Sunday, August 14, 2011

x senonoh betul lah awek tu! grrr


Assalamualaikum dah hai korang..kecohhh english primear league dah bermula kn..pas terawikh tadi..aku merajinkan diri lepak ngan kawan-kawan..nk tgk liverpool lawan sunderland..aku x minat pun liverFool tu..haha! kawan dah ajak redah jelah 

syok-syok kitaorg borak sebelum game bermula.tetibe ade group awek2 badjet hot lepak gak kat situ..semua pakai baju liverpool..ktorg baru balik dari masjid kan..jadi hati masih suci murni..sikit pun x ngorat..

tetibe pas gol pertama suarez pemain liverpool..perghhhh..group awek tu bersorakkk..mak ai..kalah ktorg kot..macam jantan je..tapi ktorg okey je..kot kot dyorg ni minat gile kot..malas nk lyn..

pastu larrson..pemain sunderland buat gol..baik punye..kitaorg pun ape lagi..sorak ahhh gile-gile..muka soranng-sorang group awek gedik tu bertukar dari angelina jolie jadi rihanna..haha! tension nye pasal..

dan dan je..ade pemain korea masuk..wong dil..group awek gedik ni ape lagii..piwitttttt piwitttttt dyorg sorak..kitaorg pulak panas!!..yelahhh..mentang-mentang pemain korea tu kacak dyorg nak! kitaorg abg-abg kacak yg lepak kat sini dyorg x nk ngorat lakkk..hahahahah! k see yaaa

86 comments:

fatin syahirah :) said...

erk. aku tak minat korea. jambu sangat -.-'

..cik gugu.. said...

hahah kau perhati bola kt tv tu ke perhati minah2 tu?

Cik Asma BLuppy said...

hahaha... jeles r tu. kahkah

syAzAnA said...

hang ni perasannggg! sekianggg.

FarhanahAdzlan said...

cehh bajed hensem..haha..

sya minat tngok pasukan bola skolah sya je main..yg tu je sya sorak..yg lain2 tu..tngok dan lpas tu terciptalah kilang air liur..hehe..=)

Kyra said...

paragraph akhir tuh lawak.
hahaha.
tak sangka korang jeles sebab tak kena ngorat.
haha!

syrupmasin said...

wuahaha..nih entry sedeh ta di wiwit oleh gadis2 itu lah nih :D

twinkeenabilah said...

Haha. Dorang msti penah participate dalam Cheerleaders tuu :p

Nur Farah Hani said...

haha ni nakluahkangeramsebab awek2 tu riuh bagai atau mereka2 tak syokkkkkkkat korang..ekekeke..:D

Mr.Thinker@Ali said...

kekeke. demand awek malaysia.

Bidadari Syurga said...

huhuhuhu... korea ke? k-pop lettew... huhuhuhu... i wonder... korang tengok bola ke hapa nie....?

NurZalwani said...

hahah...memang gedik gile! kalah aku gini..tgk2 kan...dye nk usha ko kot...hahahahaha

Lea IsNaw! said...

hahahaha
apa la gadoh kat depan tv
aku agak die saja nak kasi jeles ngan korang
sebab tu fewit2 kat pemain korea tu
hehe

LoVe_LeEyA said...

hehe~ nf cm jelez je~ ;p

p/s : taecyeon~~~ hehe~

sleeping_maniac90 said...

hahahaha
sabar la wei..
buln pose nih, xkn nk panas lak kan..
da la bru pas blik msjid..

tp giler r pompuan bersorak..
ak sdri mlu nk sorak kuat2 hak3..

ILA HonEyBuNNy said...

hahahahh...

mesti la nak ngorat abg2 yang kacak ja..uhuhuhu

sila kacakkan dri ye dik..ngeh3...

nurul amira said...

taecyeon! :)

Daktechic said...

haha,.e2 pnas sbb laen 2,.kah2,.
aweks minat mmat k0rea,.kih2

Aisyah Aina said...

haha..buat apa nak ngorat 'abang2 kacak' yang lepak kat situ :D

buang masa je..kahkahkah

Tasha said...

mau bapak aku sekeh2 kalau aku lepak kat kedai mcm tu..hehe

ikatankasihku said...

amboi, abg kacak yer.hehehe

bunbun said...

hahahhh, adehh. pompuan pon ade macam2 jenis. macam laki gak la haha




p/s; penat aku pikir oh doodle ko tuh HAHAHAHAHA

tieykah said...

bunyi suara awek tu mcm mane dik?

