Sunday, August 21, 2011

pempuan ngan futsal x dapat dipisah kn..haha!

Assalamualaikum dan hai korang..quick update!

nk story sikit..ak suka sgt main futsal, selalu ketika puasa camni..ktorg akan main tghmalam..murah satu hal..ktorg main kul 11 malam..pastu habis kul 1..

dua jam je main..dah pancit! biasa ar..kuda pencen..ekeke..lepas ktorg dah habis main..ktorg lepak kejap kat situ..kebetulan lak awek-awek main gelanggang futsal kat sebelah..

ape kes pempuan main futsal kn?? ramai kot (lelaki  a.k.a  buaya) tengok budak-budak pempuan ni main futsal..bukan tgk kepandaian dyorg main pun..mata sorang-sorang kemane mane entah..haha! bukan nk marah korang..tapi x manis lahh klo pempuan main futsal..
  
korang paham kan ape yg aku nk sampai kn?? kekok gile aku rasa nak tulis entry kali ni..

tapi ktorg pun tertengok gak dyorg main dengan ghairahnye..bab main seyes bising gile..riuh sekampung..bukan ape..orang main pakai kaki..dyorg main pakai mulut..dah ar tendang bola..alahaiii..macam podan!..jerit je lebih..bola x begolek pun..dyorg yg bergolek-golek..sikit-skit jatuh sikit-sikit jatuh..baik pi main anak patung barbie kat rumah tu kn..haha! larikkkkk peace no war..

61 comments:

fiq. said...

asal lah tak main netball,,hahahha...

diorang mesti main berpakaian cm lelaki jugek,,jakun la korang ni,hahaha

Alip Apai said...

ko tgk minah yg saja2 dtg nak menggedik..kalo ko tgk minah yg mcm jantan main, sure ko pn takut nk join..bkn sepak bola, sepak kai org!

hahahaha..

Cik Bell said...

hahahahah...bahaya woo.laki usha..ciss..

Lieyly ︱ Alia said...

penah main futsal...adik score gol ohh..haha !

sekali ngn abg lah tuh buaya ..kahh3 !! :D

Urzain Hussain said...

perempuan elok duduk rumah tolong mama masak..huhu..:)

sleeping_maniac90 said...

hakhakhak sengal je ko..
ktuk kaw2..
tp kn, ak xpna men futsal..
so i xpna terasa mwahahahaha

..cik gugu.. said...

hahaha gampang betol n3 kau nih ;p

aimi adilah said...

ahahhaha...... nie r laki zaman skrg...huh.. :P


slh ke lau pompuan main futsal???
*ade niat gak kt aty ni nk main futsal*

HAZWAN17 said...

biase la tu perempuan mana biase main futsal...tapi seronok tengok awek-awek main hahaha..secara tak langsung kite pun boleh jadi terer walaupun main dekat court sebelah dorang haha

♥ MRS ZACKS ♥ said...

Fuhhh nseb bek aku tak main futsal. hahaha kalau x mst ko duk ngata aku :D

zOeY zAu YaH said...

ceh x puas ati lak dgn ppuan hahhahaha..entah lah..x pandai nk komen psl x penah tgk ppuan main futsal real2 haha..

cucu umie said...

jajaja..aku thu pon layan jugakan..tutp mata tu sat oi..hauhauahu

Encik Psychopath said...

ko belum pernah kene gentel lg dengan perempuan.

vampire's lovex said...

tak manis.....


setuju...

echaRierie said...

hahaha..
sy nda pndai men futsal..

btw, komen tue bha..haha..klw ada yg terasa nges kot..hahaha

visitme@FaTiN cOrNeR said...

hahaha..adeii..aku xmen futsal.aku men badminton jerk...hehe..

weh bln2 posa smpat lg eh mengusha2..ish3..

nywy, tak sangka lak ko nie kuda..hahaha..

