Hari Raya

tak mahulah pasang lagu raya kat blog..nak dgr kat radio jer

Pink Diva™ said...

Semangat nak raya tue thats why pasang lagu raya..hehe:)

LoVe_LeEyA said...

eh, kalau x ikut smpai cmtu skali ke?? jgn la~ nnti ilang plak mood raye~ ;p hehe~

Green Apple said...

Selamat Hari Raya far8 :D

Edy Fee said...

kahkahka ade ke hati starwberi lalala

meaw said...

kata orang,aku debik gak la ko ni,muahahahahhahaha! tapa weyh,nasib lagu best,ko letak lagu baru hat version rap2 bagai tu aku hack blog ko,wakakakakaka *joke




selamat hari raya dan hari kemerdekaan ye :)

nelly said...

semangat raya !!!
=)

HEROICzero said...

celaka . blog lu rupa nya tiba2 memekak terkejut gua .

cik pha said...

hahaha takpe kalau aku rasa nk sebak2 ke ape aku bukak belog kau hahhaa

akoo pae said...

haha lagu raye bhai~

sdeh sangat la lagu ni.hee

lilypelangi said...

pergh! tak pernah2 pasang lagu.. kau mimpi apa nak pasang lagu ? lagi sedeyh lagu kt blog kau. hoho

Lieyly ︱ Alia said...

ciss ugut soh letak lgu..ahahaha !
naya kalau cirit betoii nti abg...kahh3 !

e k i n said...

Tahu takpe, memang bersepah. :p

Selamat hari raya maaf zahir batin :)

si lesung pipit said...

Terus CERIA aku dengar lagu raya kat blog kau. Haha! :(

aimi adilah said...

eh wajid ek ltk lagu rye ni??? lau x letak jd pe ??? *wt2 blur :P*

sleeping_maniac90 said...

heroin xnk ikt kta2 hero lalala.. haha..

lgu ko tuh wt ak tjut beruk..
da la ak psg volume 100 kt lappy ak nih smbil pki headfon adoi.. hahahha
nasb bek jntung ak msih bdegup..

Queen F said...

aku BW dah macam2 lagu dah ada, macam remix lagu raya + britney + korea + nasyeed + hindustan pon ada.. -.-' lahh lagu raya kat blog kau ke yang kuat sangat ni? terus aku mute sound.. HAHA :D

Fara E's said...

haha , agk siot ayat ko ;p

.izzati liyana. said...

memekak ah lagu raya. taknak ah feeling sedih raya-raya ni. nasib baik tahun ni wa raye pose kat umh. kalau tak, leh ah lap air mate bagai kat kolej. haha

Miz Novexx said...

alah hero, kau gertak pun sikit aku tak takot...kahkahkah
taknak la letak lagu raya, aku nak dengar kat lappy aku jep...
baru syok, takde tersekat sekat
(^__^)V

Eva DaNiaL said...

tamo ltak .! wekk ... if na dgr sgt ..taperr .. eva bkk jewp blog Nf nih ..
^_^

sifu im said...

aku dok perantauan hepy pe leh raya kt luar ngn member2..hehe

saya cello191 said...

sengal giler~~

bising la pasang lagu kat blog...

**::CIKNUURUL::** said...

wei wei,.die ckp org,die ni kemainnnn lg,..haip!,.nk kene hero malaya ni,.hahhaha,..


meh dtg raye umah akk,.;p

YOUsoF said...

Hahaha.. Boboiboi tak cukup garang lah nak 'paksa' kitaorang pasang lagu jugak..


Salam Aidilfitri... Hero raya tak boleh lama kot, karang ada yang tercekik kuih raya siapa nak tolong?

syrupmasin said...

perghh terkejut aku tetibe ade lagu raye dekat blog kau :D

echaRierie said...

hahaha..jhtnya penutup !

apik pehe said...

huhu..best lagu raya tapi taknak la sampai berat blog..hehehe

Memey Baharom said...

blog memey jee xde lagu . sedih wehhh , tak pandai nak letak . hihiihi . menyampah2

[sutera kasih] said...

ndak mau la letak lagu, nnti nagis org di perantauan masuk blog ku dek hehe

Wani said...

tak adanya aku nak kene cirit birit, jampian kau tak leh pakai. haha

*masuk je blog kau terus pause lagu tu. HAHAHAAHAHAHAHAHAHA

fathiahRAIHANA said...

oh kalo taknak cirit birit kene letak lagu raya la ea ? besar nye mandat, hahaha .

dayu_myself said...

slmt hri raya pkcik farid..
jgn lpe sdiakn aku duit raya..
ngahahahaha

Aisyah Aina said...

cehh..nak jugak ada lagu raya...menangis aku duduk kat blog kau lama2...


Dari jauh kupohonkan ampun maaf ;D

♥ MRS ZACKS ♥ said...

hahahaha nk pgruh org lain lak ltk lagu rye kt blog. wekkkkk :PP

Aemy Shamy said...

hehe...sy jarang on volume, so x tau pula ada blog letak lagu raya..hehe..yg x bestnya kalau shopping mall pasang lagu raya yg sedih..mau beli baju pun rasa sebak ja hati..haha..

EkaBukanMakcikKau said...

kau pasang lagu raye ke ? asal tak dengar ? hahahha

Umie Artoqiemie said...

yeayy hero dah apdet :D

kau punya sumpahan cirit oo.. agak2 lah.. aku lak baling meriam kat ko kang. haha.

cucu umie said...

hahaha...biaselah lah lagu raya pntg untuk membngkitkan semgt raya..lalal tpy ayie tak pasang pon..hauhaua

Daktechic said...

had0i,.ugutan last tu menak0tkaaannn,..

{tp dktechic dgn muka slumber ckp,."xm0,.xm0 ltk lgu rya,.wahaha!

tia @ Ini Kisah Tia said...

sumpahan yang minta penampo . hakhakhakkk .. tamo leh letak lagu dalam blog .. semak ! wakakakaaaa .. *joke*

Ezad Skytech said...

sebak pulak aq dengar lagu raya kat blog ko ni..huhu~

Wanie said...

haha..nasib la sape tak suke tu..:P

japg aku pon nak psang lagu raya..ko jangan nak kutuk blog aku lak ye..hehe

Sarah Mohd Saleh said...

kau nak sebak pehall.ati kuntum plak die.btw nk ucp slmt ari rye deyhhhh