HHAHAHA

ade garau ala2 suara akak?

ïêmå å¢klê§ said...

well jejaka2 melayu memang xleh kalahkan jejaka2 korea..
haha

zati embong said...

perempuan skrg rmai yg da mnat bola.tp kalau sis,rasanya x mnat nk tgk kat luar.haha

aiman fanboy k-pop said...

heehee........thumbs up!sebagai dugaan bulan posew tuh....pemain korea?heehee...sebut sal korea,teringat GIRL GENERATION...haahaa...

Miz Novexx said...

tulah, lain kali buat muka kawaii sikit konpem dia usha kau
hahahah...
(^___^)V

.::: Princess MOMOY :::. said...

amboi amboi farid

Ct Aja said...

Hahahhhaa, asli ke awek2 tu... ke auw auw...ki3

echaRierie said...

xyah nak ngorat sgtla klw dh ada awek..
hahahahahaha ~

sy minat manUtd ! haha

hana sudradjat said...

terima jelah hakikat.HAHAHA

Shamsuddin Amin said...

hahaha...
dh x mcm awek...
x senonoh nak jadikan menantu emak... LoL

Syahirah Suhaili said...

ahahaha..farid..u panas apesal? sebab diorang sorak mcm jantan ke or diorang minat abg korea tu n xngorat ko? haha..meh aku sorak kat ko pulak..phewwit~ hero farid~ phewwit~ haha..

p/s: eyh,baru prasan lah ada link adiela kat hero farid tepi nie..wiiieeee...suka! :D

meaw said...

ek eleh,batak betul...kot ye pon tayah la jejerit,bajet nak suh laki kata hat dia minat bola gak la, phewwww...annonying toi

lilypelangi said...

hahahahaa !


kesiannye~ tak kena ngorat . bahahaha

nuruhuda_329 said...

errr....lalalala

Farhana Jafri said...

bahahahahaha kacak ke?!! korang x hot mcm football player.. mmng la diorang tak nak! hahahaha

Noratisa Nasir said...

ahahahaa .
pempuan tuu saja nak amik hati abg2 la tuu duluu . keh3

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

isk isk..awek-awek tu sj nk tarik perhatian korang x...yalah biasanya awek minat bola sepak lelaki suka x???

Kyril said...

sebab pngaruh K Pop. :D

Kyril said...

sebab pngaruh K Pop. :D

si lesung pipit said...

Ala! ko nak ngorat cakap jela! ahahhahaha!

Sarah Mohd Saleh said...

hahahah...eceh.perasan ler kau tuh han-som.

HEROICzero said...

season ni gua kem Sunderland , bhaii !

HEROICzero said...

black cats !

~SaL IjOu~ said...

hehehe..seronok ye ade group awek ;p

nurul diana said...

hahaha , selmbe je kutuk , biarlahh semngat sngt tuu

adan said...

ahahaha... wei hero.. kenapa ko nda tazkirah awek2 gedik tu sekali.. ahahah

zOeY zAu YaH said...

ek eleh ada hti gak upanya ya? haha

MR. SYAH said...

hahah....

EkaBukanMakcikKau said...

lah kau peminat SUNDALland ke ? ohhhh

dhiera said...

hahaha..
nak wat cane~ naseb badan.
mamat korea tu hot sgt kot~ hiks

bighagenjo said...

haha, tada kena mengena.

CaYe Cik iLa said...

ala....mamat korea jambu tuh y nk tuh...hahaha

Lieyly ︱ Alia said...

aahaha , abaikan saja org mcm tuh abg oi..besa lah tuh..
cehhh nk ngorat depa xmau habaq..aahaha !

akoo pae said...

hahaha akoo tgk bola diam2 je..
=p

dayu_myself said...

eleh3...
jelous la tu..hahhaha
trase mse tu ktorng tgok bola gak kt kdai mamk,tpi main aim dia,nak mkn ja...tgok bola smpingn..hahahhaha
tpi ktorng cover ayu kot..hehe..

farid,btul ke almt yng ko ksi tu..hihi..nak ksi kad raya nih..heh3

dayu_myself said...

eleh3...
jelous la tu..hahhaha
trase mse tu ktorng tgok bola gak kt kdai mamk,tpi main aim dia,nak mkn ja...tgok bola smpingn..hahahhaha
tpi ktorng cover ayu kot..hehe..

farid,btul ke almt yng ko ksi tu..hihi..nak ksi kad raya nih..heh3

Memey Baharom said...

hahahhahaha , kelakar ! biasa kot pompuan minat bola. hehehehhe

saya cello191 said...

ko hensem ke bro??