EkaBukanMakcikKau said...

eh mmg " suka sangat " eh ? aku ingat sepatutnye " sangat suka " . ahh lantak ahh,tatabahasa gua pon ke longkang phuihhh

Wani said...

pompuan kalau main saiko sikit, haha.
aku tak main futsal :p

ira-yoshida said...

takkan dah besar kirtorang nk main patung barbie lagi kan.. hahaha..

tp perempuan main futsal memang bahaya klw lelaki tengok.. kan?

Wanie said...

ha, tengok ape tu ha?
aku tak pandai kot nak main futsal..
sepak bola pun terhegeh2..
penah main sekali je,
mungkin tu first & last la..haha

Ezad Skytech said...

lain kali kena buat tempat khas..takde la laki dok tengok je..haha~

aiEz said...

jangan tgk kelain sudah..=,=!

YANA YONET said...

haha biasalah tu, perempuan mmg begitu ^___^

Ct Aja said...

hahahaha, oittt puasa2 cuci mata lak.. hahahahah...

Syahirah Suhaili said...

kihkih..pompuan lau nak men bola,xpe kot..tp make sure la xde laki kat skeliling..haha..tp adiela memang takot bola..haha..

budakijaupendek said...

tak pernah join futsal.
tpi girls love fun kot?
haha

zati embong said...

eh..gmbr xde la entry ni!

hihi,jat xbermnat nk main ftsal2 ni.hihi.

Asyila Zainuddin said...

tak pernah main futsal.. siap tak teringin lagi.. hahaha.. bukan setakat futsal, main bowling pun tak minat.. kekeke..

sizuka[Izzati] said...

elok lah main congkak.haha.

Faraa Eiman's said...

cisss ! bialah ! jeles lettew tak dpt join , muahaha

buDAK keCIK said...

haha. tetiba teringat wktu futsal matching antara kolej ak dgn klj sebelah ak utk gurls only okayh. dan ak dipaksa main. walaweyhs, mmg la kalu ak main, jerit je lebih. tp plg best dpt la gak ak sumbatkan 1 gol. at least ok la. bising2 ak pun dpt la 1 gol.

tp laki kt situ sumer komen, ktorg main ni jerit je yg lebih. malu wei. tu la sape suruh tgk. ak x suruh pn korang tgk ;p

eyjalukman said...

haha tk pernah nk main futsl .

Miz Novexx said...

nasiblah aku tak suka main futsal,
hahah... sebab
aku suka tengok orang lelaki
main je, errr!!!
fine aku memang mengada pun
lalalala

saya cello191 said...

ko pon tengok apa ek...^^

perempuan nak main futsal,biar la jauh dari lelaki..

aimi adilah said...

slh ke lau pompuan main futsal??? nie lh laki zaman skrg..... :P

Lea IsNaw! said...

tu yg aku malas nak main futsal tu

hahahaha

padahal x reti main

Jue said...

hahaha x kesah la pompuan suka ke tidak/ elok ke x main futsal tu
yg ptg yg tukang tgk tu jgn pikir tang lain lak time diaorg bermain futsal hihi

L Y N said...

pmpuan leh main futsal... tapi erghh.. bahaya la bila laki dok usha kan =__=

yad'z said...

aku pongg tak berape nak gemorr ler cik puan cik puan tuh dok main futsal.. buruk bebenor rupenye... rase nak tampor jek.. dah ler open lelaki nampak.. haishhh...

zOeY zAu YaH said...

far8~lalalal~

Princess Nusy said...

ske futsal..siap masuk btnding lg..hehe..tp kalu laki ade no way!brtnding sesame gurlz jep..boyz no entry..malu kot kalu main dpn laki..huhu..^^

syrupmasin said...

haha..baru cite gol dan gincu doe :D

ABU said...

oh macam tu pulak main pakai mulut hahahahaah patutla bising...

aiman fanboy k-pop said...

malunya kat budak pompuan..kita tak pandai main futsal nih..heehee...main batus seremban + congkak boleh..heehee...

