Sunday, August 28, 2011

hati sape yg x berbunga-bunga klo dapat kad raya kn..haha!

ade alamat siap tu..wa nk pomot gak alamat..x aci ar klo sifu sorang je buat kn..haha!

Assalamualaikum dan hai korang..semalam hero terima kad raya..3 dari blogger..wa terharu gile..terima kasih banyak-banyak..*sambil tunduk tunduk kepala..tq!setelah merayu rayu..meronta ronta nk kad raya.. dapat gak..hihi tq! tq!


kad raya ni dari kak liyana zahim a.k.a sekebun bunga api.. tq kak.. dy ni seyes spoting gile.. wa terpikat kat lesung pipit uh.. dalam kot.. camner entah dy korek.. nnti beraya kat uia jelah kn.. kak convo nnti wa kasi bunga boleh tak..haha!romantik habis tq kak!.. keep in touch tu ofkos ar.. kak mesti jadi macam A.samad said tu tahu.. hihi 


kad raya ni dapat dari hazwan.com haha! tq der.. wa terharu gile.. mmg tak pernah pun dapat kad raya dari lelaki.. kat sekolah dulu semua gedik gile.. laki bagi pempuan.. pempuan bagi laki.. nk bagi kad raya ke nk ngorat entah.. haha! tq wann.. majulahh blogger untuk negara..agaga


kad raya ni dari czueka zulaikha..budak ni setahu sekali je update..wa berbulu gile..klo tak tahu nk update pun.. update tajuk jelah..haha! tq wehhhh.. wa nk minta maaf jugak.. wa main mercun pop pop je..hihi..klo ade pape.. miskol je tup tup hero sampai.. tq sizuka..


ni satu lagi kad raya dari TM.. pehh ingat pulak si TM ni kat aku..dy suroh bayar RM223.80 sen siap..special gile kad raya ni.. naik nyampah wa tengok.. tiap-tiap bulan ade je...hahaha!

tq kat kak liyana zahim , hazwan.com dengan czueka zulaikha.. nampak ganas tapi dalam hati ade taman woo.. berbunga bunga gile pas dapat kad raya pagi tadi.. dah ar wa pakai kain pelekat je time tu..baru bangun tido kot.. seronok nye pasal.. wa lompat-lompat sampai terlondeh kain pelekat wa.. grrrrrrrr  k see ya

120 comments:

tieykah said...

Oit,jeles

T_T

cucu umie said...

untunglah dapat kad raya..hehehe btw, bnyk juga dptkan..alhamdulilah ayie ad juga dpt kad raya.hehe

syrupmasin said...

untung2 lah..aku pon baru dpt 3 :D

ANISA said...

jelesnya......hehehe...nak gak..

Izzaty Ishak said...

Pergh jelessss aku tengok orang dapat banyak kad raya nih! Berbunga-bunga je kau. Aku berapi-api je. Keh keh!

Btw Salam Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin. Pergh takbole dengar lagu kau ni. Asyik nak nangis je. Sobss

sleeping_maniac90 said...

ak lgsg xdpt kad rya!!! sob3..
kad rya y ak tggu xtibe..
posmen telan kad ak.. huk3..

FarhanahAdzlan said...

aq kasi dlam mimpi je kodd..ok x?
dari xbagi langsung..haha=)

syAzAnA said...

#untunglah dapat kad raya

[sutera kasih] said...

wahhhh syiuknya dia dpt kad raya....hehe

mintakk puji :P

YOUsoF said...

Waaaah.. Wa rasa sedikit jeles lah tengok kad2 raya kau tuh!


Bertuah la badan.. Jangan lupa poskan duit raya kat diaorang, seminggu lepas raya pun ok je.. ;D

bunbun said...

huhh! asal ko dapat dari akak lesung pipit tu? aaaaaaaaawwww jeles aku. aku pon suka lesung pipit dia. HAHA

Tasha said...

org mintak alamat tak bagi...

tecik hati,hak3

:P

Mya said...

banyaknyeee kadddd

myhatiku said...

jelesnye..nak kad raye jugak..-.-

Cik Bell said...

amboi..seronoknyer..hahahaha..kain pelekat ko tu lekat dgn gam gajah la..selamat sikit.hak9:p

Nurnajwa said...

Abang Farid! *ahahahaha*


Selamat Hari Rayaaaa,

maaf for semua ;D

*duit raya mne? XD*

JIJI YU said...

ni dah kira tahap retis dah ni..kalo bill mencanak cenggitu

♥ MRS ZACKS ♥ said...

wehhhh coverrrr sikitttt. maluuu siott..kuikuikui :P

Bidadari Syurga said...

amboi bestnya... heeeeeeeeeeeeeee... salam lebaran adik. kirim salam kat ina n adik2 ok...