^_____^

stuck said...

hahahhaa....habehlah saham ko beb...
dieowang xpandang...hahahha~
chillax chillax!!

zaty luvlianncezzz said...

i hate korea.

btw x suke gurlz gedik sl bola yg over sgt

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
something about HEADER???

Nurnajwa said...

HAHAHAHA, perasan kacak XD

*korean boys mmg kacak :)*


ps: Take care ok^^

Hazwan said...

ala awek-awek tengok bola tu..kalau tanya nama player sorang-sorang haram tak tau hahaha

fiq. said...

kahkah,,malu la weh, power meyh dak2 pompuan ikot jejak lelaki2 lepak luar tengok league.. kahkah

cahayakehidupan said...

hahaha,kacak la sangat =P

Asyila Zainuddin said...

kalo kite la kan. takdenye nk sorak sebab bola.. haha.. tak minat! bosan je tengok.. kekeke.. dh la lame.. baik tgk movie ke.. lg best..

Wanie said...

hahaha..ade gak eh pompuan sorak2 kat kedai makan..malunye aku..siap pakai baju liverpool lagi..adoiyaii..

Cik TeN10 said...

ishkk3 ..ke kau yang jeles sebab awek2 tu tak pandang kau ? kah kah kah ..

tomatokering :) said...

ahahahahha opsss part emsem tu tayah heboh malu je . ;p

Farah Shamsudin said...

aish.. kan ada perempuan yg minat bola dik..

Liyana Zahim said...

Hish nape pompuan skang cmtu ek? Akk je tak.. Akk pompuan mlayu terakhir.. Terakhir yg saikotik la tapinya... Wakakakakakakak~

d_LA said...

sbb tu aku kene tgk kat rumah je sukan..takut terover jerit gak..muehehe..

buDAK keCIK said...

walaweyh, tetiba teringt tyme ak ngn cik jentayu lepak kt kedai mkn tgk bola tyme m'sia lwn liverpool.

tyme tu, ak ase grup ktorg la plg bising. tp bkn sbb ktorg buat cheers ke apa ke. tp sibok dok bergosip. mmuahaha. termalu jugak la di situ. tehee. erk, asenya ade la jugak ktorg dok bising bila camera shoot kat pemain ensem. tp jgn salahkan ktorg. ak ase korang yg lelaki pun bising kalu dpt tgk aweks2 cun meletop. ye dok?? haha. kita sama je. suka tgk keindahan makhluk ciptaan Allah...

MamaEma said...

hahaha..padan muka korang...

cIk PikA said...

hahaha.. kowg jeles la tu sbb awek2 tu x layan kowg kn?? die layan mamat bola tu.. :p

cucu umie said...

kehkeh..korea tu..walawehh btw, aku tak tgok pon match tu..hauhau

[sutera kasih] said...

malunya berkelakuan gitu d publik haha

YOUsoF said...

HAHAHA kisah yang seimbang pada mulanya.. Tapi ending para jejaka terasa tercabar pulak.. ;D



Diaorang bukan taknak, tapi segan dengan kesucian korang... aku rasa lah.. heheh

Ezad Skytech said...

haha..lawan2 sorak ye..
aq tak tengok pulak match tu..(^^,)

Lisa N.Yusof said...

xsuke pempuan gelak beria.
cam setan.

.izzati liyana. said...

hahahaha. aduhai. lawak.

agak tak elok lah perempuan bersorak macam tu kat public. perempuan kena ayu je. jerit-jerit kecil pun dekat rumah je. :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaaa . tak minat bola . hambek kaw :D

Hanie_Dew said...

waaahh..teckyeon makin encem la.

ira-yoshida said...

kau tgk bola ke tgk awek2 tu? hahaha

zEri sAfEerA said...

nsb baek dah lama x lyn mat2 korea :D
hahahahaha angelina jolie jadi rihanna. adoiyaaa