WAHIDA ALIAS said...

haippp...!gegurl maen ayu...bhaahahaha!mulut maen peranan jugak.ekeke

lilypelangi said...

hahahahha . aku pon tak minat kaum aku maen futsal senanyer . ta manis . tawar jer rase . hoho.
tapi , aku suka jadi penonton! lagi2 dapat tgk bola kat stadium .. ley jerit puas2 . release tension skit . huuuuu~

deDetz said...

kah3x...
memang betul la apa kau cakap tu Far8..
pmpuan men futsal memang camtu kot..
saja nak tarik perhatian korang..
hihihi..
taste kau lah tu kann..eeee~ hahaha

Daktechic said...

la~la~Laa,.{xtrasa p0wn,.wahaha

weyh,.DT ske tgk 0rg men futsal,.kira 0k la tu kn,.bkn jd p0m2 girl,.tp jd pengkritik,.haha


*xreti nk men futsal,.tp minat bola sepak:p

.izzati liyana. said...

haha. setuju dengan entry ni even i'm a girl. sebagai perempuan pon, saya agak segan tengok mereka sebegitu. memang WAJIB lah lelaki tengok. confirm punya. first sebab tu sememangnya tempat lelaki and bila ada perempuan, mesti akan toleh. next, mulot bising. mestilah org akn pandang. last, pompuan yang tak main pon rase segan gilaaa. ahh. kat plkn ade kot soccer street bagai. kena paksa masuk tapi wajiblah takkan. dah lah rasa mcm tempang bila tendang bola. hahahaha.

meaw said...

betul! tak sokong langsung pompuan main futsal, bola jaring cukup la, takpon macam ko cakap tu,main barbie pon udah la,hahaha! aku salu gak p futsal teman member aku punya boyfriend pada kawan dia pada kawan dia (haha,belit tak?) ada la satu team pompuan tu,serupa macam ko cakap la,riuh sekampung! macam ayam nak bersalin,ops!haha

Rtp Farra Arisha said...

i'm really not interested in playing futsalll!!

ni mesti pemain setia futsal kan!!

Nur Farah Hani said...

hello.. futsal la yang paling suitable ngan pompuan tau.. huhu.. fara selalu main.. ok ok jerk.. pedulikan buaya2 sebab hakikatnya emmang time main tu main ngan buaya2.. haha.. tapi buaya baik.. :P

p/s:- ak terngumpat ko la wei dalam entry.. maap la.. haha.. :P

Farah Shamsudin said...

hamboih!! kemain adik ni..
akak pernah main.. tapi sekali je pun.. Tapi memang betul pn mulut je bising nyee.. hahaha..

tomatokering :) said...

hahahaha patot nye court pompuan asing2 . agagaga ;p

Aemy Shamy said...

amboi2.....cuci mata la kan? haha. sy ni kaki bangku, tp klu tgk pempuan lain maun futsal mcm best pula..tp x best la kalau ada llaki tgk..huhuu..

i am S!L4H.. said...

weh apesal entry kau ni tbe2 byk makan dalam?

hahahahahadehhh

[sutera kasih] said...

ndak ku pandai main kejar sebijik bola tu ehhh...

Liyana Zahim said...

Amboi lau bab ngutuk nombo satu! Hahaha.. Sbb tu akk tak ske bsukan.. Tdo lagi bes.. Lg sht.. Ahakss~

bighagenjo said...

ahahaha! jahat kau,

nak wat cane, buat cane pon dorang tetap gurlsss, tapi nak bersukan.

ok la tu. sokong lee.
Tak semua pompuan mcm tu taw. hee~

**::CIKNUURUL::** said...

mengutuk ye dek bulan2 pose ni,.babap kang!,.

izfanora said...

bukan dorang yang tendang bola cam pondan, tapi pondan yg tendang bola cam perempuan ! LOL..

aku tak tahu lah nak main futsal. xder bakat langsung.