Anif Abdullah| AA said...

banyak ye kad raya ..femes nih..hehe ^^

Saiazuan said...

haha bill smpai

Wani said...

kad raya yang last tu best.
kau ingat kau sorang je dapat???!
wawawawawa

Hans said...

bestnya dapat banyak kad raya

visitme@FaTiN cOrNeR said...

tahniah weh dpt kad spesel TM tu..mahal lak tu..haha..

Liyana Zahim said...

Most welcome farid.. Kahkahkah.. Bapak buruk tulisan haku.. Maklumlah da tua2 nih tak rajin nk mnulis.. Eh, pic kain pelikat terlondeh seround.. Next entry ukeh farid? Ok deal.. Hahahah~

sizuka[Izzati] said...

perghhh mewah dgn kad raya taun nih HAHA.

akoo pae said...

waa untunglaa dpt kad dari liyana zahim..huu

cantek lah tulisan hazwan . com tuh..teruja jap.
=p

n menarek gle kad sizuka tuh..


ksimpulan- akoo jeles. =D

Eva DaNiaL said...

wahhhh .... NF .. kak eva na gk kad raye dr NF ... ^_^ ... sumpah saket haty kad raye yg last .. haha

echaRierie said...

woooo..jelessssssss.. mau jgk !! hahaha..

Wanie said...

grrr..nape banyak kad raya ko ni..hehe..padan la kan, ko pun baik hati bagi kad raya kat blogger..:)

hati berbunga2 tengok kat raya org lain..:D

Miscellaneous Smiles said...

nak jugak kad raya~~

Asyila Zainuddin said...

wahh.. gile byk dpt kad raye.. jelez ni, jelez ni.. ngee..

saya cello191 said...

kad raya yang last tu terbaek..

haha..

aku wish kat cni je la..
SALAM AIDILFITRI~~

Who My D?? said...

waa,bnyk bile kad raya 2..tp yg x thn kad raya dr tm 2,upin & ipin rse bg..hahaha
urmm,aku x leh antar kad raya plak, sbb xde masa nk buat atau beli...sibuk mengecat rmah nenek aku..hahaha
ko xde plak nk bg kad raya kat aku..ape r!!!grr!!!
by the way,
SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN!!!!

From:
BFF(wakakaka!!!!!)

Elie Lily said...

yg tm bagi kad raya tu, kenang sampai bila2 tau! susah nk dapat tu! :p

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

waaa !!!! nk kad raye jugak !!!.. tapi kad raye yg last tu aq x nk .. hahahah

Ct Aja said...

wah bestnye...hi3, tahniah utk anda....hi3

CikBulat said...

yang last tu kad raya paling special ! jangan lupa bayar ! >_< HAHAHA kalau ada baki, bayar sini >duit raya<

HAZWAN17 said...

cepat pulak sampai sabah erk...terkejut gue hahaha
meang betul-betul laju pos kali ni

lella lala walaa said...

sedihh.. tahun nih xdpt kad raya pon. kt fb jer melambak kad rayenye. nk kad raye... sobsob :'(

btw, selamat hari raya n merdeka farid! yeah, merdeka raya! :D

nelly said...

selamat hari raya !!

teyn teyn said...

untunglah ko dek. haku je takde kad raya. kad raya yg last dlm gmbr tu adelah ..

~tyra ~ said...

tanak kasik aku kad raye ke weyh ? :(

KhuZa SunshiNe said...

wow..byknya kad raya!
selamat hri rya...& merdeka

Liyana Aziz said...

ini boleh mendatangkan amarah!!! asal kad raya lu lebih banyak dari gua! cehhhh!

Syakir Rahman said...

huh!!!bnyk nye...jelez tol la...hahaha

hana sudradjat said...

.lama dah tak jenguk blog ini :P

YEAH saya telah kembali setelah sekian lama bercuti.muahahahahaha.

cis jeles ni.hahaha

nak kad raya jugak! T__________T

apapun,tahniah lah ye :P Kihkihkih

ïêmå å¢klê§ said...

balas la balik kad raya 2 kat aku
haha

d_LA said...

warghhhhh..banyaknyeeee hero dapattttt!!!! mane aciiii..hehe..tahniahla, ternyata kamu seorang hero..
selamat hari raya, maaf kalo ade tersalah cakap/komen ye incik farid..take care

ila said...

wah bnyk seyh kad raye.

ps/kad rye dari tm terbaik.hahah

sabella mohamad said...

tahun depan aku hantar kat kau ! tungguuuu

harhar

si macho said...

wahhh blog berwajah baru siap ade makhluk pakai spenda kt lua tu pon ade kt header XD

ko ni pun tunggu la bulan pose habis

wakakkaka :D

syazu said...

bapak mahal kad raya dari TM..haha..
tahun depan ko lak anta kad raya kat aku..

Shawn Razaleigh said...

demit, tahun ni gua tadapat apa2.awrrr

..cik gugu.. said...

untunglahhhhhhhhhhhhhh~

Saiazuan said...

pd ek? boleh2 :D

♥NuR SyAFiQah♥ said...

aku suke ko dapat kad raya yg last tu..hehe

lain dr yg lain..hehe

cahayakehidupan said...

dapat satu je,jadi la dari tak ada langsung =p

cikmegipama said...

huuu.. untung lah dapat kad raya..

kite xdapat pape pon. :'(

czueka zulaikha said...

haha ye la2 aku update sekarang jugak! kuikui
malu la pulak :P tutup muka jap *

Aemy Shamy said...

waaaa banyaknya...ramai peminat eh ko ni..hehehe :p
untung la. congrats ^^
tp kad raya dr TM tu yg paling best..hehe :p

slmt hari raya farid! maaf zahir batin. & slmt merdeka! ^^

SoLy SoLicious said...

perghh. dpt dr retis best2 tu.. *jeles jugak..huhuh

zazaw said...

untunglaa badan dapek kak rayoooo


selamat hari raayaaaa

nadia fatihah said...

hahahahha, TM mintak duet raya tu :P

Miz Novexx said...

syoknya kau dapat kad raya
huhu... jeles okeh
hero, Selamat hari raya
maaf zahir batin

dayu_myself said...

waaa....best nye dpt kad raye..hahhaha...
aku tak dapat nk post kad ko sbab kat tmpt aku tak ada jual kad raya...
ngeh4444
slmt hari raye farid...maaf zahir sahaja...
^__^

meaw said...

muahahahhaahhaa,bawah sekali tak ley bla! weyh,aku mohon maaf 10 jari dikeyboard andai aku ada terkasaq bahasa tak ketahuan hala kat ko ke,tersepak terajang ka (rasanya takdak kot,ahaks!) kosong-kosong la na,hee

Syahirah Suhaili said...

uit superfarid..

mintak izin letak gambar blog nie kat blog adiela ye..untuk Blog Day..^^

http://adielasyahirah.blogspot.com/2011/08/blog-day-2011.html

ieyza afieyna said...

pergh... bnyak giler..
jelez nye.. xde pun..
sob sob... huhu:(

merahitujambu said...

wah..byknyaa dpt..jeles ok..selamat hari raya

sifu im said...

bynk ko dpt kad raya..dh la dpt dari liyana penulis novel cinta si tukang kebun..haha

ahaha..kena promote la alamat umah..baru de org anta..haha

Clara said...

Whoww..

byk ny dpt kad raye..

jelz la plx.. =,=

btw,

Slmt Hari Raya..

=)

qlah said...

salam farid .

qlah nak ucapkan salam aidilfitri .

maafkan sebarang ketelanjuran qlah ye ;D

~mintak duit raye... hehe :P

Memey Baharom said...

x aci dapat byk kad raye !! Happy Eid Mubarak! A thousand apologies for my wrongdoings .. May Allah always bless u dear ♥

Black PeppEr mALayA said...

bezz woooo dapat kad raya,...ader nikmat ckit nak raya kn,..selamat hari raya broo,...

Zul Fattah said...

wah..best r ko..dapat kad raya..aku tak pernah dapat kot.

N o r f i t r i a m e l i a bt R a m l i said...

banyak nyaa dapatt . jealous gilaa T_T mana acii niii . >_<
Haishh , apa apa punn . salam aidilFITRI :)

Urzain Hussain said...

wahh..
bestlah dapat kad raya..
mahu jugak~

[^^,]

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

Selamat Hari Raya :D semoga berbahagia..









jemput datang ke blog orang tak beraya ni :)

cik ayin said...

selamat hari raya :)

Cik Eliza said...

peh ! nak jugakkkkk!!!!!

tahun ni tak dapat ponnnnnnn KAD RAYA.

tapi , DUIT RAYA dapat. HAHA

:P

selamat hari raya ^^

salam perkenalan ! ;)

yad'z said...

kad raye tm tuh paling syiokkk tu... hahahahahahaa.... =P

WAHIDA ALIAS said...

thun ni dpt 2 keping je..huaaa

dtg blog ni 1st rye..SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN! =)

Lawsonia said...

byk gak dpt kad raya tu..best2..

epaa chenta said...

wauuuuuu; nak kad raya jugakkkkk!

Jue said...

Wah byknye kad raya. Kemain fames nih hihi

Psst; slmt hari raya =)

Queen F said...

kad raya aku mana? T___T

chemay said...

untung lah dapat kad raya dari tm.
hahahah

selamat hari raya wei fariddd
:)

chemay said...

untung lah dapat kad raya dari tm.
hahahah

selamat hari raya wei fariddd
:)

Lieyly ︱ Alia said...

ciss panas ja tgok..jeles neyh !!!
adik nak jgk..

Nur Farah Hani said...

waaaaaaaa orang bagi kat ko .. ko tak bagi pun kat aku.. hahaha.. :p.. selamat hari raye.. :D

schaze zainn said...

wah banyak kad dapat eh..

me ade dpt 5 keping jek..hikhik

p/s: berok selkom tak anto pon kad raya kat aku lg T_T..haha xP

Fara E's said...

aku jeles part kad raye TM tuh , haha

Lea IsNaw! said...

wah3..byk kad raya
nampaknya duit raya ko kena sedekah kt TM la..ngeh3


psstt tak reti update blog ker?

gagagagaga

Aemy Shamy said...

x dinafikan lg ko ni mmg ramai peminat..hehehe..tahniah, tahniah. :)
happy merdeka raya!! ^^

Wani said...

woyyy, tak reti nak update ehhh??
haha

Aisyah Aina said...

hero kan..ramai je yg nak bg kat raya..jeles pulak aku tengok..haha :D

cik sakdi said...

aku tertarik ngan kad raye dari TM tu.aku dapat dari celcom. kikis duit raye aku je,wahaha

~SaL IjOu~ said...

tahun depan akak plak anto..yg besau punya..mau?~ hehe

macam ku kata said...

bst nyer dapat kad raya..;-)aku ngak ada pun...

zati embong said...

dik.. Salam aidilfitri. Maaf zahir batin..

lilypelangi said...

untung la dapat kad raya! heeee



selamat hari raya!



weyh , aku hari nie da bertolak . sobsobsosb

shedameor said...

untongla dapat kad raya :)

apik pehe said...

hahaha..lagi banyak dari apik..

Puteri said...

wow...ada caj tertunggak tu.. tu yg jadi 223.80.. heheheh

*syok nye dapat kad raya

ezzah said...

hahah . dah lama tak dapat kad raya weh . raya pun dah lepas :P

Cik TeN10 said...

perghhh hot stuff dpt byk kad raya melompat2 sampai londeh kain pelekat !! haha

selamat hari raya wehh .. ehh kau tak nak mintak ampun ngn aku ke wehh ? keh3 >.<

Izzaty Ishak said...

Ohoi lama tak update. Sakannya beraya! Ahahaha

meaw said...

entri baru,please~

Finaz Jaafar said...

aku tak bagi kad raya kat ko sebab ko tak bagi kad raya kat aku..hahahha

nurfatiha blacky said...

untungla dpt banyak. aku lupa pulak, ade dpt ke tak. hikhik. btw. selamaaaattt hari raya. maaf zahir batin :)

MamaEma said...

kenapa tahun ini langsung tak ada kad raya untuk saya terima?..huawaa...nak nangis ni...

Cik Asma BLuppy said...

yg last tu kad raya dr TM memang syok wo... hahaha


*sori lambat terjah=P

Cik Asma BLuppy said...

yg last tu kad raya dr TM memang syok wo... hahaha


*sori lambat terjah=P

.izzati liyana. said...

kat raya TM is the best lah. haha. untung ah dapat kad raya banyakk.

Mira R. said...

em, byknya dpt kad raya. tp yg last tu tak bleh blarhhh derrr. keh3

cik azeya said...

ok. jeles.

zEri sAfEerA said...

wooo banyaknye dpt kad ry. jelez~

bighagenjo said...

kad raya kau lambat gila baru aku dapat, so tak dapat balas. huhu~

lain kali k

'yAnA' Cute said...

whoa!!
terjah raya haji nih..ekeke :)

byk giler kad aye ciap ade almt ag tp xjelas lak..hehe

yana nak anta kad raya kat sna tkut xsmpi coz anta kad raya utk kwn kt kedah n melaka pn dowg xdpt..

tudiaa..surat cinta dr TM..